Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco z Cest duší

25. 8. 2009

Galaktický motýl 

Staří  Mayové byli nejen skvělí astronomové a matematici, též je zajímalo, co může existovat v centru naší galaxie. Věděli přesně, kde se toto centrum nachází na obloze, ale měli i rytinu, která ho reprezentuje nazvaný doktorem  Arguellesem z Princetonské University -Hunab Ku, známý  Mayům jako "Galaktický Motýl." Navíc, jejich celá kosmologie a neuvěřitelně přesný kalendář byl založený na existenci a lokaci Hunab Ku a jejich víře, že budoucnost lidstva nakonec závisí na tom, co se v něm stane.

Hunab Ku byl Mayský nejvyšší Bůh a Tvůrce. Reprezentuje portál ke galaxiím za naším Sluncem stejně jako do Vědomí, které kdy existovalo v naší Galaxii. Podle Mayů, Hunab Ku je též Vědomí (Bůh), které z " rotujícího  disku" organizuje veškerou hmotu ke hvězdám, planetám a solárním systémům. Hunab Ku je "mateřská děloha", která neustále rodí nové hvězdy a která též zrodila naši planetu Zemi a naše Slunce. Mayové také věřili, že "Tvůrce" směřuje všechno, co tvoří v naší Galaxii z centra v periodických  explozích "Vědomé Energie". Dnes  moderní astronomové potvrdili, že v centru naší galaxie je " rotující disk" s "černou dírou" ve svém centru, která pohlcuje a zároveň rodí hvězdy.

(Podle Kryona: ve skutečnosti jsou v centru každé galaxie dvě černé díry, které se doplňujÍ ve svých pulzacích; ta druhá, nám zatím neviditelná - je interdimencionální… A protože ji zatím nejsme schopni vidět, máme poněkud zkreslenou představu o vesmíru,… prosteě o všem….říká se tomu "závoj" 

                          Hunab Ku – mayská rytina, která reprezentuje "černou díru"

                                                    v centru naší galaxie ("Galaktický Motýl")

            images              

   (Jen mě napadlo, že při troše zjednodušeni ten glypth vypadá                  

                                                                     jako černobílý taoistický znak jin/jang.)

Velký rozdíl je v tom, jak moderni fyzikové a staří Majové vidí/vnímali "ČAS". Fyzikové dnes chápou čas linearně, čas v moderním pojetí se pohybuje v rovné LINCE. Může se zpomalit podle Alberta Einsteina, ale pohybuje se pouze jedním směrem. Naopak Mayové v podstatě věřili, že čas se pohybuje v kruhu (ten Mayský kalendář je kruh)

Existuje počátek a konec všeho, ale též znovuobnovení na konci každého Časového cyklu. Existuje "periodicita" všech manifestovaných fenoménů. Mayský velmi přesný kalendář je založený na tomto principu. Mayové též věřili, že počátek Času "se yrodil" v Hunab Ku a že čas je Hunab Ku kontrolován.

Mayové tvrdí, že 21.12.2012 lidstvo vstoupí do nové Éry Vyššího Vědomí. Možná, že velká emise  zatím neznámé formy energie explodují  21.12.2012 z našeho Galaktického centra, které změní  fyziku našeho světa, fyziku, která bude trvat do dalšího cyklu. (dalších cca 2000let)

Staří Mayští astronomové přesně předpověděli, před 1500 lety,  zarovnání Země, Slunce a hvězdné kupy zvané Plejády s centrem naší Galaxie, k čemuž dojde na konci současného dlouhého cyklu Gregoriánského kalendáře v r. 2012. V Mayském dlouhém Kalendáři den zvaný  “4 Ahau 3 Kankin” (13.0.0.0.0) připadá na 21. prosince 2012 a tento den označí “ El Fin de los Tiempos” neboli konec dlouhého cyklu, kdy lidstvo zakusí nový počátek. V tento den se podle Mayů a následných Meso-Amerických civilizací vrátí Kukulcan (Quetzalcoatl)- Kristus.

2012._alignment1_400

21.12.2012 dojde k zarovnání  galaktického centra naší mléčné dráhy (Mayský Hunab Ku) s naším Sluncem. 

  Doplněk z Kryona (vyšší bytost): " Bůh není lineární stejně jako vy nejste lineární. Když nejste zde (na Zemi), tak se účastníte mnohodimenzního života zvaného Bůh."

Vesmír je zorganizován jako energie uspořádaná na principu tah ßàtlak. Neustále se tvoří. Nikdy se neničí, ale spíš se jednoduše pohybuje mezi dimenzemi, kde čas, magnetismus a gravitace vytvářejí řád, kterým se neustále rebalancuje/dostává do rovnováhy."

Překlad z různých zdrojů (http://www.aztlan.net/rumblings_center_galaxy.htm ) a pozn. Satu 1/2009,  www.cestydusi.cz/galerie.php Satu

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 

,,Opět mé slovní zamyšlení nad rokem 2012, který nás čeká - Vaše Ludmilka."

 

,,K roku 2012"

 

,,Události - jsou záhadou času pro Lidi a Bohy...

Propojený svět náhod - žije vzpomínkami s osudy na cestě bojující o pohodlí nad oblaky...

S novým vědomím přijímejme, že Slunce neposílá žádný účet s každodenní radostí volného času, který je tak zbaven děsu...

Stoleté informace a magické datumy jsou tajemnými silami v prostředí omylů, nemocí a zestárnutí...

Nejsme sami - jsou nad námi Andělé a ti nám chystají - krásný nový svět...

Velkou a šťastnou symfonii se stává odpoutání beze strachu od pozemského prachu ke hvězdám - jen tak se nám Vesmír přiblíží a smrt se stane iluzí ..."

Ludmilka

 

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

O Obamovi

 S pozdravy lásky od všech duší z této stanice, hlásí  se Matthew, aby mluvil o tom, co se děje ve vašem světě z našeho hlediska. Kdykoli se stane něco významného v některém národě, všichni se obrátí na Spojené Státy aby zjistili jaká je reakce americké vlády. Podobný zájem má mezinarodní  i státní USA uřad domácích iniciativ , jehož důsledky budou dalekosáhlé. Tak tedy začněme s veřejnými zájmy v těchto aktivitách. 

Takže nyní, když padla kontrola Illuminatů nad veřejnými medii, nerozpadlo se to dostatečně tak, aby informace, které oni nechtějí, abyste věděli, byli ve zprávách;  ani není sdělována plná pravda o situacích, o kterých by chtěli úplně mlčet. A vy můžete být ujištěni, že není sdělováno nic, co by vyjadřovalo obavy Pracovníků světla, kteří jsou rozrušeni, protože prezident Obama předal významné zodpovědnosti lidem, o kterých se ví, že jsou spojení s mocenskými základnami Illuminatů a zdá se, že některá jeho rozhodnutí vypadají jako že podporují tyto základny místo toho aby je oslabovaly. Ve skutečnosti vysoce vyvinutá duše, kterou Obama je, nepotřebuje naši obranu a to také neděláme, když vysvětlujeme, s čím se potýká. Naš důvod, proč o tomto mluvíme, je vyjádřit nejenom, že je narušena rovnováha jednotlivce energiemi úzkosti—nespokojenosti, zklamání, rozčarování, vzteku - ale též, že ta energie se šíří a spojuje se s negativitou, kterou musí Země přeměnit na světlo. Takže, je mnohem lepší - než cítit negativní emoce z toho co se jeví, že Obama dělá - být pozitivně soustředěný na svět takový, jaký ho chcete mít.

 

Takže, s čím se potýká? V krátkosti, s postupným likvidováním světové sítě Illuminátů. Nějaké pozadí této zhoubné "zastřešující skupiny": pouze ti nejvyšší členové znají plný rozsah její proniknutí do vlád, bankovnivtví,  obchodu, náboženství, vždělání, sdělovací prostředky, vědy, zábavy - všeho, co nejvíce ovlivňuje život ve vašem světě. Pod těmito několika individualitami na vrcholu jsou ti, kteří kontrolují mnoho aspektů globální sítě. Každý z nich má obecnou znalost o těch ostatních, ale žádné detailní informace o žádné operaci kromě té, kterou on nebo ona řídí. Čím níže je člen v hierarchii tím více tajemství zahaluje důvody existence Illuminátů;  a na konci je mnoho tisíců, kteří jednoduše plní instrukce bez jakékoli znalosti čemu slouží, jako když se 1000 kousků skládačky vysype z krabice a žádný kousek si není vědom spojitosti všech částí, žádné podezření, že by dohromady mohly tvořit celý obraz. V případě Illuminátů toto je velmi příhodná ilustrace. 

