Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrázky z knihy

3. 12. 2007

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kniha

(Era, 4. 1. 2014 15:03)

Ahoj, nevíte někdo jestli existuje nějaká knížka o Charmed♥, nemyslím Knihu Stínů.A hlavně aby byla v češtině.Předem děkuju.♥

popros boha k neby.

(samota, 6. 6. 2012 10:28)

popros vesmírného boha k nebi jediného tvurce všeho hmotného i nehmotného. ten černý stín je scela jistě temnota satan jestli že se ho bojíš o to má vědší sílu nad tebou . neboj se radím ti dobře.popros boha k nebi a pak se sama zlu postav řekní rázně satane odejdi z mého domua víc se nevracej.dobrá je lidmi zapomenutá modlidba otče náš jenž si na nebesích.

eames-carodej

(adela, 2. 12. 2010 13:48)

asi po mne ide nvite jak ho porazit prosim rekni te mi to prosim moc ano

Re: eames-carodej

(paige , 19. 2. 2012 20:35)

Musíš...... Mno prostě mě se stalo to samé šel po mě někdo koho jsem neviděla , ale věděla jsem , že tam je. Musíš si uvědomit kdy opravdu ho spatříš a pak duševně ho (zabít).Nevím jak ti to vysvětlit , ale prosím tě věřmí, protže vím jak ti je znám to je to jediný spůsob. ;)

kniha stínů

(Kristýna , 19. 2. 2012 20:39)

Můžete mi prosím vás někdo říct jestli se dá kniha stínů koupit i v češtině ? Viděla jsem komentáře , že je to jen v angličtině.Ale kdyby někdo věděl že to je v češtině napište mi pls. ;)

mě se stávaj věci

(ivka, 3. 2. 2012 9:33)

ahoj,co mám dělát mě se stávaj hrozný věci vždy když projdu do pokoje vidím někoho černého a když se vracým tak tam neni ale je na jiném místě prosím pomozte mi já se stašně bojím a nejvíc se vyskytuje když je večer a nebo když jsem doma sama

to se vam jen zda

(prue, 13. 2. 2011 8:52)

to se vam jen zda protoze chcete byt carodejkami.ja teda carodejkou nejsem ale jednou to byl muj nejvetsi sen tak furt zkousela jestli nemam nejakou moc tak sem rukou ukazala na poveseny rucnik a on spadl zkusila sem to na jinych vecech a nefungovalo to takze to byla jenom nahoda.ale furt me pokouseji demoni jak nejakeho svateho jednou jsem nasla pilnik a neco ve me mi reklo podrez se uz ten zivot nema cenu a v jednu dobu kdyz sem byla mensi kdyz videla nuz vzdycky mi ve me neco rikalo zabij tu kocku kupujete ji granule a ona prt lovi mysi nezaslouzi si tvou peci zabij ju..........nebo nejak tak to bylo i kdyz furt bych chtela byt carodejka je to muj sen a touzim o to uz 4 roku a je mi10 a pul

Re: to se vam jen zda

(Agnes, 6. 1. 2012 1:21)

Na 10 letou máš velmi rozumný komentář ;) Ale neboj, čarodějkou se stát může každý. Jen hledej své vlohy a půjde to. Jinak takové ty PSI schopnosti má každý, akorát je třeba pracovat na jejich rozvinutí. Dříve je lidé užívali úplně normálně, jen moderní svět nám "umožnil", abychom zapomněli, že vůbec nějaké takové schopnosti máme a myslí si, že jen vyvolení mohou být čaroději, což není pravda. Hlavně musíš věřit sobě a ve své schopnosti, které už dávno máš, ale nevíš o nich ;)

PROSÍÍM!!

(kathy, 3. 7. 2010 21:38)

Ahojky chtěla bych poprosiit někoho,kdo tady opravdu umí čarovat,jestli by mi alespoň nenapsal jak to mám naučit(ČAROVAT).Předem děkuju a doufám,že bude někdo tak ochotný,že mi poradí :).

Re: PROSÍÍM!!

(Agnes, 6. 1. 2012 1:13)

Já nevím, jestli něco takového jde naučit. Každý by měl najít svou správnou cestu a zkusit to sám. Pomůže ti hodně, když budeš číst filosofickou, okultní, léčitelskou literaturu, budeš si umět dokonale vyčistit hlavu a dokázat se soustředit jen na jednu věc, když budeš meditovat, snažit se astrálně cestovat apod. To všechno tě přivede na správnou cestu a inspiruješ se.

JMENUJI NICOLE

(PHOEBE, 9. 3. 2010 17:02)

JMENUJI SE NICOLE GODYNOVÁ A MÁM MOC JAK PHOEBE ALE TROCHU JINOU ŠLA SEM VEN S KÁMOŠEM A DRŽELY SME SE ZA RUCE ZDÁLO SE MI ŽE MI DÁ PUSU ALE KEŠTESTÍ SEM TO UDĚLA LA TROCHU JINAK TAK SEM SE OD NĚHO DRŽELA DÁL A JEN SME SE DRŽELY ZARUCE CHODÍM DO 4.B TŘÍDY A SEM S PŘÍBORA

Re: JMENUJI NICOLE

(Agnes, 6. 1. 2012 1:05)

Tuhle moc má dost lidí, jen si to neuvědomuje. Já mám zase občas věstecké sny, ale říkám si: "Proč se mi kurňa zdá o takový kravině?!" No a pak se to stane. Jednou se mi zdálo, že se se mnou loučí prababička a za týden umřela ;-((( Taky se mi zdála hodina z fyziky. Prostě jsem seděla ve třídě, koukala na tabuli a viděla jsem i co tam měl napsaný, ale nechala jsem to plavat. A tak za týden jsme měli hodinu fyziky a probírali úplně to samý a já si říkala: "To je vtip?" Bohužel to nejde ovlivnit. Stane se mi to vždycky přesně v tu chvíli, kdy to, co se mi zdálo absolutně vypustim. Je to nečekaný a nezvladatelný. Myslela jsem, že je to deja-vu, ale to bych to asi neviděla nejprve ve snu, ale myslela bych si, že jsem to už někde (neznámo kde) viděla, když jsem to nikdy předtím neviděla. Ty jsi na dobré cestě, jak budovat svou schopnost. Hodně štěstí.

dotaz

(ander, 15. 11. 2011 13:21)

nevíte kde by sem si mohl koupit tu knihu stínů????

Re: dotaz

(Agnes, 5. 1. 2012 4:41)

Tady: http://www.charmedbos.com/ - je to všechno v Aj

objednává se na: info@charmedbos.com

Akorát je dost drahý. Celkově vychází myslim tak na 525 britských liber (dělají to v UK), což je v přepočtu 16 275 Kč. Jako mně by to za to asi nestálo, to si radši udělám svou vlastní Book of Shadows ;) Navíc má ta kniha divně pomačkaný stránky, ale jinak tam mají úplně všechno z filmu. Koukni ještě sem, tady máš video ještě k tomu:

http://www.youtube.com/watch?v=BjKiKbfOeOk

ochraňovat neviné až do posledního dechu

(¨na svou smrt, 20. 4. 2010 19:24)

mám podobnou moc jako prue,když chci aby se nějaká věc pohnula o malinkatý kousíček se pohne.přísahám na svou smrt!!

Re: ochraňovat neviné až do posledního dechu

(Agnes, 5. 1. 2012 4:10)

No, asi ses naučila ovládat své vrozené teleekinetické vlohy - má je úplně každý, ale musí je trénovat a hlavně věřit, a to s vyčištěnou hlavou. To samý platí i u čarování. Když si řekneš, že to nevyjde a nebo že se necháš překvapit, je to špatně. Může si říct, doufám, že to bude fungovat, ale nic jinýho, protože pak bys pochybovala o něčem, co můžeš dokázat. Když něco nevyjde, dozvíš se to pak. Halvně hodně čti - knihy o bylinách a jejich účincích a všem důelžitém o nich, abys mohla udělat nějaký lektvar nebo je použít na ochranu před negativními vlivy. Akorát jen nechápu, proč tu píšete (nemyslim zrovna u tohohle článku, ale u jiných na tomhle webu) někteří Piper, Pheobe, Paige, Leovi a Prue, jestli by vás nenaučili čarovat, navíc v češtině. Za 1. ani jeden z nich se možná takovým věcem nevěnuje a jejich postavy jsou ryze fiktivní. Sama jsem hrála v jednom "kouzelnickym" filmu (ještě nebyl v TV) a vim, že je to o spoustě efektů, správných záběrů, střihu a triků. Absolutně žádný kouzlo v tom neni, i když by bylo hezký, kdyby bylo. Ale neni. A za 2. Myslíte snad, že by vám někdo z nich odepsal nebo vůbec rozuměl, když to sem napíšete česky? Jsou to američani a pochybuju, že by prolejzali český fanclub stránky. Uvědomte si, že tenhle seriál se natáčel tak 8 let a byl vysílán v mnoha zemích světa. Byla by velká náhoda kdyby se tu stavil někdo z herců, uměl čarovat a ještě česky. Musíme být taky realisti trochu ;)

PRAVÁ ČARODĚJKA

(chimara, 7. 3. 2011 19:27)

NO TAK MI I TY PRUE NAPIŠ!jů?

PRAVÁ ČARODĚJKA

(chimara, 7. 3. 2011 19:23)

Lidi,myslím že všichni na tomto blogu mají nějakou nadpřirozenou moc.Dokonce i ty Kathy a čarodějkou se stát můžeš ale z vlastní skušenosti ti povídám že to není nic jednoduchého a proto bych ti poradila lépe až si urovnáš co vlastně opravdu chceš.více si můžeme povědět na FB-na me-nikísek bruturka šimoníková. opravdu je tojen přezdívka.OSUD JE VE VASICH RUKOUCH.koho by něco zajímalo napište mi prosím.!!!

PROSÍÍM!!

(kathy, 3. 7. 2010 21:39)

Ahojky chtěla bych poprosiit někoho,kdo tady opravdu umí čarovat,jestli by mi alespoň nenapsal jak to mám naučit(ČAROVAT).Předem děkuju a doufám,že bude někdo tak ochotný,že mi poradí :).

PROSÍÍM!!

(kathy, 3. 7. 2010 21:38)

Ahojky chtěla bych poprosiit někoho,kdo tady opravdu umí čarovat,jestli by mi alespoň nenapsal jak to mám naučit(ČAROVAT).Předem děkuju a doufám,že bude někdo tak ochotný,že mi poradí :).