Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neděle: Speciální výstava dobrmanů DKČR

22. 9. 2010

 

 

ztp-077.jpgV neděli jsme jeli už najisto. Ráno u nás zastavili Gabča s Markusem a Berry a po cestě jsme přibrali ještě Pavlu s malou Djasmine.
V areálu cvičáku už vyhrávala hudba a vypadalo to na příjemně strávený den: fajn počasí, lidi se usmívali... Vypustila jsem děti zas do přilehlého okolí, zkusila s Fínou trošku běh v kruhu a začala se věnovat nováčkovi Pavle, jak na to, aby se Mína předvedla co nejlépe. Marcela s Ayou trénovaly postoj, tak jsme udělaly i nějaké fotky. Přijela se za náma podívat i třetí holčička Diabolla, která plac už zná, neboť tam přímo chodí na cvičák :-) Holky si vyhrály a trošku upustily páru.

 

Jako první od nás nastoupily do kruhu Dorostu naše holčičky. Konkurence byla ohromná, vid-016.jpgneboť vrh K Od dvou lvů, který tu měl rovnou 3 holčičky, je velmi povedený! Nicméně, jak poznamenala "lví" chovatelka: ty moje princezny jsou taky napůl "její", když je tatínek taky "Od dvou lvů" :o) Pan rozhodčí ohodnotil všech šest holčiček známkou Velmi nadějná a naše malá Djasmine se umístila dokonce jako třetí! Prima start, Pavlo!

Do třídy Otevřené nastoupila spolu s dalšími třemi fenkami naše Berry. Předváděla se moc krásně, jak tak už umí a protože má v hlavě místo mozku balonek, i z té statiky se od ní můžeme mnoho učit! Umístila se jako druhá!!! Kouuusíček! Příští rok jí uvolníme místo v Pracovce :o) To už jsem ale opodál vid-038.jpgrozdýchávala Fínu, která nastoupila do třídy Pracovní. Konkurenci měla sice jen jednu, ale protože bývá na výstavách tak podobně úspěšná jako Fína, nedalo se nic odhadnout....Klidně druhá, ale kéž výborná! Dlouho to netrvalo a Fína VYHRÁLA!!! Jupííí! Měly jsme tedy v kapse všechny podmínky pro klubový šampionát a dalo se už počítat i s kódem V1A z bonitace! No sen! Co víc si přát? Užívali jsme si výstavu, drželi palce hnědáčkům a čekali na finále, na předání ZTP....

Nejdřív nastoupili všichni mladí s titulem CAJC do soutěže o nejlepšího mladého jedince výstavy. Z pejsků mi učaroval černý Andy z Pampy: krásný kluk!

foto-016.jpg

Pak nastoupili pejsci a pak fenky o Vítěze speciální výstavy: všichni CAC jedinci. Tedy i Fína. Mohu napsat, že jsme se účastnily celkem bez ambicí: kolem nás se prsily krásné feny, které mají doma nejeden cenný titul z různých výstav....pak jsem zvedla hlavu a viděla palec pana rozhodčího nahoru---- a ukazoval na nás!!! Byl to šok! FÍNA TO CELÉ VYHRÁLA!!!! Nedokázala jsem to vstřebat....radost a štěstí se dostavily až večer a druhý den a i teď můžu napsat, že z toho pocitu ještě "žiju"  Štěstí chodí dokola a teď si sedlo na nás. Tolik gratulací! Těm upřímným MOC DĚKUJEME a těm co třeba nebyly až tak od srdce - přejte nám to protentokrát, je to pro mně opravdu OBROVSKÁ radost!

FOTKY Z VÍKENDU ZDE!!!

Povídání také na Gormovo stránkách.

Fotky Lucie Skopalové ZDE!

Kompletní výsledky ze Speciální výstavy ZDE!

vid-059.jpg

foto-005.jpg