Jdi na obsah Jdi na menu

Meteorské šestky 2009

27. 4. 2009

ObrazekV sobotu v raních hodinách se sešli na Meteoru volejbalisté a volejbalistky, aby poměřili síly před začátkem soutěží. Akce kterou pořádaly družstva Meteoru mužů B a žen B pod názvem "Meteorské šestky" měla na programu dva turnaje šestek. Turnaje žen se zúčastnilo 12 mančaftů a v turnaji mužů vystoupilo týmů 14.  

Až na počáteční zpoždění zahájení hry, způsobené nedochvilností družstev probíhaly oba turnaje v pohodě dokonce i počasí nám přálo. Chlapi hráli na čtyřech kurtech a ženy na zbylých třech. Svoji premiéru si odbyl po rekonstrukci kurt číslo 7 a myslím, že to dopadlo dobře. 

V průběhu turnaje mužů respektive v zápase o třetí místo mezi Metrorem A a Hloubětínem došlo i na pár ostřejších slovních výměn jejichž aktéry byly Obrazekpředevším nahravači obou týmů a nakonec to odnesl i rozhodčí, který před koncem prvního setu vystřídal. Po té se snad situace sklidnila, ale to už jsem spěchal na jiný kurt taky protáhnout tělo.

Akce byla zakončena někdy kolem šesté hodiny vyhlášením a předáním cen. Pak už jsme se přesunuli do místní restaurace. Pro mne už dlouho nevídanou situací bylo když nám kolem osmé hodiny obsluha oznámila, že už jsme jim vypili všechno pivo (vytočilo se něco přes 700 piv) a my se museli vrhnout na lahvové Plzně a pak se i s kytarou přesunout do klubovny kde jsme oslavovali již v užším kolektivu s vítězi turnaje mužů Letovem a trochu jsme jim pomohli vypít litrovou Grantzku co vyhráli. Rozprchli jsme se někdy po půlnoci.

Pevně doufám, že se akce povedla a že si všichni dobře zahráli a brzy se sejdem na další podobné akci Obrazek(zřejmě koncem srpna) opět na našich kurtech. Moc děkuji za pomoc především Ivaně, která měla na starost organizaci ženského turnaje.

PS: Všem, kteří se sprchovali ve studené vodě se omlouvám. Snad pro vás bude zadosti učiněním, že já se sprchoval jako poslední a to už ta voda i na mě "otužilce" byla opravdu ledová.             

 

 

 

 

 

 

ObrazekMusím se přidat k Martinovi a zhodnotit turnaj za ženy : 

My jsme ráno začaly, jako již tradičně, o trošku dřív než chlapi. Myslím, že je to v nás ženách ta "dochvilnost",  "spolehlivost", "preciznost" :-)  - tím Vás všechny chválím, protože tak jak bylo domluveno předem, všechny ženské týmy dorazily včas, nebo vyslaly svoji zástupkyni k registraci. Tím jsme zahájily turnaj, který v tomto ukázněném duchu pokračoval až Obrazekk jeho závěru. Během zápasů nebyly žádné hádky, žádné rozepře s rozhočími, prostě super, díky holky !! Po skončení turnaje se nám trošku protáhl čas před vyhlašováním vítěze, ale myslím si, že když věnujeme celý den volejbalu, tak už i ta půlhodinka navíc nikomu neublíží vyčkat, obzvláště, když jsou ceny pro všech 12 týmů. A to se i podařilo, docela si to holky užívaly, samy protahovaly čas při výběru svých cen, trošku jsme tím zdržely pány, ale ti rádi počkali :-)

 Obrazek

Na prvním místě se umístil mančaft VRŠOVIC, takže ještě jednou gratulace, všichni jsme Vám to přály.........:-) né byly jste fakt nejlepší !

 

Všichni si můžete prohlédnout fotky  pořízené během dne, a i pár fotek z večerního posezení. Hlavně umělecké duo JANINA.Z a ALIBABAC (to neřešte :-) ....)

 Obrazek

Martine díky, hezky se mi s tebou pracovalo !! Chválíme tě také za hru na kytaru, bez té by nebylo suprové zakončení skvělého turnaje. Děkuji i hráčům, kteří pak s námi poseděli. To vše patří ke sportu.

Hezké sluneční dny všem, Ivana

 

 

 

 

Výsledky turnaje mužů :

Vítěz turnaje mužů - Letov

Obrazek

2.místo - TJ Sokol Horní Počernice

Obrazek

  1. Letov
  2. TJ Sokol Horní Počernice
  3. SK Meteor Praha A
  4. TJ Slavoj Hloubětín
  5. TJBřevnov
  6. Ecos
  7. TJ Slovan Bohnice
  8. TJ Spoje
  9. SK Meteor Praha B (2)
  10. TJ Pharming
  11. Bílá nemoc
  12. TJ Rapid
  13. SK Meteor Praha B (1)
  14. Chodov

 

Výsledky turnaje žen :

Obrazek

 

  1. TJ Sokol Vršovice
  2. SK Meteor Praha B
  3. TJ Sokol Vysočany
  4. Veverky
  5. Slovan Bohnice
  6. TJ Sokol Horní Počernice
  7. Iuridika
  8. MFF (Berušky)
  9. TJ Sokol Řepy
  10. Kbely
  11. TJ Pharming
  12. TJ Spoje

 

Kromě fotek ve fotoalbu zde na webu najdete fotky z této akce i na webu Sokola Horních Počernic ZDE.

 

Náhledy fotografií ze složky Meteorské šestky 2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář