Jdi na obsah Jdi na menu

Odchovy - Campbell 1

Příspěvky

Caroline Senega x Míša Senega 1

aarta-34den-01p.jpgPrvní vrh křečíků Campbellových. První vrh od úžasné Carolínky a první hodně barevný vrh, který mi dal zabrat při určování zbarvení.

Vrh A of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Caroline Senega x Míša Senega 2

img_0316.jpgAčkoli se jednalo o trochu nešťastné neplánované krytí, dopadlo vše velmi dobře. Dočkala jsem se nových barviček, ale především dalších 7 obřích mazlíků.

Vrh B of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Rumpa Lumpa Syrius x Míša Senega

carta-26den-01p.jpgMůj první jednobarevný vrh a hned v mé oblíbené barvě - modré. Ačkoli byla radost z vrhu poznamenaná nešťastným úmrtím maminky, mláďátka byla skvělá a náhradní maminka Blueberry taktéž.

Vrh C of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Ambra of X-rats x Pogo Senega

img_0055.jpgMůj první vrh odchovaný mimo mou stanici. Přesto po mém odchovu a po mém samečkovi. Rodiče trhli dosavadní rekord a narodilo se krásných 8 miminek! Poprvé se objevil albínek nebo barva BE lilac.

Vrh D of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Caroline Senega x Woody Syrius 1

img_0164.jpgProzatím nejmenší vrh v naší stanici - dvě krásné, veliké sestřičky. První vrh strakatců u nás. Sice se nepodařili čistí mottled, ale strakatí jsou.

Vrh E of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Blueberry of X-rats x Olda Skrami

24den-efka-01.jpgPrvní vrh, kde se narodili moji vysnění černí. Krásných 6 miminek velmi přátelské povahy. Nečekaně se tam objevila i jedna saténové slečna.

Vrh F of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Caroline Senega x Woody Syrius 2

08den-gecka-01.jpgMá druhá dvojčátka. Krásní, strakatí špekounci, kde se poprvé ukázala krásná kombinace černého silvering mottled kloučka. Opravdu velmi líbivé zbarvení.

Vrh G of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Carrie of X-rats x Le Soleils Totoro

25den-hacka-01.jpgMá první devítka a zároveň doposavad největší vrh, který Carrinka zvládla na jedničku. Navíc velký nepoměr krásně zbarveného vrhu - 8 holek a 1 kluk. 

Vrh H of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Le Soleils Luna x Olda Skrami

11den-chacka-01.jpgDalší vrh s holandskou krví a první vrh strakaté Luničky. Podařili se 2 mottled a 1 collared a celkově krásně barevný vrh plný maxi buřtíků. 

Vrh CH of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Le Soleils Niya x Míša Senega

09den-icka-01.jpgNiyuška, má velká oblíbenkyně, si na první vrh upekla pěnou dávku dětí - hned 8 kousků! Vrh jí dal hodně zabrat, ale stál za to. Podařili se krásní saténoví a s velkým štěstím samí černoocí a různobarevní uličníci. 

Vrh I of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Carrie of X-rats x Le Soleils Jigo

08den-jecka-01.jpgCarrie druhý vrh 8 uličníků. Trochu překvapivě se ukázaly jen 2 barvičky a všichni bez znaku platinum. Vrh byl však krásně vyrovnaný, až opět na pohlaví - 6 kluků a 2 holky. 

Vrh J of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Dorothea of X-rats x Olda Skrami

21den-kacka-01.jpgJedná se o můj druhý externí vrh. Výborná maminka Dorotka, nebo-li Kapucínka, vychovala 6 krásných miminek různých barev. Tatínek Olda nezklamal a dal opět 6 mláďat.

Vrh K of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Le Soleils Niya x Pogo Senega

25den-elka-01.jpgDruhý vrh hodné blonďaté Niyi s tatínkem Pogem se moc vyvedl. Narodilo se 5 buclatých a vyrovnaných lumpíků. Barevně převažovala modrá, protože ta je dobrá.

Vrh L of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Jorrith of X-rats x Le Soleils Totoro

26den-emka-04.jpgJorrithka pokračuje v rodinné tradici a dala nám opět nevyrovnaný počet 5 holčiček a 1 kluka. Za to nám dala poprvé barvičku s geny vzácnější barvy grey!

Vrh M of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Carrie of X-rats x Fenrir of X-rats

enka-28den-02.jpgCarrie po delší době s Fenrískem nakonec překvapivě porodila 4 krásná mláďátka a vykrmila je do tak obřích rozměrů, že jsem se bála, jestli okolo nešlo nějaké morče a nepřispělo svými geny. Moc povedená mláďátka!

