Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dne 6.2. 2009 jsme se sešli na pravidelném tréninku házené. Účastníků bylo celkem 13. Kapitáni - tentokráte jmenovci Jakubové.

 

Tak teda Jakub Pařízek si zvolil: Davida, Harryho, Katku, Patrika a Maldu.

 

Jakub Diviš si zvolil: Karla, Standu, Martina Vodňanského, Ondru, Dárečka a Janu.

 

Tak tedy k průběhu tréninku. Začalo se hrát velice brzy, jelikož i Katka přišla včas. No uvidíme, jak dlouho jí to vydrží, ale Davida tímto činem příjemně překvapila. Hrálo se ve vysokém tempu a padlo mnoho hezkých branek.

 

V teamu Jakuba Pařízka zazářil především Malda, který podnikal smrtící útoky po křídle. I když hrál de facto přes ruku, několikrát přesně zakončil a vstřelil dost branek. Dále zahrál skvěle Harry (Pišulka). Bohužel Harry hrál většinu času proti Martinovi Vodňanskému. Což není zrovna nejpříjemnější soupeř. Ale i přes tento handicap se dokázal několikrát výborně uvolnit a vstřelit několik důležitých branek. Katka hrála na svém tradičním místě pivota a několikrát se přesunula i na křídla. Vybojovala spoustu ztracených míčů. Bohužel někdy se chtěla prosadit sama a v házené se toto nenosí. Je to kolektivní sport a jednotlivec nemá šanci se prosadit. Kapitán Kuba hrál většinu času na střední spojce a rozděloval míče všem spoluhráčům. Několikrát se dokázal prosadit z postu spojky a vstřelil nádherné branky. Dlouho dobu strávil i v brance, kde předvedl spoustu vynikajících zákroků. Na postu spojky hrál i David, který několikrát přesně zakončil nebo přihrál na branku. Tu a tam se dokázal prosadit na brankoviště, odkud skóroval.

 

V teamu Jakuba Diviše zahrál velice dobře sám kapitán. Jakub se dokázal prosadit z postu spojky i křídla. Když byl na střední spojce výborně rozděloval míče na své spoluhráče. Dále zahrál výborně i Standa, který se nebojí prosadit jeden na jednoho. Je těžko k zastavení bez faulu. Martin Vodňaský hrál výborně na postu spojky a výborně spolupracoval se všemi spoluhráči. Dáreček a Jana hráli pivoty a soupeři s tím měli velké problémy. Každou chvilkou tam jeden z nich zůstal volný a ohrozil brankáře. V brance zářil především Karel, na kterém si vylámali všichni střelci pořádně zuby.

 

Hru Patrika a Ondry popisovat nebudu, protože tam tentokráte byli pouze do počtu. Většinu času prokecali a dělali neplechy, jak během utkání tak i po něm.

 

Hra byla velice vyrovnaná. Většinu času však vedl „Pařízek team“, avšak hru na dvě branky ovládlo družstvo pod vedením Jakuba Diviše. Soupeř využil většího počtu hráčů a rozhodl o svém vítězství. Sláva vítězům čest poraženým.

 

Tisková konference proběhla na Vyšehradě. Účast byla vysoká - Kuba Diviš, Kuba Pařízek, David, Standa, Malda, Karel a Jana.

S přáním hezkého týdne se loučí David.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva z tréninku

(Katka, 13. 2. 2009 16:06)

Ahoj všici, omlouvám se z dnešní házené. A jen pro upřesnění... nešla jsem do h..., ale zůstávám v Práglu ze studijních důvodů :o) Mějte se krásně a užijte si trénink

slovní zásoba

(Kuba, 12. 2. 2009 15:19)

Davide, máš pravdu, sprosté slovo to není, ale vulgární ano.
http://www.skovran.wz.cz/LIT/mluv7.pdf
Soustřeď se především na odstavec "Slova podle citového zabarvení" - tam to najdeš.
A předpokládám, že to najdeš i ve svých vlastních studijních materiálech k maturitě:-)

Emoce

(Šimi, 12. 2. 2009 14:24)

Tak koukám, že tréninky už jsou tak emotivní,že ty emoce nevyprchají ani skoro po týdnu. Zchlaďte hlavy a přiďte si v pátek v klidu zatrénovat - je to jen sport. Já se omlouvám, nepřijedu mám toho moc, ale ten další týden budu určitě v S. tak ať se sejdem :)

Omluvenka

(David, 11. 2. 2009 22:36)

Na následující trénink dne 13.2.2009 nedorazím.

