Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení soutěží 2007-2008

2. 10. 2015

Skončila sezóna a je na čase provést hodnocení dosažených výsledků.

            Naše „A“ družstvo hrálo opět krajskou soutěž druhé třídy. Po základní části družstvo skončilo – i přes drobné technické nedostatky -  na 3. místě a hrálo  nadstavbovou část, tzv.  PLAY OFF o postup do krajské soutěže 1.třídy. V prvním semifinálovém souboji remizovali s družstvem Sokol Velké Popovice 9:9 na jejich hřišti. V sobotu 12.4.2008 hráli odvetné utkání v domácím prostředí, které po velikém boji prohráli v poměru 7:10.  Zatím to je největší úspěch týneckého stolního tenisu od roku 2000 – tj. od doby, kdy jsem se ke stolnímu tenisu po dlouhé pauze vrátil.

„B“ družstvo hrálo prvním rokem regionální přebor 1. třídy. Celou sezónu se družstvo potýkalo s nevyrovnanou výkoností i zdravotními problémy. Družstvo skončilo celkově na 11. místě a sestupuje do regionálního přeboru 2. třídy..

O „C“ družstvu píši chvály v každém svém příspěvku i hodnocení. Musím u tohoto družstva ocenit příkladný přístup k tréninku i k jednotlivým mistrovským utkáním. Svým přístupem se herně hodně zlepšují a potvrdili to i prvním místem v letošní sezóně a postupují do regionálního přeboru 2. třídy.

           Všem hráčkám i hráčům děkuji za sportovní výkony a vzornou reprezentaci Týnce nad Labem ve stolním tenise.

 

Marek Brunclík, předseda oddílu