Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Válka ve Vietnamu si žádá nové hrdiny. Hrdiny, kteří se nebudou bát postavit ani velké přesile nepřátelských jednotek. To vše za přítomnosti slušného zbraňového arzenálu a vojenské techniky. Jak se nám slibná akční hra jeví po zahrání dema?

Virtuální válka ve Vietnamu
Co se časového zasazení Hell in Vietnam týče, nahlédneme do druhé poloviny dvacátého století, kdy ve Vietnamu řádila obecně známá občanská válka, oblíbený to terč filmových tvůrců či spisovatelů. Tak se jednoduše ocitáme v kůži důstojníka Americké armády, který se po nějakém čase ve výcvikovém táboře vydává přímo do Don Dien, kde dostává pod velení čtveřici dalších vojáků. Ti jsou zkušenými a dlouho sloužícími jednotkami, zvládající nejen špionáž, ale i boji muže proti muži.

To je jen zkrácená verze jinak celkem nevýrazného a nezajímavého příběhu, který se ovšem v demoverzi bohužel nedozvíme (nepočítám-li nezajímavé textové brífinky). Prezentován nám bude s největší pravděpodobností teprve na začátku maratónu složeného z osmi misí, jehož se dočkáme v plné verzi hry. Z těch nám pro zkušební účely autoři nabídli tu úplně první, respektive její část, jejíž herní doba se pohybuje mezi patnácti minutami a hodinou – což závisí na volbě obtížnosti. Pro účely dema existují pouze dvě možnosti, tedy easy nebo hard, doufejme že se počet do plné verze rozroste.

Procesor 1,6 GHz
512 MB RAM
grafická karta GeForce4/Radeon 8500 se 128 MB RAM
zvuková karta kompatibilní s DirectX
DVD-ROM mechanika, klávesnice, myš, repro
1,5 GB volného na pevném disku
MS Windows Me/2000/XP:

DOWNLOAD
http://www.filefactory.com/file/51313b/
http://www.filefactory.com/file/04e9dd/
http://www.filefactory.com/file/dc499c/
http://www.filefactory.com/file/9b58c4/
http://www.filefactory.com/file/f8df9a/
http://www.filefactory.com/file/6ee666/
http://www.filefactory.com/file/7d7d6b/
HESLO : NENI

NEBO

http://letitbit.net/download/0da2a3432437/THIV-lookszone.ru-epidem.ru.rar.html
HESLO : NENI
DirectX 9.0c (dostupná na CD)