Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 * N O V I N K Y  2 0 1 0 *

Pf 2011

17.12. 2010 - Věříte na zázraky? My ano a obzvlášť o vánocích. Hledáme domov pro pruhovanou fenečku Sindičku z útulku Skřivany.

Jedná se o:

Fenku křížence střední velikosti přivežená z Moravy již dříve. Byla vyhublá, je to takový chtí typ konstituce. Věk odhadujeme na 5-7 let, těžko říci přesně - chrup má ve slušném stavu, ale chová se jako starší. V povaze je to moc klidná a milá mazlivá fenka, nemá problém s cizími lidmi, přijde se pomazlit ke každému. Ráda se tulí, je vděčná za lidskou přítomnost a pozornost. Sindulka má na mléčné žláze u přední nohy nádor, který lze odstranit - buď u nového hodného páníčka nebo ještě u nás. Je vhodná pouze do bytu či do domu, k laskavým lidem...

Sindičce jsme přispěli na operaci nádoru, aby do nového domova mohla jít již v plné kondici!

sindy3.jpg

Proč zrovna Sindička? Protože pruhovaná je NEJ a Sindička se svojí zlatou povahou si to určitě zaslouží! Nenašla by nový domov třeba u Vás?

13.12.2010 - Letošní rok stojí za kočku a to do slova a do písmene  ale už jsme zase tady a budeme se snažit postupně doplnit všechny akce a staro-novinky. A že jich panečku je   Zatím se můžete pokochat štěňátky v CHS INJASUTHI odkaz ZDE  Některá jsou ještě volná!

11.12.2010 - Coursingové běhání s naší oblíbenou Podještědskou smečkou. Byli jsme si zaběhat s Kazíčkovic ve sněhu a mrazu. Odkaz na fotečky na rajčeti ZDE.

Coursing ..to je naše to nás baví!!

17.11.2010- Ve sváteční den jsme se zůčastnili Růžového ramštajního srazu v Berouně. Sešlo se nád dost i když pořád jsme ještě nebyli všichni, tak snad příště ;-) Foto ramštajní růžové akce ZDE.

Rrrrrrrrramštaaaajn

6.7.2010 - Děkujeme všem účastníkům dogtreku za účast! Doufáme, že puchýře, bolavé tlapky a nohy již nebolí. Všichni podali nadlidský i nadpsí výkon v tropickém vedru! Na reportu z akce se pracuje, ale protože někteří naši účastníci zájezdu jsou rychlejší než vítr můžete si už teď prohlédnout jejich krásné fotky a reporty

29.6.2010 - Dokončujeme poslední přípravy na akití mini-dogtrekking. Více informací pod odkazem.

22.6.2010 - Dnešní den proběhlo dlouho odkládané (díky pracov-nímu vytížení a špatnému počasí) přesné změření tratí akitího mini-dogtrekingu. Více informací a foteček ZDE úplně dole. Moc děkujeme rodině Kazíčkovic za velkou podporu a pomoc! DÍKY DÍKY DÍKY! 

Fajuška s Kazíčkem

14.6.2010 - Ještě stále zájemci posílají přihlášky na akití minidogtrekking a zbývají poslední volná místa! Přihlášky přijímáme pouze do 20.6.2010 

10.5.2010 - Novinka v sekci štěňátka. Máme nakryto !

29.4. - 2.5.2010 - Měli jsme tu čest a  možnost se opět po roce přidat do skvělé party našich kamarádů a zúčastnit se Našeho psího výcvikového táboru - Pecka více informací a foteček ZDE

Společné foto

4.5.2010 -  Další malé info k mini-dogtreku! ZDE úplně dole.

28.4.2010 - Doplňujeme informace k dogtrekkingu více ZDE (dole). Vzorky kvalitního krmení věnovala firma Platinum Natural Food! DĚKUJEME!

Platinum Natural Food

25.4.2010 - Člověk míní a život mění. Protože dne 3.7.2010 se konají bonitace málopočetných plemen a někteří zájemci o trek se chtějí zůčastnit i bonitace přesouváme termín na 4.7.2010 (neděle),tento datum již je opravdu definitivní !!! Více informací, propozice a přihlášku k akitímu mini-dogtrekku najdete ZDE.  

 VII Putovní Procházka na vrchol Pusteven

10.4.2010 - Sedmá Putovní Procházka v Rožnově pod Radhoštěm. Repka z procházky ZDE.

Fája + Ešus von Ramštajn

 Foto by se mohlo jmenovat: Tichá domácnost

9.4. 2010 - Doháníme aktualizace  :-) doplňujeme fotky ze skvělé Ramštajní prochajdy s kompletní rodinkou Ešusovou, :-) která přijela za náma do hor až z Prahé. Odkaz na fotky ZDE. Ešusek je téměř na všech fotkách rozmazán a Fája nerozmazaná......čím pak to asi bude :-))

7.4.2010 -  Našim kamarádkám od berňáčků se 7.4. narodila štěňátka. Některá jsou ještě volná :-) Moc dobře známe krásu a šikovnost obou rodičů a i jejich paniček ;-) a tak si dovolíme drobnou reklamu i tady u nás. Pokud by jsme plánovali pořízení berňáčka, určitě by byl z tohoto spojení, které můžeme opravdu doporučit. Více informací na stránkách CHS Black Sunshine ZDE 

Akity v zápřahu :-)

27.3.2010 - Dogtrekkingové hrátky Jarním Polabím číslo 2

24.3.2010 - První jarní prochajda s Kazíčkem a paničkou. Krásné fotečky pro nás vyfotili Kazíčkovic. Odkaz ZDE. Moc děkujeme!

22.3.2010 - FájaPoslední ohlédnutí za zimou. Fotky z prochajdy s Kazíčkovic + fotky z našeho každodenního venčení, aneb taková normální prochajda na horách v zimě, když napadne sníh  Fotky ZDE.

 21.3.2010- 

Díky Podještědské smečce se mohla v sobotu Fajuška potrénovat v coursingu. Po tom zimním lenošení už to bylo opravdu potřeba :-) A po dlouhé době jsme opět potkali Corrýškovic a Růženku se smečkou. Rádi jsme vás viděli a těšíme se na příští týden ;-)

Fotky ZDE 

 3.3.2010 - Fajuška podstoupila oftalmologické vyšetření na veterinární klinice ERIKA v Praze na dědičné choroby PRA, CEA + dalších 14 očních chorob. Fajuška má oči naprosto v pořádku!  Protokol o vyšetření je ZDE.

 24.2.2010 - Procházka s Kastrůlkem - Ešusem či jiným podobným kuchyňským nádobíčkem aneb  zrzavo-pruhovaná lovestory  

 S Ešuskem

 30.1.2010 - Komu by se nelíbilo být opečováván ještě více než normálně, pravidelně dostávat vybrané lahůdky, užívat si klidový a nenáročný režim spojený s povalováním v teplém pelíšku u postele... a tak se Fajuška do poslední chvíle tvářila, že přece jen nějaké to štěňátko se na svět vyloupne. Přece nebude kazit páníčkům radost. Dokonce i nějaký ten faldík na bříšku přibyl :-) Nakonec musela, ale Fajuška s pravdou ven... hérečka je to opravdu skvělá ;-) Náš román na pokračování zvaný "Pruhovaná štěňátka" bude mít již brzy další díl  

16.1.2010 - Do nového roku jsme chtěli vstoupit tou správnou nohou a tak jsme vyrazili na VI. putovní procházku do Telče.

 

Eva a Keri: článek a fotogalerie ZDE Inugoya: článek a fotky ZDE