Jdi na obsah Jdi na menu

Co je u nás nového ?

Příspěvky

2022 Dědkiáda Velvary

20220521_111731.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Co je u nás nového ? | Fotografie: 2022 Dědkiáda Velvary | 0 Komentářů:

2022 Oužická ,,Osma"

img-20220508-wa0000.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Co je u nás nového ? | Fotografie: 2022 Oužická ,,Osma" | 0 Komentářů:

PF 2022

bez-nazvu.jpg

 
Celý příspěvek

Oslava 140(+1). výročí vzniku SDH Chlumín

pozvanka-na-140.-vyroci.jpg

 
Celý příspěvek

Co byste měli vědět o koronaviru ?

Celý příspěvek

Apel na dodržování nařízení vlády o omezení pohybu osob

Všechny srdečně zdravím.

Doufám, že současnou situaci všichni v mezích možností zvládáte a nikdo nepřišel k úhoně. Velmi na vás apeluji a důrazně vás žádám, abyste tento apel šířili ve svých rodinách, aby jste striktně dodržovali všechna nařízená opatření vlády ČR a minimalizovali jakékoli osobní kontakty s okolím vašich rodin. Při kontaktu s vašimi seniory vyberte ideálně pouze jednoho člena rodiny, který s nimi bude v nutném osobním kontaktu. Používejte v maximálním případě ochranné roušky , respirátory, či jiné improvizované prvky osobní ochrany. Dodržujte velmi důrazně hygienu. Toto jsou jediné, ale zároveň nejúčinnější opatření jak šíření nákazy omezit. Využívejte informací na webech vlády, ministerstev zdravotnictví, zahraničí, Státního zdravotnického ústavu, či Krajských hygienických služeb. Odkazy na tyto weby jsou také na webu SDH Chlumín ( https://sdh-chlumin.estranky.cz/ ). Vím, že je to nepohodlné a my Češi to nemáme moc rádi, ale jedinou cestou jak se z tohoto průseru dostat ven je disciplinovanost a respekt k vlastnímu zdraví a zdraví našich blízkých. 

S pozdravem Radek Douša, TOOB JSDH Chlumín.

 
Celý příspěvek

Vyhlášení nouzového stavu

Celý příspěvek

Sdělení správce hasičské zbrojnice v Chlumíně

  S ohledem na současnou epidemiologickou situaci v ČR a vyhlášení nouzového stavu se okamžitou platností do odvolání nepovolují žádné pronájmy klubovny hasičské zbrojnice v Chlumíně. Děkujeme za pochopení.

 
Celý příspěvek

Soutěž MH ,,Běh jednotlivců na 60m s překážkami" byla dočasně ZRUŠENA !!!

  S ohledem na současnou epidemiologickou situaci v ČR a vyhlášení nouzového stavu dočasně RUŠÍME soutěž mladých hasičů ,, Běh jednotlivců na 60m s překážkami". Uvažujeme o konání této soutěže v prvním květnovém víkendu, nebo v případě červencové školní výuky také během července. Vše ale závisí vývoji v ČR, který je v současné době zcela nejistý. Děkujeme za pochopení.

 
Celý příspěvek

Změna termínu soutěže JPO ,, Vteřiny pro život "

S ohledem na současnou epidemiologickou situaci v ČR a vyhlášení nouzového stavu, přesouváme soutěž pro JPO ,, Vteřiny pro život " na podzim. Nový termín byl stanoven na 31.října 2020.

 
Celý příspěvek