Odůvodnění

(David, 11. 2. 2009 22:35)

Já už jsem to odůvodnil. Stačí si to přečist v komentářích. A do toho, že jsem zrovna bez práce nikomu nic není. Já mám taky další koníčky. Ale za tím co jsem napsal v kritice si stojím. Jo a nevím co je na slovu hajzl tak sprostého.

kritika

(Kuba, 11. 2. 2009 20:41)

Davide, nevšiml jsem si, že by někdo kritizoval nějaké články!! Ať šlo o Přémův, můj a nebo tvůj. Přece nemůžeš brát jednu připomínku jako kritiku celého článku:-) Od toho tu ty komentáře jsou!!! Odůvodni zde, proč jsi mu nepřihrával, ale netahej do toho nic o psaní článků!
A s tim časem to je dosti relativní...spousta z nás studuje a má další koníčky, jiní studují a zároveň pracují, někteří už naplno pracují - ty jsi teď v období, kdy se tě netýká ani studium, ani práce, tudíž máš toho volného času ze všech nejvíce. Navíc články ti psát jdou, tak nechápu, proč se tu tak rozčiluješ:-)
Jestli máš stresové období, nebo nějaké osobní problémy, tak já klidně teď párkrát článek napíšu - než se mi zase naplno rozjede škola:-)

sprostá slova

(Kuba, 11. 2. 2009 20:26)

Čoveče, tady to nějak jiskří:-) Mám ale dojem, že vulgární slovník na oficiální stránky nepatří, takže příště si nejprve přečtěte, co píšete!!

Články

(David, 11. 2. 2009 15:59)

No já psaní článku neberu jako trest. Jenom mi vadí, že se nestřídáme. Myslím si, že každej člověk si tu hodinu týdně na napsání článku snadno najde.

Kritika 2

(David, 11. 2. 2009 15:57)

No ono je těžké Patrikovi nahrávat, když je u něj na půl metru Ondra. A když si nedojde pro míč. No s tím nahráváním by se nad sebou mohla zamyslet i Katka, že?

chyba

(Přemek, 11. 2. 2009 7:49)

Začíná mi připadat, že zavedení článků byla chyba. Pokud to všichni berou jako trest, tak se to přeci psát nemusí. A stránky se můžou nechat jen na to, aby se na nich zveřejňovaly jen aktuality typu "trénink zrušen, přesunut" atp. Proto původně i vznikly.

A pokud někdo neumí snést kritiku, tak by se nad sebou měl zamyslet.

Kritika

(David, 10. 2. 2009 20:10)

Fajn. Tak víš co Kateřinko. Tak příští článek můžeš napsat ty. Chytrá jsi jak radio, ale skutek utek. A nebo víš co. Jdi do hajzlu. Jo kritizovat umí každej. Udělat něco pro team to je pro Vás dost těžký. Většinu věcí zařizujeme: Já, Přemek, Karel. Kdo z Vás se připojí. Nikdo. CHodíte si tam občas jenom zahrát a udělat něco pro team nenapadne ani nikoho z Vás. Jo a výmluvy typu nemám čas napsat článek mě už taky nebavěj. Proč se nestřídáme? Aha já zapomenul. Tobě by to zabralo spoustu času něco napsat, že?

předčasný příchod

(Kuba, 10. 2. 2009 18:55)

Davide, ale víš co mi to dalo práce, abych jí vytáhnul takhle brzo?! :-) No ale co si budeme povídat - byla tam dřív než ty, jsi ostuda!!!!

připomínka II

(Katka, 10. 2. 2009 18:09)

A nevím, proč píšeš, že se začalo hrát brzy díky mně. Záleží na vás /pánech/, kdy začnete. A i když chodím po 8. hodině, tak jsem vždy převlečená včas /pokaždé jsem stihla rozdělování do týmu/. Takže kde je problém?

připomínka

(Katka, 10. 2. 2009 18:06)

Davide, mám doplnění k tvému reportu. Zapomněl jsi tam napsat, že jsi nepřihrával svému křídlu. Proto Patrika velmi brzy přestalo bavit zbytečně běhat, začali si s Ondrou povídat a tím pádem tam byli do počtu.