Jdi na obsah Jdi na menu

Novoroční turnaj

5. 1. 2008

Novoroční turnaj 4+2 pořádaný Rekreačkou. (původně Mikulášký turnaj)

Místo konání : ZŠ Hovorčovická  - na mapě najdete zde

Tělocvičny : 1 velká, 2 malé 

max. družstev : 12

Čas : od 9:30 asi do 17:30

Večer : Oslava v některé z místních hospod zřejmě Na Šutce.

Občersvení : Zatím vždy zajišťovala rekreačka přímo na místě, takže, předpokládám že to tak bude i nyní (párky, guláš, tatranky, koláč, atd. pití : nealko, pivo, případně něco tvrdšího na vylepšení mušky). 

Více info Libor Trakal.

Novoroční turmaj

V sobotu 5.1.2008 v 9:45 jsme se sešli v ZŠ Hovorčovická na již tradičním volejbalovém turnaji. Pravda trochu se změnil termín což z původního Mikuláškého turnaje udělalo turnaj Novoroční, ale jinak v podstatě vše při starém. Organizátorem akce byla opět rekreačka.

Úvodem jsme si všichni nastoupili, aby nás Libor seznámil s pravidly, rozlosovaly se družstva do třech skupin a mohlo se začít. Sešlo se celkem 11 týmů takže byly dvě skupiny po čtyřech a jedna po třech.

Po dohrání základních skupin si to vítězové skupin rozdali mezi sebou no a zbylé týmy se dle pořadí rozdělily do dalších dvou skupin a bojovaly o konečné umístění v turnaji.

Jako tradičně nás ke konci trochu tlačil čas, ale nakonec se to zvládlo.

Tak jak už bývá zvykem na turnajích rekreačky rozdělování cen neproběhlo standartním způsobem. Tentokrát přišel Libor s tím, že si družstva dle pořadí půjdou ceny vylosovat. Nakonec to stejně dopadlo tak, že první tři družstva si vytáhly ty nejhodnotnější ceny. Přesto se dostalo na každý tým. Nakonec zaunělo tělocvičnou i "TURNAJI NA... ZDAR" no a mohlo jit do hospody. Tam jsem bohužel chyběl, ale podle toho co jsem slyšel vydrželi oslavovat asi do 12 hodin.

Turnajem vládla pohodová atmosféra a tak to má být. Nezbývá mi za všechny organizátorům poděkovat a doufám, že se brzy setkáme na nějakém tom turnaji.

Pratonda 

Přiložil jsem pár fotek, ale kdyby se vám zdálo že špatně vidíte a nemůžete na ně zaostřit nic si z toho nedělejte. "Chyba totiž není na vašem přijímači", ale ve mě. Fotogravf ze mě určitě nebude, ale aspoň nemusíte mít strach že vás někdo pozná.              

 

Náhledy fotografií ze složky Novoroční turnaj

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pratonda - Upřesnění

4. 1. 2008 13:01

Takže dle posledních informací je sraz 9:45 v tělocvičně. Přihlášeno je 10 družstev. Po turnaji oslava v hospodě takže kdo unese kytaru tak jí vemte sebou. Moc se omlouvám, ale já se zřejmě asi v hospodě moc nezdržím vzhledem k tomu že doma na mě čeká měsíční syn a partnerka v šestinedělí. :)

Pratonda - Doplnění mého týmu

31. 12. 2007 15:26

Takže můj tým doplní ještě Dan Lošťák. Je nás sice už 7, ale vzhledem k tomu jaké mám zkušenosti to jistě bude přínosem. Nehledě na to že budeme mít dva blokaře. :)

Pratonda - Můj tým

18. 12. 2007 18:25

Ve složení Já, Fidlas, Filip Bejšovec, Jirka Wellemín no a samozřejmě dvě šikovné hráčky z "béčka". Pokud by někdo z výše jmenovaných v náhlém pominutí smyslů zjistil, že se nemůže zůčasnit dejte mi vědět sem, nebo na mail.... PS: Doufám, že má pro nás Libor zas nějakou sladkou odměnu.

Pratonda - Účast v turnaji

18. 12. 2007 18:16

Vzhledem k tomu, že turnaj ještě není zcela plně ubsazen vyzívám případné zájemce, aby v případě zájmu kontaktovali Libora, nebo reagovali zde.Turnaj 4+2 Účast v turnaji je omezena na 12 týmů.