Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solopisky : Jesenice 9 : 4 ( II.kolo )

23. 2. 2008

Solopiská sestava se v porovnání s jesenickou jevila tak, že by býval byl zázrak, kdybychom neprohráli o 5 gólů, ale vůle, odhodlání, individuální schopnosti jednotlivých hráčů, výkon brankáře a trocha štěstí,  přetavili jesenickou krajskou útočnou formaci ve dva body pro obec Solopisky. Chachá, to byl tedy mazec. Věrní fanoušci nevěřili svým očím.Obrazek Zejména pro pana Jelínka to byla náplast na jeho neduhy. Proč??? Prototože neváhal na propustku opustit nemocnici a přesunout plánovanou operaci jen proto, aby byl ze svým teamem a mohl ho z tibuny podpořit. Mnozí hráči by si měli vzít z jeho klubismu příklad. Držíme palce Josefe...

Sestava:

Trenér - Luboš Dvořák

Asistenti - Václav Nejepsa, Standa Ouřada 

Brankář - Petr Bezouška

1.obrana - Liška, Sládek

1.útok - Řezník, Mašita., Pácl

2.obrana - Vyskočil, Demjanenko

2.útok - Moucha, Kovář, Veselý

Střelci:   Řezník 2, Mašita 1, Moucha 2, Kovář 2, Pácl 1, Vyskočil 1 

Asistence:  Řezník 2, Moucha 1, Pácl 2, Kovář 2, Mašita 2

Vyloučení:  Vyskočil 2 min. podražení, Řezník 2 min. podražení, Mašita 2 min. podražení, Pácl 2 min.podražení, 2 min. hrubost, Kovář 2 min. podražení

Rozhodčí:

Jahelka + nějaký mladík

Výsledek:  9 : 4  ( 1:1, 1:1, 7:2 )

První dvě třetiny se hrál velmi vyrovnaný a kombinační hokej. Paráda. Zápasy s Černošicemi, vítězi soutěže, jsou pouhou nudou a otravou pro všechny. Ve třetí třetině se očekával mohutný nápor jesenických hráčů, ale hned v úvodu jsme je zaskočili gólem Petra Kováře a začala mela. Jesenice se začala strachovat o výsledek, ale jedinou  jejich odpovědí byla série vyloučení, které Solopisky krutě potrestali. Zejména tato poslední třetina byla plejádou skutečně krásných gólů na obou stranách. V našich řadach se blískli svými góly Pepík Mašita, Martin Řezník, Petr Kovář, Radim Pácl a Tomáš Moucha. Trenér Dvořák byl velmi spokojen a svůj team s asistentem Nejepsou v šatně ústně pochválil. A to si mužstvo považuje.

Nyní nás čeká v neděli 2.3. turnaj ing. Herverta. Všichni věříme, že se sejdeme v té úplně nejsilnější sestavě a že se dostaví (byť fandit) všichni dlouhodobí marodi a zejména ti zázračně uzdravení. V plánu je vrátit Černošicím naší porážku a pokusit se podruhé v historii turnaj vyhrát.

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ucast na turnaji

(radim, 24. 2. 2008 20:32)

Panove rad bych pripomnel tomasovi slova na zaver - sejdeme se na turnaj v nejsilnejsi mozne sestave. a proto verim, ze vsichni dorazite.... hokej hrajem pro zabavu a nemusime snad nikoho premlouvat aby na zapasy (turnaj) chodil.
tak cau v nedeli a urcite Vyhrajem!!!!!