Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hra s bráchou

5. 1. 2009

Mrazivá neděle....

...nebyla jak stvořená pro ranní vstávání a práci. Minimálně na gauči rozvalená krátkosrstá dobrmanka si to určitě nemyslela. Jenže v neděli se na České Kubici pracuje. A protože těšení na Gorma a Janu bylo velké, jelo se. 

Gormi nám předvedl poslušnost a musím říct, že je fakt šikovnej. Jen panička mu málo věří: "On to áčko neskočí, ještě jsme to nezkoušeli, je to vysoký...." Hmmmm.... Gormi, hop! ...a se mnou to napoprvý skočil a z místa. Napodruhý už by měl na zkoušce áčko za dost možná plnej počet bodíků :o)

Na pár fotek, především z chůze se můžete podívat na Gormovo osobních stránkách zde. Pak mi začaly přimrzávat prsty ke spoušti, tak jsme šly raději pokecat ke kafi do klubovny. Bohužel, obrany tentokrát nebyly :o( Tak se alespoň sourozenci s mámou a ostatními pejsky vyběhali po louce...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Odpoledne nás měl Gorm zas na krku: přijeli jsme si zahrát "hazardní hru" a to Dobu kamennou. Před tím, ovšem, jsem to zas nevydržela a v chumelenici běhala po zahradě a fotila ty hravý blázny :o)) Jsem praštěná, fakt :o) No ale díky tomu je zas na co koukat a to zde. Pravda, sníh fotkám dodal ne zrovna žádoucí efekt, ale to se nedá nic dělat. Kdybych fotila jen někdy něco, je na našem webu nuda a to nechci. Myslím, že některé záběry stojí fakt za to :o) Jen podotýkám, že se opravdu nezakousli, ani nepřizabili...skoro divný, žejo? Kdo má doma dobrmana, ví, jak to chodí :o)

Obrazek