Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kelly složila zkoušku ZVV1

5. 11. 2006

Byla to tak trochu sázka do loterie, protože přestože byla Kelly dobře připravena, zrovna pár dní před zkouškou začala hárat a já zatím moc netušila, zda to bude ku prospěchu věci či naopak. Jak ale manžel trefně poznamenal, těsně před háráním se tvářila dosti tupě a naopak hned po začátku hárání se jí výraz upravil do stylu "moudrá přehlíživost", což mi nalilo trochu toho optimismu do žil :o)

Na zkoušku nastoupilo celkem 10 psů. Osm NO, staffordka Terezka a my. Soudcoval rozhodčí  Vladimír Veselý, zkoušky NZŘ složilo nakonec 6 psů.

Ranní stopa se nám poněkud nevyvedla, Kelly se zamotala na lomu a minula jeden předmět. Za stopu- 77b. Kvůli hárání jsme čekaly s poslušností a obranami samozřejmně až na konec. Kellyina poslušnost patřila ten den k nejlepším- spolu s jedním pejskem měli po 86 bodech. Na obranách jsme získaly 83 bodů. Největší bodová ztráta byla na revírech, které jsme ještě nestačily dopilovat, takže do jara- další zkoušky - máme co vylepšovat. Na jaře nás čeká IPO1 a rozhodně to nebude naše zkouška poslední. Pevně věřím!

Obrazek

urvaná Kellyšová po zkoušce

Složením zkoušky ZVV1 splnila Kelly pracovní podmínku pro udělení titulu Český šampion a zároveň získala právo být vystavovaná ve třídě pracovní.