Jdi na obsah Jdi na menu
 


Už jsou na světě!!!

24. 4. 2009

Kellynka se na porod připravovala asi den: byla neklidná, nespala a pořád chtěla ven- do boudy...usoudila, že to je pro ní a mimina ta nejlepší porodnice. V boudě se složilaObrazek a funěla a nebylo jí možné zavolat domů, musela jsem si jí pokaždé odvést. Při minulém porodu se takto a ještě víc připravovala dva dny a protože večer klidně usnula, šla jsem asi ve 2 ráno spát také. Před čtvrtou mně manžel vzbudil: "Vstávej, máme 3 štěňátka, jedno jsem teď odrodil!" Dvě černé a jedna hnědá byly na světě! Od té doby jsem jen zamilovaně čuměla do Kellyina pelíšku. V porodnici jsme zapli naplno topení a po porodu čtvrté holčičky a venčení se tam rodinka přesunula natrvalo.

Když porod v půl desáté dopoledne skončil, Kelly si dala kuřecí s rýží (už má zase svoji chuť k jídlu) a pak všichni usnuli. Odpoledne jsme zajeli na kontrolu, vše bylo shledáno v pořádku :o) Teď po příjezdu Kelly kojí a má konečně klid! Děkujem všem, co nám drželi palce!

Jsem ráda, že je dost holčiček, ale moc jsem si přála minimálně jednoho kluka (Coudyho), lépe dva (Casche) abych mohla konečně mít srovnání...Když v prvním vrhu mám jen Gormíska a ve druhém zůstal jen Bux. Prostě budu porovnávat holčičky, no. Kelly kluky prostě neumí, no :o)

Většina holčiček má už své nové páníčky! Díky vám všem za podporu a "palečky". Další fotky brzo přidám...

Protože jsou holky veliké, čekají nás ocásky už zítra. Dvě hnědulky už vím, že budou s dlouhým ocáskem.

Zatím to nejvýmluvnější: První video!!!