Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolem osmé jsme se sešli v tělocvičně. Škoda, že opět musím psát "kolem" ... :-(

Kapitány se pro tento večer stali naši benjamínci - Ondra a Patrik. Ti si do svých družstev zvolili tyto spoluhráče:

Patrik - Přemek, David, Kuba Pařízek a Standa,
Ondra - Karel, Šimi, Harry, Malda a Katka (která dorazila i přes napsanou omluvu, za což zaslouží pochvalu, kterou ji zase odebírám za pozdní příchod :-) ).

Přesila jednoho hráče v poli u Ondrova týmu byla ze začátku trochu znát, ovšem Patrikům tým odmítl nabídku na střídání. Přeci jen v něm hráli samí fyzicky zdatní hráči ... Útok klukům nečinil moc problémy, horší byl pohyb v obraně, čehož plně využíval především hbitý Ondra, který z pravého křídla neomylně sázel jeden gól za druhým. Naštěstí ostatní jeho spoluhráči tak excelentní formu neměli, a tak dokázal Patrikův tým držet se svým soupeřem krok. Několika dvouminutovými tresty mu to navíc usnadnili i sami hráči Ondrova družstva.

Za zmínku ještě stojí Karlův výkon, který se představil nejenom jako vynikající brankář, ale i jako skvělý hráč v poli. Jeho nepředvídatelné kličky a výborný přehled o spoluhráčích (tedy především o spoluhráčce Katce na pivotu) byly ke konci utkání víc než platné. Jinak by totiž Patrikův tým, který upravil rozmístění hráčů tak, aby si kapitán zahrál na pravém křídle a nehrál tak přes ruku (a hlavně neblbnul se soupeřovým kapitánem), uplatnil svůj lepší fyzický fond a vymazal soupeře z palubovky.

Takto dospěla hra k závěrečné hře na dvě branky, která byla víceméně Karlovou exhibicí. Vítězství si tak zaslouženě připsal Ondrův tým. Sláva vítězům, čest poraženým.

Závěrečná tiskovka probíhala na Vyšehradě, tentokrát bohužel v kuřácké části. Nutno ovšem říct, že "naši" kuřáci se zachovali velmi galantně a kouřit chodili pryč (ne že by to bylo něco platné :-( ).

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vysvětlení

(Kuba, 19. 3. 2009 17:58)

Katčiny pozdní příchody jsou způsobené tím, že má krátké nožičky. Musíte jí omluvit, ale ona než to z domova doťapká do haly, tak to chvíli trvá ;-) Jindrákovic, buďte velkorysejší, přece jen to máme daleko :-))

pochvala

(Katka, 19. 3. 2009 17:40)

Článek byl napsán trochu na poslední chvíli, ale to vůbec nevadí, je povedený :o)

omluva

(Kuba, 19. 3. 2009 17:39)

Já taky bohužel nedorazim. Někdo přece musí na Přému na tom plese dávat pozor... :-)

Dvojí omluva

(Přemek, 19. 3. 2009 17:31)

Ahoj.

Velmi se omlouvám za pozdní dodání článku (a také za jeho stručnost a nezajímavost). Trochu nestíhám a navíc mi vzpomínky na něj už blednou.

Druhá omluva se vztahuje k zítřejšímu tréninku. Místo pobíhání po tělocvičně mě čeká jiný pohyb, a sice tanec na plese Stavební fakulty ČVUT v Praze. Tak mi držte palce, ať nikoho nezraním. Přeci jen je mi tělocvična bližší než taneční parket.