Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení sezóny 2012/2013

4. 4. 2013

 Sezóna 2012/2013 je již minulostí. V sobotu 4.5. jsme se z uplynulým ročníkem náležitě a důstojně rozloučili. Celou akci, která probíhala částečně v naší domácí hale, později na chatě, naplánovaly a zrealizovaly naše děvčata. Za to jim patří náš obrovský DÍK(bylo to super) 

Podzimní část soutěže jsme odehráli vcelku slušně, doma bez porážky, ale venku jsme uhráli jen pár bodů. Ani tradiční vánoční turnaj ve Varnsdorfu nám příliš nevyšel, ne snad výsledkově, ale Luky si udělal výron, takovej ten co se nedá utřít, kotníku Jeho nepřítomnost v následující části jarní sezóny pro nás znamenala značné oslabení. Co týden jsem zjišťoval stav Lukyho kotníku, ale mrzák pořád bolel a byl oteklej. Zhruba v polovině jara byl tak na 50% v pohodě a začal hrát. Jeho příchodem se zlepšil celkový obraz hry a zanedlouho se dostavily i tížené body do tabulky. Závěr soutěže nám vyšel. V konečném účtování jsme obsadili šestou příčku s 59body a naše konto čítalo 20 vítězství a 20 porážek. 

Myslím, že je v našem týmu vcelku dobrá nálada a snažíme se bojovat i s otravným kňouráním a bulením, snad zdárně. Všichni hráči zaslouží pochvalu za odehrání tohoto poměrně dlouhého ročníku KPI.                                                                                                   Tak to viděl j.j.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Gábi , 4. 4. 2013 19:01)

Teprve se vyhodnocují statistiky :)

Re: :)

(Honza, 7. 4. 2013 21:25)

Ty víš všechno :-)