Jdi na obsah Jdi na menu
 


O chloupek ...

Ano, přesně tak ... Nechybělo mnoho a vůbec se páteční trénink nemusel konat. Jednak to dlouho vypadalo, že se ani nesejdeme v dostatečném počtu, a pak si taky Přemek vzal špatné klíče, kde chyběl klíč od skříňky s míči, Kuba si je pro jistotu nevzal vůbec, takže nezbývalo než spoléhat na Láďu. Nakonec vše dobře dopadlo. Sešlo se nás deset a přišel i Láďa s míčem, takže nic nebránilo tomu, aby se hrála házená. Chvíli to i vypadalo, že opět budeme mít rozhodčího, ale Kuba Pařízek ještě před začátkem tréninku dezertoval :-(.

Bohužel chyběly tradiční opory - Honza a Zdeněk Šimkovi, Harry a Katka. Ale i tak měli kapitáni Karel a Přemek z čeho vybírat. Karel si postupně zvolil Davida, Martina Vodňanského, Ondru a Láďu. Přemek si vybral Kubu Diviše, Standu, Maldu a Dárečka. Síly tak byly docela vyrovnané, což bylo celý trénink znát.

Ze začátku měli mírně navrch Karel a spol. Zvlášť když se proti Dárečkovi stoupl o tři až čtyři hlavy vyšší Martin ... Naštěstí pomohlo prohodit křídla a proti Martinovi postavit Maldu. Hned se pak hrálo lépe. V Přemkově týmu se postupně vystřídali v bráně všichni hráči až na Dárečka a všichni se nadmíru osvědčili, zvlášť Malda příjemně překvapil a pochytal soupeři spoustu jistých šancí. A když se k tomu přidala dobrá obrana, spousta Láďových přešlapů a nevýrazná Karlova forma, nebylo se co divit, že ráz utkání převzal Přemkův tým. O branky se zasloužili všichni hráči a opět především Malda na pravém křídle zářil. Ze soupeřů s ním dokázal udržel krok jen Martin, který částečně přestal trefovat brankáře a více se soustředil na koncovku do brány. A přiznejme si ... ubránit dvoumetrového čahouna není žádná maličkost. Přesvědčil se o tom i Přemek, kterého ještě teď bolí žebra po srážce s Martinovým kolenem.

Jak už to tak ale bývá, neraduje se z vítězství vždycky lepší družstvo. Potvrdilo se to i tentokrát. Závěrečnou vabank hru na dvě branky zvládl lépe Karlův tým a ve vyrovnaném utkání si tak vybojoval těsné vítězství.

Co říci na závěr? Snad bude příště účast lepší. Jde sice hrál i bez klíčových hráčů, ale přiznejme si, že to není ono.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(Kuba, 19. 11. 2008 11:26)

Já vůbec nevim, oč jde?!?!? :-)))

napomenutí

(Přemek, 19. 11. 2008 5:42)

To se nedělá, aby se mazaly komentáře!!! Že ti, Kubo, odebereme heslo ... Ještě tedy nevím, jak to udělat, ale na něco se určitě přijde.

vyhodnocení protestu

(Kuba, 18. 11. 2008 12:59)

Protest zamítnut!! Byli jsme lepší :-))

Protest

(David, 18. 11. 2008 11:22)

No nevím, zda soupeř byl lepší nebo ne. Když jsme začali hrát na 2 branky za sebou, mělo přemkovo družstvo výhodu míče, tak at se tady nevymlouvá. Když nejsou schopní vyhrát, tak asi lepší nebyli.

To je škoda Přemku

(Šimi st., 18. 11. 2008 0:16)

To je škoda Přemku, že nepůjdeš, bez klíčových hráčů se opravdu hraje těžko. Článek opět výborný, měl by si zvážit kariéru zuřivého reportéra např. v Sedlčanském kraji :) Jen mi trochu scházelo tradiční zhodnocení i tiskové konference. Nebo nebil vycházkový den?

Omluvenka

(Přemek, 17. 11. 2008 21:00)

Omlouvám se z pátečního tréninku. Jsem mimo Sedlčany, takže se mnou nepočítejte. Doufám, že se vás sejde dost a že si trénink užijete.