Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvoření vlastní reality

TVOŘENÍ SI SVÉ REALITY   

 
 
S otevřením čaker 8-13 se znovu probouzí schopnosti člověka duchovního. To znamená, že po otevření 10 čakry je možné tvořit svou realitu v dimenzi nejen hmotné, ale i v dimenzích jemnohmotných. Je možné těmito dimenzemi prostupovat, cestovat v čase i prostoru (červí díry)
 
·         TVOŘENÍ VE HMOTĚ
Život v radosti a hojnosti
 
Tvoření ve hmotné rovině znamená tvořit si synchronicity a podmínky, které jsou dány pro cestu naší duše, naše duchovní určení. Poznáváme, že život je o radosti a lásce, že ten kdo tvoří je naše MYSL a naše EMOCE. Tvoříme si zdravé a vitální tělo. Víme, že naše tělesné a duševní nastavení není dáno geny, ale prostředím ve kterém jsme vyrůstali a ve kterém žijeme, tím co si o něm my myslíme.
Karma je tedy stavem mysli a s tímto poznáním boříme bariéry osudovosti a danosti.
 
Předpokladem je duchovní uvědomění, pokora a láska k vesmírnému řádu věcí. Je třeba zvládnout duchovní praktiky jako například: JAMU a NIJAMU, VIVÉKU, MEDITACI atd.
S tím dochází k plnému prožitku, že vše na této planetě i v celém univerzu je propojeno. To znamená, že se začneme spontánně chovat ekologicky, žijeme BIO a stáváme se VEGANY.
Jen tak se naše energie zjemní natolik, že se stáváme součástí svého duchovního Já a můžeme
tvořit realitou svou a podílet se na proudech tvoření vesmíru.
 
Víra– na naše vzorce víry navazuje naše myšlení a práce s myslí. Na naše vzorce víry se také váže naše emoční nastavení.
Práce s myslínaše mysl je nástrojem k vytváření obrazů (spojení obou mozkových hemisfér). Rozpoutává energie emocí.
Práce s emocemi naše emoce jsou energií, jež vytváří vibrace nutné k zákonu přitažlivosti. Je třeba umět s emocemi pracovat stejně jako umět pracovat s myslí.
Zákon přitažlivostirezonujeme (přitahujeme) vibrace, podobné našemu emočnímu nastavení. To, co cítíme, to přitáhneme. Láska přitahuje lásku, nenávist přitahuje nenávist. Soutěživost přitahuje soutěžení atd.
Zákon nepřipoutanostinelpění na výsledku či cíly. Tvořené odevzdáme.
 
 
·         TVOŘENÍ DUŠEVNÍ PODSTATY
Život v lásce
 
Láska a láskyplné vztahy.
Spojení s Anděly a Archanděly, Duchovní pomocníci a rádci, Duševní partneři (soulmates).
 
·         TVOŘENÍ DUCHOVNÍ
Ovládnutí hmoty - svoboda těla a mysli
 
Duchovní rodina
Práce s hmotou
Duchovní schopnosti