Jdi na obsah Jdi na menu
 


Caisha

20. 6. 2009

ObrazekK rezervaci jsem donedávna měla jednu holčičku: černou či hnědou. Poslední zájemkyni totiž bylo několik týdnů jedno, kterou si vezme a obě návštěvy u nás to opakovala. Byla moc fajn...bohužel, když se ozval opravdový zájemce o černou Caishu, o hnědulku najednou zájem nebyl a rychle byla vybrána černá fena z jiné CHS :o( A tak nám zůstala zatím tedy Caya volná.

Ale Caisha! Během klatovské výstavy hlídala moje kamarádka Lenka na své zahradě se svými dobrmany Corem a Grifem ty čtyři rarachy a úplně se do nich zamilovala. Jak se rvou, jak jsou sebevědomé a nebojácné. Navíc zná dokonale Kelly, její povahu a schopnosti a taky spoustu jejích odchovů a asi jí to přesvědčilo, že se během tří následujících dnů rozhodla, že si Caishu bere!!! A rozhodovala se sObrazek chladnou hlavou, s partnerem a našimi výcvikáři. Moc si toho vážím a jsem pyšná, že zrovna Lenka si vzala moje štěně, protože vím, jak umí být neskutečně vybíravá a náročná. Cash (jak se malá bude jmenovat po domácku) už má připravený tréningový plán a při Lenčině trpělivosti, cílevědomosti a výcvikovém umu, který za poslední roky se svými dvěma psi získávala, plus výborné vedení v naší Psí škole Mimi, z malé Cash "vytáhne" vše to kvalitní, co v ní je. Kéž se malá vydaří po všech stránkách jako všichni její starší polosourozenci!

Včera malá s Lenkou odjela. Dnes jsem vzala děti, dvě hnědulky a jeli jsme k Lence na grilování. Bydlí totiž vedle ve vesnici. Cash je všude doma, ostatně to Caya a Celestýnka se na návštěvě taky neostýchaly. Jsou to drzý a zvědavý štěňata. Honily se po celé zahradě, běhaly za dětmi, nosily kosti a misku...ostatně vše jsem točila, bude video :o) ...brzo....zatím jdu smolit další příspěvky, máme spoustu novinek!