Jdi na obsah Jdi na menu
 


-Víte že Phoebe měla původně hrát jiná herečka.Měla jí hrát Lori Romová.Natočila dokonce i pilotní díl Charmed ale na poslední chvíli odřekla a tak to přijala Alyssa Milano.

A tady jsou její fotky v Charmed moc jich neni:Obrazek

Obrazek

Obrazek

-A další Holly se prý do serialu dostala díky Shannen Doherty

-Brian(Leo) měl prý v serialu hrát jen ve třech epizodách

-Původně se prý měly Charmed odehrávat v Bostonu

-Paige měla mít pro své schopnosti úplně jiné efekty než má Leo? Nakonec se však kvůli celkové náročnosti a úsporám rozhodli tvůrci efektů použít staré osvědčené modré transportování.

-Zatímco v první sérii měl každý díl 35-40 speciálních efektů, tak v páté už to bylo 90-100?

-Když se Shannen rozhodla opustit Čarodějky, hledali producenti vhodnou kandidátku na nejmladší sestru. V užším výběru byly Jennifer Love Hewitt Tiffany Amber Thessian, Tori Spelling, Soliel Moon Frye a Rose McGowan, která to nakonec vyhrála.

Jennifer Love Hewitt     Jennifer Love Hewitt     Tori Spelling    Tori Spelling

omlouvámse ostatní sem nesehnala.

- Haliwellovic rodinné viktoriánské sídlo skutečně existuje. Neleží ovšem v San Francisku, ale v Los Angeles. Přesná adresa je 1329 Carroll Avenue, okolo jedné míle severozápadně od dolní části Los Angeles. Dům se stal slavný zejména díky Čarodějkám, ale zahrál si i ve filmu Deuce Bigalow: Dobrej striptér.

-Adresa skutečného hřbitovu, kde probíhal pohřeb Prue a dívky poprvé potkaly Paige, je 6000 Santa Monica Boulevard.

-Kostel, ve kterém Paige poprvé použila svoje síly, je St. Vincent de Paul church v Los Angeles. Stejný kostel jsme měli možnost vidět například v hororu s Arnoldem Schwarzeneggerem "End of Days." Adresa je 621 W. Adams Blvd, south of downtown L.A.

-Coleovu démonickou polovinu Balthazara, démona Shaxe, který zabil Prue, Zdroj všeho zla a spoustu jiných zloduchů v Čarodějkách hraje jeden herec? Jedná se o amerického herce Michaela Bailey Smitha, který narostl do úctyhodné výšky okolo dvou metrů a dík tomu získává především velmi záporné role.

.

-Herečka, která nyní hraje poměrně důležitou roli Phoebiny šéfové Elise (4.-8. série) - Rebecca Balding, už v čarodějkách hrála. V první sérii si zahrála epizodní roli tety dívky Avivy v dílu 1x7 The frourth sister. V méně výrazných rolích pak lze vidět další herce, kteří už se někdy před kamerou v seriálu mihli, například Paigin kolega z práce ze 4. série pracuje v 6. s Phoebe atp.

-Roli Victora Bennetta - otce Prue, Piper a Phoebe - si v první sérii v jednom díle zahrál Tony Denison, od třetí série ho nahradil James Read. Victor se pravidelně objevuje, když dojde k nějaké rodinné události. Svatba Piper, pohřeb Prue, svatba Phoebe, narození Pipeřina dítěte..

.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prue

(Ufo, 6. 3. 2008 13:46)

PRu se ale vožrala a tak ji vihodili

Re: Prue

(anonym, 28. 3. 2013 21:25)

Tak za prvé Prue se píše s E .. nějak ti tam vypadlo ... a vožrala je nespisovné ... a ještě že vyhodili se po V píše Y protože existuje nějáka předpona VY !!

rottova

(vanessa, 22. 2. 2010 19:28)

njn pru nje mnoc sjilná tak já jííí zjávidím

Shannen Doherty

(Paige Matthewsová - Halliwellová, 12. 1. 2010 14:57)

Shannen Mariu Dohertyovou v roli Prue vyhodili, protože se moc míchala do scénářů a měla veliké neshody s Alyssou Jayne Milanovou ( v roli Phoebe )a všem ,,rozkazovala´´ . Prý se to takhle říká .