Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak mi koušou dobrmánci

7. 7. 2006

Počasí nám přálo a ačkoliv mé levé předloktí nateklo do obřích Obrazekrozměrů zásluhou zmatené včelky (chudák malá), nemohla jsem se dočkat, až uvidím horovanou šikovnost Cézara. Obrazek

O Kellyiných kvalitách jsem vcelku nepochybovala...co se hýbe, na povel "zneškodní":o)

ObrazekZ jedné louky nás vyhnali, z okraje lesa taky, tak jsme vzali zavděk vlastní loučkou, vylepšenou rasochy se senem, takže prima zástěny!ObrazekCézar je opravdu šikulka, zákusy jsou plné, pevné, nervy se neprojevily...na to, že kouše na domácím cvičáku v kruhu jednou týdně a docela krátce.....Obrazeksuper! (Vložila jsem novou fotogalerii)

Kelly předvedla klasický výkon:-) a kousla si i Sindy. Jen do klínu, ale dokázala, že nezapomněla....Nicméně její výraz vyjadřoval něco jako: "Že vás to baví.....mně Aleš drbe za ouškem, takže na něj neštěkám".

Na druhý den byla domluvena hodinka u řeky (či říčky?) Kamenice...Tam už se předvedla jen Kelly.....škoda, že manžel nefotil:o( a díkybohu, že si ta naše hnědá dračice nenatáhla šlachy! Vody se rozhodně nebojí, takže snad jsme připravili půdu, teda spíše vodu:o) pro výuku Kelly v plavání. Jedno vyštěkání proběhlo pod mostem na kterém jezdily auta a jedno zadržení na mostě a na parkovišti...pak už se jelo odpočívat domů.

Obrazek

Druhý den ráno jsme si s Alešem a jeho Sorbonem zopákli na příjemném cvičáku ve Smržovce přípravku na Závod Jizera....zatím to zkusíme jen v kategorii ZZO, ačkoliv jsem původně uvažovala o ZM, ale tuhle zkoušku zatím nemáme, bude na řadě na podzim, navíc panička si potřebuje obrousit nervíky, takže "jen" ZZO....Nějak se začínat musí, ne?:o) Tak držte palce, zítra jdem na to a výsledek tu napíšu- vždyť není důležité vyhrát, ale zůčastnit se!

 No a nakonec pár fotek z odpočinku, nebo lépe napsat z dovádění celé smečky, protože u jedné horské chaloupky se sešli tři dobrmani, čtvrtý hostoval, jezevčík a kočka Micina (ta dočasně emigrovala do blízkého lesíku, kam ji tchán chodil 3x denně krmit...s patřičným komentářem...hehe).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek