Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 2. dubna 2010

 

2. dubna jsme se sešli v tělocvičně k provedení házenkářského tréninku, který se dá opět označit za trénink v pravém slova smyslu. Trenér měl na palubovce celkem 10 hráčů, z nichž Dárek stávkoval, ale jinak se tréninku účastnili všichni, včetně Ondry, který se této řeholi obvykle vyhýbal. A nutno podotknout, že tenko se nejvíce zlepšil od okamžiku, kdy jsme opět začali trénovat házenou je náš trenér. Trénink byl zábavný, měl spád a docházelo k nácviku kombinací a individuálních zakončení.

 

Na závěr cca 30 minut jsme se pro zpestření oddali hře. Nejvíce překvapil Dárek, který po celou dobu tréninku seděl na lavičce a poctivě podával míče a když byl vyzván ke hře tak se zvedl a odešel. Protože před ním odešel házenkářský nováček a tudíž se hrálo 4. na 5 a tak si Karel zkusil hrát útočného gólmana a tudíž naběhal nejvíce ze všech.

 

Po tréninku se jako obvykle odehrála i tisková konference na Vyšehradě, z které jsem bohužel odešel dříve, hned po zdolání 2,5litru tekutin J.  

 

Důležité: Do příštího tréninku se prosím všichni rozmyslete, zda-li chcete hrát soutěž, dostavte se v co největším počtu a počítejte s krátkou schůzkou, kde si řekneme, kdo hrát chce a za jakých podmínek.

 

A co se bude hrát. Můžeme přihlásit buďto Sdruženou regionální ligu /SRL/, tam nás vezmou pokud se přihlásíme, nebo Pražský přebor, který preferujeme a pokoušíme se dohodnout s Pražským svazem o přijetí. Poslední a okrajovou variantou je Jihočeský přebor. Pražský přebor se hraje pondělí až pátek večer a SRL a Jihočeský přebor se hrají o víkendech. V případě, že bychom hráli Pražský přebor, chtěli bychom odehrát domácí zápasy o víkendech.

 

                                                    Házené zdar a v pátek na viděnou ŠiMi

                                                                                                                        

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluvenka snad pouze na trénink

(Kuba P, 7. 4. 2010 20:24)

zdravím bohužel se musím omluvit z tréninku máme tenisovou schůzi ale doufám že tu házenkářskou stihnu kdyby ne moje stanovisko znáte soutěž bych rád hrál ale na jaře mám zabité soboty

SALÓNEK

(Kuba, 5. 4. 2010 21:02)

Zdeněk svolal na páteční večer schůzi, aby se každý vyjádřil k tématu - Přéma zajistil salónek na Vyšehradě.

Takže buďte tak laskaví a doražte v pátek ve 21:30 na Vyšehrad v co nejhojnějším počtu, ať tam nejsme za blbce, že si 6 lidí objednává salónek. Zlomená ruka, naražená zadnice ani rýmička není výmluva...doražte všichni!

Jihočeši

(ŠiMi, 3. 4. 2010 22:42)

Pokud bychom hráli s Jihočechy a jezdili k zápasům 2 vozy, najeli bychom celkem 904 Km, při sazbě 2,5 Kč za Km to vychází na 2260,- Kč za cesty a 4 zápasy doma cena á 2.000,- Kč /cena by se lišila, podle toho odkud by jezdili rozhodčí/ + startovné 2.000,- Kč dostali bychom se s náklady za soutěž /jen soutěž/ na cca 12.260,- Kč. Při 12 platích hráčích je to tedy cca 1100,- Kč za sezonu + dres. Dresy se buď zapůjčí, nebo si je koupíme sami, nebo seženeme sponzora /to je snad jasné ne? :-). V minulosti už družstvo Sedlčan hrálo v Jihočeském kraji v kategorii ženy /Katka pamatuje/, ale myslím, že soutěž nedohrálo a skončilo to ostudou, tak je otázka, jestli by nás chtěli....

Jihočeši

(ŠiMi, 3. 4. 2010 22:22)

Z internetu jsem zjistil, že Jihočeši hrají přebor ve čtyřech týmech, je to Milevsko, Č. Budějovice a Sezimovo Ústí a Soběslav. Pravděpodobně by to tedy nebylo tak nákladné, bo by moc zápasů odpadlo, /Praha a SRL 8 týmů/, ale zatím s nimi nejednáme, takže to zvažte. 4 zápasy na podzim a 4 na jaře by nám herně tolik nadaly, ale alespoň by se něco hrálo, bylo by to vždy o víkendech a ty dálky nejsou také tak hrozné :-). Více si řekneme po tréninku.