Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na tréninku se nás sešlo deset. Místo tradiční volby družstev navrhl Přemek, aby hráli staří proti mladým. Mezi staré se zařadili Karel, Harry, Přemek, Šimi ml. a David. Naopak za mladé byli označeni oba Kubové, Patrik, Standa a Ondra.

Na první pohled vypadalo rozdělení družstev pro Karlův tým beznadějně, jak je ale v sedlčanské tělocvičně zvykem - zdání klame. V utkání měli povětšinou navrch staří, kteří byli v některých chvílích v útoku takřka k neudržení. A když se k tomu připočte odpovědná obrana, nebylo se moc co divit, že mladí nevěděli, co mají hrát. Člověk by čekal, že takoví čahouni a střelci musí druhý tým rozstřílet, ale nějak se nedařilo.

Někoho vyzdvihovat v Karlově týmu nemá moc cenu - dobrý výkon podali všichni.

A přestože se ke konci podařilo "mladým" stav utkání otočit, nedá se ani v jejich týmu výkon někoho vyzdvihnout - tam všichni zahráli průměr nebo podprůměr a podle mě nesplnili očekávání.

Do závěrečného souboje na dva góly se vstupovalo za remízového stavu. Štěstí a větší důraz nakonec rozhodly, že vítězství si připsali "mladí".

Teď ještě něco k organizaci ... Je tu konec další házenkářské sezóny a je na čase skládat účty, proto zde zveřejňuji seznam dlužníků a kolik dluží ke konci května:

Katka    20,- Kč
Malda    30,- Kč
Pařez    40,- Kč
Honza    40,- Kč
Laski    80,- Kč
Martin    150,- Kč
Ondra    240,- Kč
Patrik ml.    90,- Kč

Na trénink už nedorazím, takže příspěvky pošlete po Davidovi. A pokud by někdo Davidovi nevěřil, tak na vyžádání zašlu i číslo účtu.

Přeju všem příjemné sportovní léto.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zapomenutý míč

(ŠiMi, 11. 6. 2010 10:55)

Přemku, Petr Macák dal bráchovi zapomenutý míč. Byl to ten podepsaný památeční. Přemku, že se nestydíš zapomenout dar od spoluhráčů v tělocvičně. Jinak je u bráchy, teď už se snad neztratí. Přidávám omluvu na dnešní trénink za mě a Káču. Přemku užij si dovču. :-).