Jdi na obsah Jdi na menu

Naši trenéři

 

zuzana-horackova.jpgZuzana Horáčková

Volejbal

S volejbalem začínala právě na Meteoru. V té době se podařilo vybojovat druhé místo na Mistrovství Republiky žákyň. Svá juniorská léta strávila v Olympu Praha kde se stala Mistryní ČR. V ženské kategorii hrála extraligu za Tatran Střešovice.  S trénováním mládeže má bohatou zkušenost. Jejím úspěchem je například mistrovský titul v pozici asistenta trenéra v Olympu Praha. Největší radost však považuje, když na kurtech potkává většinu „svých“ dětí, které seznamovala s volejbalem.

Beachvolejbal

Největší úspěchy jak hráčské tak trenérské slavila na písku. Jako hráčka se stala juniorskou mistryní republiky a též reprezentantkou. Na mistrovství Evropy U18 skončila se svou sestrou na 5.místě. Jako trenérka stála u takových úspěchů jako je stříbrná medaile z Mistrovství Evropy U18, bronzová medaile z Mistrovství světa U19 a u řady juniorských titulů mistryň republiky.

Vlastník trenérské licence III.třídy, v současné době hráčka SK Meteor Praha ženy C.

 

pratonda.jpg

Martin Kroh

Na Meteor jsem přišel jako dorostenec a stal se mi "osudem". Od té doby jsem za Meteor hrál hned v několika družstvech v různých pražských soutěžích s malou přestávkou až do dnes. Volejbal jsem si zamiloval tak, že jsem se rozhodl v oddíle působit nejen jako hráč, ale i jako předseda volejbalového oddílu a později i jako předseda celého SK. Vždy jsem se snažil vrátit Meteoru jeho dávný "lesk" a tak jsem mimo jiné začal před pár lety pořádat nábory dětí a tím obnovil výchovu mládeže. Získal jsem kvalifikaci trenéra III.třídy. Jako asistent trenéra jsem krátce působil i v SK Kometa Praha. Dnes trénuji hlavně kluky (mladší a straší žáky). Spolu se Zuzkou se nám podařilo vytvořit kvalitní a zapálený tým trenérů.

 

Tomáš Horáček

Do Meteoru jsem přišel trénovat v červnu 2015 hned po maturitě. Spolu s trénováním jsem vystudoval na Vyšší odborné škole publicistiky, jelikož mým snem je stát se sportovním redaktorem. Sportu se věnuji i aktivně. Dříve jsem společně s trenérkou Aničkou navštěvoval sportovní třídu Gymnázia Přípotoční, kde byly tréninky součástí výuky. V našem klubu nejen že „cepuji“ mládež, ale i osobně nastupuji v Pražském přeboru mužů na postu libera. Mezi mé úspěchy patří účast ve finálové skupině Extraligy juniorů v barvách SK Dansport Praha, postup do Extraligy kadetů v dresu SK Prosek a titul Mistr republiky v žákovské kategorii s týmem ČZÚ Praha. Také jsem byl dvojnásobný reprezentant Prahy na prestižním turnaji Memoriál Richarda Myslíka, který náš výběr jednou vyhrál a o rok dříve obsadil 3. místo.

 

Anička Fauová

Volejbalu se věnuji již od třetí třídy základní školy. O rok později jsem ke svému sportovnímu repertoáru přidala i plážovou odrůdu tohoto sportu. Tu mě trpělivě učila má oblíbená trenérka a nyní ještě oblíbenější spolupracovnice Zuzana Horáčková. S jejím bratrem Tomášem, který je také člen našeho trenérského týmu, jsem čtyři roky studovala na Gymnáziu Přípotoční se sportovním zaměřením. Kdybych měla jmenovat své sportovní úspěchy, určitě by mezi ně patřilo pět mistrovských titulů v mládežnických kategoriích v dresu PVK Olymp Praha (jednou v žákovské kategorii, dvakrát v kadetkách a dvakrát v juniorkách). Byla jsem i členkou širší nominace kadetské reprezentace. Dařilo se mi však i v beachvolejbalu, kdy jsem v roce 2013 reprezentovala Českou republiku na ME v Bělorusku, kdy jsem se spolu se svou spoluhráčkou umístila na devátém místě.

 

Monika Černá

Volejbalové geny máme v rodině, takže není překvapení, že se tomuto sportu věnuji již od dětství. S trenérem Tomášem se znám už z přípravky, kdy jsem byla jeho kapitánka v přehazované. Na vrcholové úrovni jsem hrála jak Extraligu kadetek, tak i juniorek. Nyní se volejbalu věnuji pouze rekreačně. Mimo trénování dětí studuji na FTVS obor fyzioterapie.

 

 

Vojtěch Gross

 

 

 

 

 

Miroslav Horáček

 

 

 

 

 

​Barbora Hilská