Po převzetí kanceláře byl prezident Obama informován o věcech, o kterých nemohl vědět do té doby, a abychom pokračovali v naší analogii, každý z těch informátorů měl jen několik kousků celé skládanky. Navíc, Obama musel čelit hrozivé globální ekonomické situaci, která schválně začala s "otrávenými" úvěry ve Spojených Státech, a on potřeboval informovaný, zkušený tým, který by mohl udělat okamžitý krok, aby zabránil celosvětovému kolapsu. Obrovský rozsah ekonomické sítě Illuminátů znají plně jen ti nejvyšší na vrcholu, ale spojením kousků puclů Obama došel k poznání této překážky a jaká bohatství jsou skrytá v off-shore bankách, ale úplný obraz, který ukáže, jak ty peníze jsou používány k manipulaci a ovládání světových lidí teprve bude složen dohromady.

 

Je těžké si představit komplexní rozsah organizační základny síly a vlivu Illuminátů, ale je ještě těžší ji totálně zlikvidovat. Objevy a legální způsoby jak zbavit svět této záludné kontroly jsou na cestě, a dokud to nebude všechno hotové, bylo by nerozumné zveřejňovat tyto snahy. Takže ani Illuminati ani Obamův tábor nechce, aby se jejich vlastní  aktivity dostaly na veřejnost, a  "průhlednost", kterou slíbil v dobré víře musí na chvíli být místo toho "za zavřenými dveřmi". Jak stabilně spokračuje zvyšování světla a pravda nemůže být déle skrývána nebo popírána, uvidíte výsledky jeho moudrých rozhodnutí, která v tomto okamžiku vypadají, že neodpovídají mnoha slibům jeho kampaně.

 

Nyní odpovíme na konkrétní dotazy. Kdy uvidíme změnu, kterou sliboval? Je to proces, který probíhá skrytě pod dočasným zdáním: "stále stejný business", když dělá opatrné kroky k odpojování globální sítě Illuminátů, aby mohly být nastoleny významné změny.

 

Vede Obama národ do socialismu, a pokud ano, byl to vždy jeho záměr? Označování jeho vlády za "socialismus" je strategie, která vytváří starosti, úzkost a třenice mezi občany. Když jsou přidány nálepky jakékoli vládě, hnutí, skupině nebo filozofii, záměrem "lepiče nálepek" je podrýt opravdovou hodnotu, protože je/jsou v rozporu s jeho myšlenkami nebo motivy. Příkladem je označení každého, kdo zpochybňoval oficiální zprávy o atentátu na amerického prezidenta J.F.Kennedyho nebo kdo byl oficiálně zodpovědný za "9/11" jako za"konspiračního teoristu".

 

Proč U.S. prezident rozšiřuje moc bankovního systému Americké centralni banky, kterou vlastní Illumináti? Časem uvidíte, že "ne všechno, co se třpytí je zlato" - to znamená, bude to skutečné zlato, ale už nebude jejich! Někteří mohou mít pocit, že AmCentrBanka získává na síle díky vedení nejvyššími Illumináty, ale ti panikaří, protože vědí,  že jejich finanční systém a obrovské majetky, které budou odhaleny, odcházejí z pod jejich kontroly. Jak jsme řekli minule, FedRes bude eliminován se všemi dalšími  zcestnými and klamnými měřítky, která umožňovala Illuminátům manipulovat ekonomie a obchod ve světovém měřítku po staletí.

 

Co udělají USA s hrozbou, kterou je severní Korea? Též jste se ptali na Irán, Pakistán, Afghanistán, Iraq, Střední Východ. Situace v těch oblastech nejsou stejné, ale výsledek bude stejný. Ještě to bude chvíli trvat, saber rattling bude pokračovat stejně jako tyranie, utrpení , umírání a zatemnující aktivity; nicméně uvidíte Obamu jít cestou vyjednávání a ve spojení se zvýšenými vibracemi Země nakonec vzejde pokojné rozuzlení ze současné zášti, vzdoru  a agresivní mentality.

