Jdi na obsah Jdi na menu
 


Angličtina s Helen Doron

Kurzy Angličtiny pro děti jsou založeny na stejném principu, na jakém se děti učí svůj rodný jazyk. Díky opakovanému poslechu a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se děti učí anglicky stejně přirozeně, jako se učí svou mateřštinu.

Angličtina pro děti - program Helen Doron English je neustále dotvářen. Prostřednictvím internetového fóra si Helen Doron vyměňuje každodenní poznatky a zkušenosti s učiteli své metody po celém světě. Tímto způsobem jsme schopni zaručit neustálou aktualizaci již existujících materiálů, stejně jako vývoj materiálů nových, uzpůsobených aktuálním potřebám dětí i učitelů.

Angličtina pro děti Helen Doron English nabízí všechno, co dítě potřebuje, aby se naučilo anglicky stejně jako svůj mateřský jazyk – komunikační schopnosti, správný přízvuk, gramatiku a bohatou slovní zásobou.

V případě zájmu by bylo možné zrealizovat výuku také na naší škole. Do kurzu je možné přihlásit i sourozence. Další informace o metodě výuky můžete získat na webových stránkách www.helendoron.cz nebo u paní ing. Renaty Křivé na tel.: 608 861 760.

Helen Doron - Early English