Vrh N of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Layla of X-rats x Calcifer of X-rats

26den-ocka-01.jpgMůj doposavad rekordní vrh s 11 narozenými mláďaty. Přežilo jich 10, což i tak je velký počet. Překvapilo mne, že všechna mláďata byla krásně velká při odběru a vyrovnaná. Navíc se podařili i moji oblíbení albínci a dokonce vzácná vlnitá srst.

Vrh O of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Kaori of X-rats x Míša Senega

pecka-24den-01.jpgPo dlouhé době se podařila wavy mláďátka, za což mám velikou radost. Oba sourozenci byli extrémně vydaření a roztomilí a tak nakonec Ponyo zůstal doma.

Vrh P of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Frozen Cery x Le Soleils Jigo

qecka-26den-01.jpgPrvní narozená trojčátka od prvního křečka ze Švédského importu. Podařili se krásní různě barevní uličníci a i když se bohužel jednalo o pohrobky na dobré náladě jim to neubralo. Maminka Sirinka se o ně nakonec naučila dobře postarat.

Vrh Q of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Di Angolo's Maeve x Le Soleils Totoro

dsc_0015.jpgPrvní vrh úžasné Maeve v počtu 7 obříků. Podařilo se zde 6 různých barev včetně vzácnější šedivé barvy. Neodolala jsem a poprvé jsem si nechala hned dva jedince, z tohoto úžasného vrhu.

Vrh R of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Kaori of X-rats x Frozen Cezor

eska-27den-02p.jpgDruhý vrh maminky Kaori a první vrh tatínka Cézara, který byl mírně napínavý kvůli přenášení. Povedla se ale nakonec krásná trojčátka, kde převládala má velmi oblíbená barva BE lilac!

Vrh S of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Jorrith of X-rats x Ponyo of X-rats

tecka-24den-03p.jpgDruhý vrh Jorrithky byl rychlou snahou o zachování mé nejdelší linie, když její dcera Misty byla neplodná. Vrh se podařil nad mé očekávání ve 3 krásných barvách, i s krátkou saténovou srstí. Celý vrh má úžasné stavby těla.

Vrh T of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Frozen Cery x Fenrir of X-rats

ucka-11den-01p.jpgNa druhý vrh Sirinky jsem se těšila a doufala jsem v nějakého milého pokračovatele linie. Sirinka se snažila a já si vybrala krásnou čokoládovou princeznu - poprvé, kdy se mi tato barva narodila.

Vrh U of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Layla of X-rats x Frozen Bona

vecka-24den-01.jpgToto období bylo plné vrhů již zkušených maminek, což je vždy to příjemnější období. Laylinka překvapila po vrhu 10 mláďat "pouhými" trojčátky, ale rozhodně jí i mně to nevadilo. O to větší to byla pohoda.

Vrh V of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Rory of X-rats x Frozen Bona

wecka-29dni-01p.jpgDalší trojčátka nám po Bonovi nadělila i Rorynka. Asi tušila, že si chci nechat jednu dcerunku a tak rovnou všechny byly holky, aby bylo opravdu na výběr. Do poslední chvíle jsem nevěděla, protože je jedna krásnější než druhá.

Vrh W of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Rory of X-rats x Chappie of X-rats

31den-ixka-01o.jpgRory druhý vrh byl mnohem početnější - 10 miminek! Nakonec jich přežilo 9 a to pouze ve dvou barvách opal a agouti. Mláďata kromě super povahy ukázala moc hezké stavby těla a jednotlivce se nedalo odlišit.

Vrh X of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Theru of X-rats x Fenrir of X-rats

34den-ycka-01om.jpgNa vrh po těchto rodičích jsem se neskutečně těšila, protože se jedná o maximálně vytoužené spojení mých nejlepších linií. Therinka nezklamala jako skvělá maminka, i když nějaké drobné ztráty byly, a doma zůstala dcera Yoggie.

Vrh Y of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek

Winter of X-rats x Indigo of X-rats

24den-zedka-01p.jpgMoc vydařený vrh strakáčků v mnoha barvách po mé Winter, u které už jsem se bála, že ani žádní potomci nebudou. A byla by to škoda. Ještě že zapůjčený Indigo je takový frajer.

Vrh Z of X-rats (PP od ČKK)

 
Celý příspěvek