 

Něco o "asistenci ve stěhování" Palestinců, o které se toho moc neví a humanitárních úsilích k přestěhování některých z nich do Spojených Států. Obama řekl velmi jasně Zionistům, že už dále nemohou přes svě lobbistické přesvědčení volit v Kongresu , aby biliony dolarů ročně podporovaly 60-letou tyranii Palestinců pod hlavickou "práva" Izraelců na existenci. Zionisty, kteří jsou mezi nejmocnějšími a nejzvrhlejší Illumináty, naprosto nezajímá Izraelský lid nebo Židé, kteří žijí všude, ale křičí "anti-Semitismus" kdykoli se někdo snaží zveřejnit jejich historii, která obsahuje jejich účast v Holokaustu. Ale nakonec tato a další fakta o Zionistickém hnutí nelítostně vyjdou na světlo.

 

Jak se množí pozorování ufo, je přirozené, že nejdůležitější otázkou v mnoha myslích jsou civilizace, které obklopují naši planetu. Odpověď na otázku: Kdy přistanou? je stejná, jako jsme vám už kdysi řekli: Když pro ně bude zajištěno bezpečí a pro všechny vás. Jak si můžeme být jisti, že všichni mimozemsťané jsou přátelští? Světelná mřížka kolem Země umožňuje vstup pouze bytostem světla; a pokud i temné entity chtějí vstup, nemohou přes záři té mřížky. Ponechají si lidsky vypadající-mimozemšťané, kteří už jsou na Zemi svůj lidský zjev až projeví, kdo opravdu jsou nebo se vrátí do svých původních těl? Kdyby nedošlo k žádné změně v tom, jak vypadají není moc pravděpodobné, že byste jim věřili, že jsou z jiné civilizace jen na základě toho, že vám to budou tvrdit; proto si myslíme, že se rozhodnou představit se tak, jak vypadají ve svých domovech. Akceptování rozdílů ve fyzickém zjevu stejně přirozeně jako přijímáte rozdíly ve fauně a flóře je součástí růstu duše. A možná budete velmi překvapení, když zjistíte, že v jiných životech jste vypadali jako někteří návštěvníci, kteří vám tady pomáhají, protože jsou to vaši předci.

 

Existuje desinformace, že všichni Illumináti jsou reptoloidní, ale tak to není. Stejně, jako lidé mohou být "dobří" a "zlí", zjednodušeně řečeno, stejně tak reptoloidi, a mezi Illumináty jsou "špatní" z obou druhů. Stejně tak, jako je mnoho různých lidských civilizací ve vesmíru, je mnoho rozdílných reptoloidních civilizací a ti v jednom světě nutně neznají jejich protějšky v jiných světech. Základní rozdíl mezi lidskáým a reptoloidním druhem je v DNA - řečeno velmi obecně: inteligence reptoloidních a fyzická zdatnost převyšuje většinu lidí a jejich emocionální spertrum a duchovní jasno není tak rozvinuté.

 

 Otázka: Jakou roli hraje Barack Obama v naší přípravě na vzestup?

CORNELIUS III. (vyšší bytost): Jeho cesta je dostat vás do tohoto procesu vzestupu. Není to náhoda, že jeho volební období končí ve 2012! Celá jeho cesta je o osvícení o tom, co musíte udělat. Bude zvedat prst před kamerou ve svých proslovech a říkat," Co uděláte, aby tento proces fungoval, protože to je na vás a na ně uzdravit tuto zemi? Vy budete hrát větší roli než já. Já jsem jen poradce, mluvčí, ale vy jste rada, a já mluvím za vás." Bude k vám tak mluvit a vy musíte povstat a říct, "Ano, tak je to správné, My jsme Lid." Barack Obama vám bude připomínat, abyste mluvili za sebe a činili akce k vytvoření společnosti, jakou chcete. Bude vám připomínat, že vy máte moc a on vám ukazuje cestu. Když posloucháte Baracka Obamu, dívejte se mu do očí.

  přeložila Satu : www.matthewbooks.com , www.kirael.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář