Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréning s Ayou

15. 11. 2010

Ráno domluvený tréning stop s Alešem nedopadl: prý sice není z cukru, ale do téhle sloty odmítá Archieho vytáhnout zpod deky. Pravda, že vytrvale trošku pršelo (Aleš to nazval jinak, no), ale v deštíku jsme už trénovaly, a tak z toho byla moje hodinovka na sjezdovce Bukovka. Pěkný, deštík nám neva, tak jen aby za týden nefičelo nebo neležel už sníh.

Na tréning do Hrádku jsme dorazily kupodivu včas, přivítala nás na kost promočená šťastná Aya a stejně tak vypadající Marcela. Po poslušnosti dala Kelly bez problémku pěkná dvě kola obran a tak ze mně tréma poněkud opadla a mohla jsem se bavit při prvních obranách Ayi. Od tábora na Kubici nekousala a tak to bylo poprvé na hadr. Má pořád stejně nadšený projev, tak věřím, že jí to už vydrží napořád, jako její mamince. Vývoj prvních krůčků obran budu sledovat dokonce osobně, neboť Marcela na to jde dobrou cestou: začátky je bude provázet Joska Kubec.

 

Nejen s Ayou, ale i s mnoha dalšími našimi dobrmánky nás čeká pár společných víkendů u Marie Klvaňové na jejích výcvikových víkendech :o) Těšíme se!