Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čarodějný trénink

1. 5. 2016

V předvečer Filipo-Jakubské noci jsem se sešli ve velmi slušném počtu 9 hráčů k tradičnímu pátečnímu tréninku Sedlčanských házenkářů. Jasně, páteční fotbálek, co jiného. 

Hrálo se 4 na 4, barevný tým střídal, žlutí hráli bez střídání hráče. Ukázalo se, že právě silnější lavička rozhodla, neboť ač byli žlutí větší bojovníci a fotbalově na vyšší úrovni, atleticky hrající tým barevných postupně smazal sedmi brankové manko a pak přidával jeden gól za druhým až byl rozdíl ve skóre tak velký, že se přistoupilo k neobvyklému tahu výměně hráčů. 

Bohužel výměna se nezdařila, neb sice všichni křičeli, že hraji nejhůře, ale po vytrejdování se ukázalo, že tomu tak nebylo. Skóre tudíž narůstalo ještě vyšší rychlostí než před výměnou. Při hře na 2 vítězné branky, to už jsem byl zase ve žlutém, neboť Standovi došli síly a odmítl pokračovat ve hře, se dostali žlutí k matchballu, ale to bylo bohužel vše a tak po zásluze vyhráli barevní i hru na 2 vítězné. 

Kaňkou na tréninku byl fakt, že u pekařství byla bába, která znemožnila nákup čerstvého pečiva. Bojovníkům to nevadilo a v počtu 3 se přesunuli do Besedy a 2 hrdinové dokonce nad Pizzu. Odchod domů byl zcela individuální. 

Nejkrásnější akce byla moje hlavička, kterou jsem překonal Davida zamrznuvšího v bráně. 

                                                              přeji všem krásné sportovní zážitky

                                                                                ŠiMi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář