Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové fotky Baracka, Bonie, Bohunky, Berry a Berettky

2. 6. 2008

O Berry:

Tak sem si rekla, ze je zase na case napsat, jak se vede Berusce. Markus odjel na ryby my dve holky sme zustali doma. Jo minule chytl 3 uhore...Beruska roste jako z vody, byla s Markusem na seminari v Dortmundu a spala v hotelu. Nic neznicila ani nepocurala. A behem prednasky byla v cizi kanzelari s cizima lidma a spala celou dobu. Je to rozena cestovatelka! Taky je desne ucenliva. Nechci ji pretezovat, ale za pamlsek udela vsechno. Sedni, ledni, stuj jeste trenujeme, steka na povel (ale i bez povelu :-( ), podava packu a ucime se delat panacka. Balonek nosi jako profik.
Venku dovadi jako diva a doma si pohraje a zase spinka. Ma takovy zlozvyk- zacne na nas skakat a hryzat to kalhot. Kdyz ji okriknem, chvilku se diva a zacne znovu. Ja ji pak pritlacim k zemi, ale i to nekdy nepomuze. Pak vrci a zase steka. No asi si chce hrat, ale toto hrani boli :-)) U me si moc netroufa, ale u Markuse si dovoluje vic. Ale to ji jeste odnaucime.

O Barackovi:

Barýsek je ÚÚÚŽASNEJ! Strašně hodnej a mazlivej a taky si myslím, že je hodně učenlivej, i když na cvičák – zatím jen do štěněcí školičky – se chystáme až po očkování. Zvládá sedni, fuj a přivolání – doufám, že obzvlášť to přivolání mu vydrží. Taky je velmi „do společnosti“ – miluje ostatní psy, což je osvěžující změna oproti Gallovi, to byla povaha jedináčka. K Emě se chová skvěle, ani jednou ji nekousl, je k ní něžný a trpělivý a to mu Ema dává dost zabrat. Klidná povaha mu nejen zůstala, ale dokonce se i zvýrazňuje, je absolutní flegmatik. Zvu k nám teď co nejvíc dětí a čistých psů, aby se socializoval a on nemá problém s ničím a nikým a nic ho nepoleká. I při sebevětším cirkusu si jen přelehne na druhý bok a ještě jsem nezažila, aby se lekl. To Gall v jeho věku pořád poskakoval jak na pérkách, do všeho a všech hryzal a hry uznával jen bojové. Barýsek se rád dobře nají, pomazlí a postel vyžaduje extra měkkou. Ne zase, že by byl nějaký trouba, ale vypadá to, že z něj bude neuvěřitelně vyrovnaný a milý dobrman, na kterého se budu moci spolehnout. Je fakt skvělej. Trochu se mu nelíbí jízda autem, ale to natrénujem a až uvidí ven, tak to pro něj hned bude zajímavější. Na venčení je taky šikovný, pěkně si kvíkne u dveří. Ema si vždycky sedne a řekne „ prosím podat Barýska“ , tak jí ho dám na klín, ona se s ním mazlí a Barack drží. K nevíře.