Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ošklivé zranění trénink 30.10.2009

 

Poslední říjnový pátek se opět sešli sedlčanští házenkáři k tradičnímu tréninku. O tom, že je házená v Sedlčanech opět na vzestupu svědčí nejvyšší letošní účast 13 hráčů. Po dlouhé době zavítal na trénink i úplný nováček a to je velmi pozitivní zpráva.

 

Před tréninkem se stala nepříjemná věc, protože byly prázdniny, rybáři neměl svůj trénink a tělocvična byla zamčená. Nakonec se klíč sehnal a mohlo se trénovat. Ukázalo se, že ŠiMi není vhodný nosič dresů, protože je zapomněl a musel se pro ně vrátit domů. To ho zdrželo natolik, že se nestihl před hrou řádně rozcvičit a na výkonu to bylo znát.

 

Kapitáni Byli jmenováni Hary Pišulka a Kuba P. opět se dostáváme k problematice volení, je zřejmé, že ne všichni kapitáni si volí dle výkonnosti, ale dle osobních sympatií týmy pak bývají nevyrovnané a hra se často stává jednoznačnou, možná by stálo za to, aby se týmy zvolili tak, aby hrál Šimi s Pišulkou a Karlem a hra by pak byla vždy zajímavá a vyrovnaná.

 

Žlutí: Pišulinda, ŠiMi, David, Katka, Šimi /ml./, Standa a Pavel Němeček /nováček/

 

Barevní: Kuba P., Patrik, Karel, Malda, Ondra a Dáreček

 

Barevní měli hráčsky evidentně navrch, naproti tomu žlutí měli v poli o hráče více a tak mohla být hra zajímavá. Z počátku byla hra rychlá a plná nasazení, za barevné se prosazoval Patrik a to zejména střelbou z dálky, kdy někteří „gólmané“ raději uhýbali než by přišli k úhoně. Přesto byla hra vyrovnaná, protože žlutí se prosazovali kombinační hrou a využívali každého zaváhání barevných v obraně. Pak se ale rozchytil Karel v bráně a bylo takřka nemožné ho prostřelit. Vylámali si na něm zuby snad všichni střelci v týmu žlutých. Tuto sérii ukončil až Šimi /ml./ né však tím, že by Karla překonal, ale po jeho né moc tvrdé střele, která byla však umístěná do prostory, který brankáři pokrývají nohou i rukou, Karel balon vykopl ten se mu však nešťastně odrazil do ruky, kde mu vykloubil malíček. Malíček zůstal v nepřirozeném úhlu a celý otekl. S tím Karel pokračovat nemohl a byl odvezen Pavlem k ošetření za což mu patří velký dík. Myslím, že promluvím za všechny, když popřeji Karlovi brzké uzdravení malíčku a rychlý návrat na palubovku.

 

Po odchodu dvou hráčů pokračovala hra již jen v menším tempu a bez plného nasazení otřesených zbylých hráčů, k barevným byla poslána Katka, aby si kluci vůbec zahráli proti silným žlutým. Když se začalo hrát na 2 vítězné vedli barevní o jednu branku, první matchball měli žlutí, ale Patrik vzal odpovědnost na sebe a dvěma zásahy za sebou se postaral o vítězství barevných. Na tom se značnou měrou podílel i Pišulka, který před vítěznou Patrikovou brankou nesmyslně zkusil přihrát na seběhnuvšího obsazeného Davida, který o balón pochopitelně přišel a po zdařilém brejku bylo pro Patrika hračkou šanci proměnit.

 

Musíme věřit, že jsme si letos smůlu již vybrali a zranění se nám budou vyhýbat. Ke všemu Kuba D. na pondělním pražském tréninku pravděpodobně naštípl Katčin malíček a to už je opravdová smůla. Věřme, že se v pátek sejdeme tak, abychom hráli. Sportu zdar a házené zvlášť

 

   ŠiMi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: kotník

(Přemek, 5. 11. 2009 22:06)

Díky za poklony, ale vážně bych to radši ještě týden nechal být. Přeci jen nohy mám jen dvě, tak aspoň jednu bych chtěl mít v pořádku.

kotník

(Kuba, 5. 11. 2009 22:00)

A i kdyby byl náhodou fotbálek, ty náš přehraješ, i kdyby jsi měl kopat jen levou ;-)

Přemku škoda - zkus doléčit a přijít

(ŠiMi, 5. 11. 2009 13:19)

Laski se vymlouval na několik věcí, ale poslední kontakt s ním byl ve čtvrtek večer s tím, že se rozmyslí, ale z rozhovoru bylo zjevné, že se mu moc nechce, zkusíme to opět za 14 dní, tlak bude soustředěnější a tvrdší. Navrhnu mu, že ho přivezu i odvezu a zadarmo a uvidíme, jestli neskočí na tohle tak pak už nevim :-(. A ty se Přemku přestaň vymlouvat, do pátku dáš kotník do pořádku a budeš zase k nezastavení. Tak to zvaž a můžeš to zkusit aspoň v bráně. :-D

A co Lasky?

(Přemek, 5. 11. 2009 11:56)

Nikde jsem si nevšiml zmínky o Alešovi ... Na co se vymluvil tentokrát?

Další omluvenka

(Přemek, 5. 11. 2009 11:55)

Ahoj. Koukám, že i beze mě jsou tréninky více než zajímavé. Jednou člověk nepřijde a hned se toho tolik semele. Bohužel vám dám možnost, abyste v tom pokračovali. Páteční trénink totiž ještě vynechám. Na házenou kotník ještě není a na fotbal už teprve ne. Tak snad za týden ...

Karel v pátek nepřijde

(ŠIMib, 4. 11. 2009 21:36)

Nepříjemná zpráva od Karla - malíček je zlomený v kloubu a bude měsíc v sádře. Kateřina má malíček jen zafixovaný - naštíplý není, ale v pátek je to maximálně na fotbálek. Tak všichni doražte ať si zahrajem.

Kuba

(Ty aby sis nerýpnul, 4. 11. 2009 10:54)

Musim se přece obhájit, aby všichni neuvěřili tvým smyšleným historkám;-)

Ty aby ses neozval

(ŠiMi, 4. 11. 2009 10:14)

Katka má malíček zdeformovaný a tvrdí, že se jí to stalo při obraném zákroku a od Tebe. To, že jí to pak rozbolelo více po chycení balonu už je věc jiná, ale na naštípnutí již to nemohlo mít vliv. Na Maldu sem myslel pokaždé, když sem to slovo psal. Chudák - to zvonění musí být hrozné ;-). No ale copak je to normální 2 malíčky behem jednoho týdne. Nevíte někdo co Karel? V pátek přijde?

malíček

(Kuba, 3. 11. 2009 23:55)

Když psal Šimi ten článek, tak muselo Maldovi hooodně zvonit v uších :-D
Já že jsem Katce naštípl malíček? A na to si přišel jako jak?? Do kontaktu jsme se dostali pouze jednou a to rozhodně nemohl utrpět žádný prst!! Navíc Katka trvrdila, že to má z přihrávky-a já se v pondělí ovládal a nahrával jsem pouze spoluhráčům!
Každopádně v pátek na viděnou!