Jdi na obsah Jdi na menu
 


Centrum.sk

27. 2. 2007

 Pro lepší vyhledávání se weby zařazují do katalogů velkých portálů i vyhledávačů. Svoje stránky takhle zadávám postupně a zatím jsem se nesettkala se zamítnutím ani v jiných zemích než ČR až na tenhle poslední portál. Zoznam.sk takto úzkoprsý nebyl.

Od:centrum@centrum.sk
Komu:lea@centrum.cz
Předmět:Vas odkaz v katalogu Centrum.sk

  Dobry den,
zaradenie Vasho odkazu do katalogu Centrum.sk bolo zamietnute, pretoze Vase stranky na adrese: https://lea.estranky.cz/ s nazvom O rodine a potkanoch a popisom: Nabídka mláďat potkanů s dumbo ušima v různých barvách i typech srsti (fuzz, rex, velveten). Povídání o rodině a osobní blog chovatelky. nie su v slovenskom jazyku alebo nemaju priamu suvislost so Slovenskou republikou. Zaroven Vas chceme upozornit na moznost registracie na ceskom portali www.centrum.cz.
Dakujeme za pochopenie a prajeme pekny den
                                                                 Administracny tim Centrum.sk

Moje reakce :

  Děkuji za zprávu, na českém portále Centrum.cz jsem registrovaná již několik let - mail. Web mám v sekci: Kultura a společnost > Osobní stránky > Tématické osobní stránky > Chovatelské a pěstitelské.
 Divím se, že vadí český jazyk na mém webu, na moje stránky chodí i potkanáři a lidé ze Slovenské republiky, protože slovenští chovatelé potkanů jsou registrováni v ČR (Slovensko svoji organizaci nemá). Ale když se dívám, tak i jediné dvě chovatelské stanice potkanů mají své stránky umístěny na xxxxx.cz (http://www.winnierat.wz.cz/ a http://wind.goo.cz/chsmyjka/). 
                                                                                                                                  

                                                                     S pozdravem  Lea

Co by jste odpověděli Vy?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

No jo, slováci :)

(Utahraptor, 2. 3. 2007 11:40)

Prostě chtějí dát šanci stránkám ve svém mateřském jazyce, co se divíš? Na centrum.cz taky neregistruješ stránky v němčině nebo třeba svahilštině :)