Korpus na dort s čoko sypáním
25. 8. 2008
4 vejce
200g moučkového cukru
1 Vanil. cukr
125ml mléka
125ml oleje
250g hladké mouky
1 prášek do pečiva
Zdobení tmavé (myší hovínka)
na pokapání korpusu rum
Na přípravu těsta vyšleháme šlehačem do pěny vejce, cukr a van. cukr. Přidáme mléko smíchané s olejem a mouku s páškem do pečiva. Střídavě ve dvou fázích do pěny krátce zapracujeme tekutinu a sypkou směs ( na 1. stupni šlehače) Nakonec zamícháme zdobení
Hladké těsto vlijeme do dortové formy (doporučují 24-26cm), jejíž dno jsme vyložili pečícím papírem. Uhladíme a upečeme. Elektrická tr. 180°C cca 40-45min
200g moučkového cukru
1 Vanil. cukr
125ml mléka
125ml oleje
250g hladké mouky
1 prášek do pečiva
Zdobení tmavé (myší hovínka)
na pokapání korpusu rum
Na přípravu těsta vyšleháme šlehačem do pěny vejce, cukr a van. cukr. Přidáme mléko smíchané s olejem a mouku s páškem do pečiva. Střídavě ve dvou fázích do pěny krátce zapracujeme tekutinu a sypkou směs ( na 1. stupni šlehače) Nakonec zamícháme zdobení
Hladké těsto vlijeme do dortové formy (doporučují 24-26cm), jejíž dno jsme vyložili pečícím papírem. Uhladíme a upečeme. Elektrická tr. 180°C cca 40-45min
Náhledy fotografií ze složky Potahované dorty
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář