Jdi na obsah Jdi na menu

2019 Valná hromada SH ČMS -SDH Chlumín

  V sobotu 19. ledna 2019 se členská základna SDH Chlumín sešla na své valné hromadě. Zhodnotili jsme svou činnost v roce 2018. Probrali jsme své úspěchy i to co se nám nedaří, zprávy o činnosti, hospodaření našeho spolku, dohodli jsme si plán činnosti na rok 2019 a také jsme obměnili složení výboru SDH Chlumín. 

  Svou účastí nás přišli podpořit bývalí členové ČSPO Chlumín a naši čestní hosté Marie Brabcová, Květa Svobodová, Josef Volf a Vilém Gažo, zástupci SDH Veltrusy, Úžice, Libčice, Minice, Plzeň Skvrňany, starosta OSH Mělník Bc. Radek Modes (jen ktrátce), starosta obce Chlumín Miroslava Priatka, bývalí i současní zastupilé obce, ředitelka ZŠ a MŠ Chlumín Mgr. Radka Franková, kronikářka obce Chlumín Věra krumlovská, zástupce TJ Sokol Chlumín Miloš Douša a v neposlední řadě prezident Komory velitelů JSDH Vlastimil Malina.

  Valná hromada je nejen nejvyšším rozhodovacím orgánem SDH, ale je to také slavnostní chvíle ocenit práci kohokoli, kdo se přičinil ku prospěchu našeho sboru, jednotky SDH nebo obci Chlumín. K příležitosti 100. výročí založení Československé republiky udělil SDH Chlumín pamětní medaili SH ČMS čtrnácti členům SDH Chlumín a z řad veřejnosti bývalému starostovi RSDr. Václavu Pokornému, bývalému místostarostovi Otakaru Štickému, současnému starostovi Miroslavu Priatkovi, bývalé kronikářce obce Miloslavě Antošové, současné kronikářce obce a ZŠ Věře Krumlovské a ředitelce ZŠ a MŠ Chlumín Mgr. Radce Frankové. Ocenění se dočkali také mladí hasiči, kteří za svou práci a za své výsledky v soutěžích získali malé diplomy nebo pohárky, ale také krásný dort. Pochvalu získali: Kristýna Vysoká, Antonín Lipták a Matiáš Bauer. Ocenění ,,Mladý hasič roku 2018" získali: Sarah Kopáčová, Markéta Šimonová, Jana Petržilková, Eliška Bauerová, Matěj Bečička a Filip Burger.

  Na závěr jsme shlédli videoprezentaci naší činnosti v roce 2018, kterou opět připravila Veronika Doušová. Pozvali jsme naše hosty na výborný guláš, jehož autorem byl Jan Svoboda. Náročný den jsme zakončili ,,Hasičským plesem".

 

Náhledy fotografií ze složky 2019 Valná hromada SH ČMS -SDH Chlumín

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář