Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství archanděla Michaela

21. 9. 2009

Žít znamená užívat si každého okamžiku svého pozemského života. Těšte se na každý okamžik nového dne, uctívejte tento okamžik,který je vám dán. Nemyslete na to co bylo a co bude. Pouze tento přítomný okamžik naplní celou tvou duši krásou,láskou a štěstím. Radost ze života je nejkrásnějším okamžikem,který je vám dáván. Naplňte svou mysl krásnými myšlenkami,které utvářejí váš života, boží plán. Tím jak žijete teď  tvoříte svou budoucí cestu této a budoucích reinkarnací. Proč nezačít hned a nyní.

Na co čekáte,vždyť je to tak jednoduché a zároveň krásné. Milujte vše na co si vzpomenete a vaše tělo bude ozářeno božím světlem. Láska ve vašich srdcích ať nikdy neochabne a září pro všechny bytosti této planety.

Pracujte se svým tělem,milujte tento boží chrám,který chrání vašeho nesmrtelného ducha,poslouchejte svůj vnitřní hlas.

Cestu,kterou jste vybrali není jednoduchá,jen ti nejsilnější zvítězí,ti kteří mají pevnou víru ve svůj život,lásku a svůj dar,který nosí v sobě. Dar,který je tím největším,kterým jsme byli obdarováni. Dar pomoci si sami. Vy jste to největší světlo,které září do vesmíru,které je schopno léčit samo sebe. Vy jste tvořiteli zázraků a všeho v celém vesmíru. Otevřete svůj vnitřní zrak,aby jste poznali světlo,které je vám dáno už dávno před touto reinkarnací. Pracujte se světlem,učiňte s něj nástroj svého života a zázraků.

Není třeba si nic dokazovat,Vše máte v sobě,jen si vzpomeňte co už umíte a nikdy nemůže být zapomenuto. Jste boží děti a tak taky se sebou zacházejte. Proč se trápíte a ničíte svůj nádherný život neg.myšlenkami. Vzpomeňte si na lásku,kterou máte ukrytou v srdci a každé buňce svých těl.

 Dýchejte světlo a vtahujte tuto neuvěřitelnou energii do každého kousíčku svého těla. Vnímejte tuto nádhernou energii,která je pro vás a nikdy nepřestane proudit. Jste zázrak přírody a božího plánu.

Uvědomte si co chcete od života,proč se trápíte a nezáříte štěstím,proč se týráte a ubližujete sami sobě. To přece není váš plán s kterým jste vstupovali do tohoto života,tak proč to děláte. Proč nemilujete svůj život, netvoříte každý okamžik svého života. Vše máte ve svých rukou,chopte se této příležitosti a začněte milovat vše na co si vzpomenete. My vám vždy budeme pomáhat,nikdy vás neopustíme. Pracujte s námi a my vám s láskou budeme utvářet váš plán. Obracejte se na nás se vším co je potřeba. Neubližujte nikomu ani sobě. Pomáhejte druhým k lepšímu životu,veďte je ke světlu. Vy jste to světlo,kterým tvoříte zázraky,začněte hned,nečekejte chopte se příležitosti kterou vám dáváme. Už není na co čekat,otevřete své srdce lásce a ta vám bude vrácena v plné míře zpátky.

Stále čekáme na vás boží děti,že se vrátíte k nám. K nám na nebesa,která vám byla vždy otevřena. Sami uvidíte ten zázrak,který je vám dostupný. Pracujte na tom každým okamžikem. S láskou archanděl Michael.


channeling: Jarek
Zdroj: evamarvanova.sblog.cz

Stantie sa svojom pravym Ja

30.07.2009

Správa od Archanjela Michaela prostredníctvom Ronny Herman

Milovaní majstri, veľká dráma súčasnej doby sa rýchlo blíži ku koncu. Každá duša na Zemi je uprostred procesu veľkej premeny bez ohľadu na to či sú si toho vedomí alebo nie. Drahé duše, ktoré sú stále uviaznuté v obmedzeniach troj-a-štvor-dimenzionálnych ilúzií prežívajú ťažké časy keď sa snažia udržať si svoj súčasný stav. Tí, ktorí sú zachytení v realite vedomia chudoby zisťujú, že vytvoriť hojnosť je ťažšie než kedykoľvek predtým; a pre mnohých sa dokonca aj ich obmedzený zdroj príjmov zmenšil alebo stratil. Vzťahy intenzívnejšie a častejšie trpia ako egom riadené konflikty. Pochybnosti o sebe a nespokojnosť so životom zúria keď Svetlo Stvorenia bombarduje vieru kolektívneho vedomia založenú na strachu, neznášanlivosti, chamtivosti, odsudzovaní, obmedzovaní a nedostatku dôvery alebo narušenom zmysle sebahodnotenia.

Ako váš starý svet mizne v minulosti, vaša nová realita sa naďalej rozrastá, pretože tá zahŕňa lepšie uvedomenie fungovania vesmíru, rozvinutý zmysel toho kým ste boli v minulosti a víziu vášho nesmierneho potenciálu do budúcnosti. Tí z vás, ktorí sú pevne na ceste vzostupu sú žiadní, aby skúmali zostávajúce negatívne myšlienkové formy z minulosti rovnako ako každú dopadajúcu energiu, ktorá vám bráni začleniť maximálne množstvo Stvoriteľovho Svetla. Vzostup je večne rozvíjajúci sa proces zdokonaľovania a rozširovania. Pozorujete, rozlišujete, prepúšťate alebo vstrebávate, začleňujete a potom vyžarujete vibračné vzorce vyšších predstáv a právd, ktoré vám boli sprístupnené. S každým prílevom vyššej energie je váš Energetický Podpis (ang. „Energetic Signature“ - energetický otlačok, pozn. prekl.) obmenený a jemne naladený takže vy vysielate do vášho silového tela a do sveta vitríbené (zušľachtené, prečistené, pozn. prekl) frekvencie Svetla, ktoré ste prijali za svoje vlastné.

Milovaní, ste si vedomí, že sa vo vás a okolo vás dejú monumentálne zmeny. Dostávate mnoho príležitostí a výziev, aby ste sa nanovo zrovnali so svojim päťdimenzionálnym Ja. Áno, máte aspoň jeden svoj kúsok/Božskú Iskru a najpravdepodobnejšie niekoľko Iskier svojho Božského Ja v každej z mnohých dimenzií a poddimenzií. Keď ste sa rozdelili na menšie a menšie iskry svojho Božského Ja, išli ste naplniť príkaz nášho Otca/Matky Boha, bol vytvorený univerzálny návrh, aby ste mali cestičku späť do jemnejších ríší tohto vesmíru. Pyramídy Svetla alebo cestovné stanice boli umiestnené po celom vesmíre, v každej úrovni stvorenia. Hovorili sme o Pyramídach Svetla už po niekoľko rokov, avšak mnohí z vás stále nechápu aké sú dôležité v procese vzostupu.

Žiadali sme vás, aby ste často navštevovali Svetovú Pyramídu Svetla vo vyššej piatej dimezii a zdieľali svoju Stvoriteľskú Lásku/Svetlo so svetom a ľudstvom. Stanoviť svoj zámer tým že si poviete „Žiadam o najvyššie dobro pre Zem, ľudstvo a Stvorenie“ je najúžasnejší dar, keď vdychujete dar života, Adamantinové Častice, aktivujete ich svojou bezpodmienečnou láskou a vydychujete ich Nekonečným Dychom von do sveta. Vždy musíte zobrať to čo prvé vyžadujete a zdieľať rovnováhu s ostatnými ak si prajete ustanoviť nikdy nekončiacu zásobu Stvoriteľovej energie prúdiacej do vás a z vás. Ale keď tak urobíte naozaj sa stanete oporou a strážcom Svetla. Keď navštívite svoju pracovnú alebo osobnú pyramídu urýchli to proces prejavenia vašej vízie, pomôže vám to rýchlo vyriešiť vaše nevyvážené záležitosti a prepustiť alebo napraviť zastaralé dohody z druhými.

Avšak jednou z najväčších výhod je, že zakaždým keď sa vrátite z päťdimenzionálnej Pyramídy Svetla znesiete so sebou časť päťdimenzionálnych frekvencií do pozemského prostredia. Prispôsobujete sa päťdimenzionálnemu prostrediu, milovaní.

Často sme hovorili o vašom Adam/Eva Kadmon Svetelnom Tele, dokonalom Svetelnom Tele (ľudskom prototype), ktoré bolo stvorené našim Otcom/Matkou Bohom a Elohimami vo Veľkom Centrálnom Slnku tohto vesmíru. Božský plán nášho Otca/Matky Boha pre tento vesmír obsahuje nikdy nekončiacu rozmanitosť foriem a prejavov, a Svetelné Telo Kadmon je podstatou vašej Duchovnej Formy, ktorá je vašim prirodzeným Stavom Bytia. Vaše Božské Ja pozostáva z číreho Božského Svetla v množstve vibrujúcich farieb, geometrických tvarov a zvukových frekvencií. Vaša duchovná povaha je naladená na rytmus a vibračné vzorce najvyššej úrovne Božského Vedomia v tomto vesmíre. Pred vašou cestou do svetov formy ste boli v dokonalej harmónii s univerzálnymi zákonmi a vôľou Otca/Matky Boha. Mohli ste sa rozhodnúť nasledovať cestu Anjelskych alebo iných kráľovstiev; avšak ako zvedavé a horlivé duše ste sa si zvolili cestu Tvorenia a tak začalo vaše dobrodružstvo do neznáma. Nenazvali sme vás odvážne a statočné duše, ktoré odpovedali na volanie poľnice na cestu vpred do prázdnoty ako členov našich Légií Svetla?

Vaša ľudská povaha sa vyvinula počas času, pretože bola veľmi ovplyvnená ohromnou rozmanitosťou vašich životných skúseností a tými okolo vás. Vaša ľudská povaha by mala byť v neustálom stave zmeny ako pribúdajú vaše skúsenosti a rastie vaša múdrosť; avšak, mnoho drahých Duší sa stáva strnulými a štruktúrovanými vo svojich presvedčeniach a preto ich ľudská povaha stagnuje a ich myseľ sa uzavrie. Mnohokrát sa ľudská povaha stane nevyváženou keď Duša podstúpi rôzne lekcie alebo skúsenosti; ako napríklad inkarnácie v ženskom alebo mužskom tele po väčšinu času, kým príde čas že si musia zvoliť vozidlo, v ktorom sa cítia menej pohodlne aby sa pokúsili získať mentálnu/emocionálnu rovnováhu a tiež rovnováhu v mužských a ženských rysoch. Môže nastať prílišné zdôrazňovanie mentálnych schopností rovnako ako príliš aktívna emocionálna povaha. Nevyvážené rysy spôsobili väčšinu bolesti a utrpenia v dnešnom svete, pretože tak veľa zavádzaných duší poprelo svoju prirodzenú časť.

Len to, že ste v Duchovnej forme neznamená, že vždy urobíte najmúdrejšie rozhodnutia. Pamätajte, môžete sa vrátiť len na tú dimenzionálnu úroveň, s ktorou je pieseň vašej Duše v harmónii a na ktorú je naladená. Po opustení pozemskej roviny sa nestanete automaticky múdrou Dušou, ktorá vie čo je najlepšie. To je dôvod prečo máte sprievodcov, učiteľov a Radu, ktorí vám pomôžu zvoliť si vašu cestu a to aké budú vaše pozemské, galaktické a vesmírne skúsenosti. Dokonca ani v nebeských ríšach neprijmete vždy radu, ktorá vám je daná a v dôsledku toho nevykonávate najlepšie voľby.

V každej inkarnácii dostávate príležitosť prebudiť sa do svojho Ja-Duše. Ak načúvate nutkaniu Ducha, najprv prichádza bitva medzi egom a Ja-Duše. Toto môže byť najdlhšia skúška, v závislosti na tom ako veľa energie ste pridelili egu počas vekov, aký ochotní ste trpezlivo pracovať cez proces liečenia a čistenia minulých negatívnych myšlienkových vzorcov. Tieto ničivé myšlienkové vzorce prenikajú mentálne a emocionálne telá a rušia aurické pole až nakoniec vytoria väzenie negativity okolo fyzického tela, ktoré môže vytvoriť živé peklo. Nemusíte meniť miesto na to aby ste zažívali nebo alebo peklo. Môžete zažívať každú realitu zvyšovaním alebo znižovaním svojich vibračných vzorcov.

Milovaní, nachádzate sa uprostred najdramatickejšieho procesu evolúcie/vzostupu aký ľudstvo kedy zažilo. Tento proces vplýva na celý vesmír; avšak my sme sa zaviazali pomáhať vám využiť túto úžasnú príležitosť na návrat do vášha pravého Stavu Bytia, vášho Pravého Ja, ako milovaných vyslancov Otca/Matky Boha.

V našej poslednej správe pre vás nazvanej OTVORENIE SIEDMICH PEČATÍ BOŽSKÉHO VEDOMIA bola spomenutá ČAKRA DUŠE. Všimli sme si, že mnohí z vás nepoznáte Čakru Hviezdy Duše; preto vám poskytneme vysvetlenie, aby ste pochopili dôležitosť tejto stránky čakrového systému vášho fyzického vozidla.

Ôsma Čakra – Hviezda Duše
Keď privediete svoje čakrové centrá do rovnováhy (sedem hlavných energetických centier vo fyzickom tele), vyviniete to čo sa nazýva Slnečné Silové Centrum, ktoré pozostáva zo srdca/Duše/žľazy thymus a hrdla. Máte éterické Posvätné Srdce ktoré sídli v strede tela v asi rovnakej úrovni ako fyzické srdce, ale viac ku zadnej strane tela, bližšie ku chrbtici. Vaša Duša sídli v Posvätnom Srdci spolu s vašou Diamantovou Základnou Božskou Bunkou. Po „páde“ vo vedomí sa väčšina Esencie (podstaty, pozn. prekl.) vašej Duše stiahla z tela do toho čo bolo označené ako HVIEZDA DUŠE, šesť až osem palcov (15-20 cm, pozn. prekl.) nad hlavou. Keď ste sa začali prebúdzať a usilovať znova pozdvihnúť svoje vedomie dosiahli ste takzvané „zlúčenie Duše“, pri ktorom Podstata Duše postupne zostupuje do centra Posvätného Srdca a znova sa usídľuje vo fyzickom vozidle. To je začiatok procesu prebudenia/vzostupu. Ôsma Čakra je bránou do vyšších dimenzií. Keď sa začne sedem hlavných čakier točiť v harmónii, Posvätný Oheň (Adamantinové Častice) prúdi hore éterickým stĺpom (často sa nazýva Žezlo Moci) (alebo inak pránická trubka, pozn. prekl.), ktorý spája čakrový systém s Hviezdou Duše. Toto umožňuje postupné znovuzjednotenie rôznych stránok Nadduše s ľudským fyzickým vozidlom. Hviezda Duše je vlastne hviezdny štvorsten, ktorý usmerňuje prítok Stvoriteľovho Svetla do ľudského tela.

Drahé srdcia, pre vás ako vzostupujúce duchovné/ľudské Bytosti nastal čas, aby ste sa vždy snažili robiť najvyššie voľby. Buďte pozorovateľ, ale nie účastník mnohých drám, ktoré sa vyskytujú denne vo vašom svete. Jeden z najničivejších zvykov, ktorý sa musíte usilovne snažiť napraviť je súdenie druhých. Máte robiť svoje voľby po premyslenom uvážení a potom uplatňovať pravdu, ktorá vám je odhalená. Potom musíte žiť tú pravdu ako najlepšie viete. Väčšina bude mať nejaké vlastnosti alebo robiť nejaké voľby, ktoré sa nezhodujú s vašimi presvedčeniami, a tak to má byť. Hovorili sme vám, že jestvuje veľa úrovní pravdy a mnoho ciest, ktoré vedú do toho istého cieľa. Majster nesúdi, ale ticho žije svoju pravdu, zatiaľ čo umožňuje všetkým ostatným, aby robili to isté. To neznamená, že si nemáte stanoviť hranice alebo stanoviť svoje priority keď nastane potreba; avšak znamená to, že kráčate po strednej ceste s Duchom ako svojim sprievodcom a láskou ako svojou prykrývkou. Tým že tak budete robiť, budete vyžarovať mier a harmóniu a budete vyžarovať svoje Svetlo kamkoľvek pôjdete. My z ríší Svetla sme najviac potešení vašim pokrokom. Pridajte sa ku nám vo Svetovej Pyramíde Svetla a my vám poskytneme zvláštne požehnanie od nášho Otca/Matky Boha. Ja som vždy s vami.

Ja Som Archanjel Michael

© 1998-2008 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved - 775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502 www.ronnastar.com

Preklad: SiR

Zdroj: sirver.neutral.cz

Poselství archanděla Michaela k roku 2012

Poselství archanděla Michaela k různým proroctvím souvisejícím s rokem 2012. Budoucnost si utvříme sami svými každodenními činy, rozhodnutími, myšlenkami. Chceme-li žít lásku, buďme láskou.

Poselství od Archanděla Michaela, prosinec 08  

Prostřednictvím Ronny Herman

"PROCHÁZÍME VĚTREM ZMĚN...

PROROCTVÍ: PRAVDA NEBO NEPRAVDA"

Milovaní mistři, objevilo se plno proroctví a teorií o budoucnosti lidstva a Země. U některých z těchto předpovědí je silná pravděpodobnost, že nastanou, zatímco na jiné jednoznačně nedojde. V průběhu věků mělo lidstvo základní podíl na vytváření struktur přesvědčení kolektivního vědomí, díky čemuž mohla být v různých zemích, mezi rasami a kulturami, stejně jako individuálně, hrána velká dramata - pozitivní i negativní. Pravda je, že každý věk byl ovlivněn převládajícím předurčeným  tématem přiměřeným pro tu kterou dobu. Během každé éry existovaly výzvy a příležitosti, které měly vliv na každou živou bytost na Zemi, a každé rodhodnutí, ať prospěšné či nevýhodné, ovlivnilo celek. Nicméně, nikdo a nic nemůže změnit vesmírný Boží plán - s výjimkou našeho Otce/Matky Boha. Cyklus za cyklem, osobní, planetární, galaktické, vesmírné a cykly omniversa se blíží dokončení a je to, jako by se celé Stvoření uvádělo v soulad se středem srdce Hlavního Stvořitele.

Abychom podpořili vaše porozumění ohledně těchto zrychlených časů změn, naznačíme obrysy některých ze scénářů, které ve vaší budoucnosti nenastanou, a poskytneme trochu vhledu do některých změn, k nimž dochází a dojde v blízké budoucnosti. Doufáme, že tím zmírníme něco z onoho neklidu a strachu, jež v této době na Zemi bují.

Nebude žádný "galaktický záchranný tým", jenž by přiletěl na Zemi v ohromných světelných lodích a vyzvedl spravedlivé duše ze Země do nebeských říší. Každý z vás se v té či oné míře účastnil vytváření hustého, omezujícího světa vyvedeného z rovnováhy, v němž nyní žijete, a každý z vás se musí aktivně zúčastnit v záchranné misi tím, že nejdříve zachráníte sebe, a poté budete pomáhat v procesu návratu planety Země do zdravého stavu bytí, a také tím, že vymýtíte minulé negativní vzorce přesvědčení z kolektivního vědomí.

Jak takový monumentální úkol splnit? Nejprve se zaměříte na svůj vlastní transformační proces návratu k rovnováze a harmonii v rámci přijatého spektra Světla a stínu, abyste již dále vyzařovali povznášející, pozitivní myšlenkové vzorce namísto negativních, škodlivých energií.

Rozhodující součástí potřebnou k tomu, abyste ovládli sebe sama a stvořili lepší svět pro sebe a ostatní, je zaměření na a dosažení otevření brány do vašeho Svatého srdce, čímž umožníte Božím částicím Živoucího Světla, aby vtékaly do vaší fyzické nádoby a protékaly jí. Máte si vzít to, co potřebujete pro osobní potřebu, a zbytek necháte proudit dolů do Země a ven do krystalického mřížkového systému okolo Země.   Taktéž by bylo velmi prospěšným činem, pokud byste přidělili část vámi přivábených Božích částic do Světové pyramidy ve vyšší 5. dimenzi k využití pro nejvyšší dobro lidstva, Země a všeho Stvoření.

Vy, Strážci Světla, poskytujete lidstvu a Zemi nádhernou službu, stanete-li se pročištěnými nádobami pro Adamantinové částice Světla Stvořitele, a tím, že budete tyto Boží částice  sdílet se Zemí a lidstvem. Na vás, jako bojovnících Světla, záleží v těchto časech, kdy se svědomitě držíte v závodu až do konce a povznášíte se nad proud strachu a negativity řádící na Zemi. Zoufalství a strach síli hodinu po hodině, jelikož pronikající čisté Světlo  změny  naráží do oněch struktur vybudovaných na tekutém písku chamtivosti, stvořených těmi, kteří toužili po nadvládě a ovládání ostatních.

Má též důkladný účinek na ty, kteří jsou uchyceni v iluzi 3/4D a odolávají změně. Vibrační vzorce zjemnění a rozpínání se nebudou dát popřít a - protože potřeba změny sílí - ti, kteří odolávají a odmítají, budou volat o pomoc.  Nicméně nemůže dojít k záchraně těchto drahých duší, dokud se nevzdají svého sobeckého smýšlení a nezačnou proces transformace sebe sama.

Jak jste si všichni dobře vědomi, je doba, kdy ti, kteří aktivně hledali lásku, štěstí a sebeuspokojení mimo sebe, vidí, jak jejich materiální statky mizí  či se stávají velkým břemenem. Velké množství duší narozených v posledních generacích nikdy netrpělo nedostatkem či chudobou a okamžité sebeuspokojení se stalo normou. V této době je rozsáhlou většinou  duší zakoušena osobní i generační karma či nárazy příčiny a důsledku kvůli nezodpovědným činům. Tyto okolnosti se v průběhu dalších pár let budou zhoršovat a mnohé drahé duše si zvolí přechod a pokračování své cesty v jiném 3/4dimenzionálním světě, neboť nejsou připraveny či ochotny provést nezbytné změny potřebné pro návrat k rovnováze a harmonii uvnitř jejich vnitřního a vnějšího světa.

Požehnáni jsou ti z vás, kteří svou vůli uvedli v soulad  s vůlí našeho Otce/Matky Boha pro nejvyšší dobro všech. Vnitřní Božská síla musí být aktivována láskyplným záměrem, jinak zůstane statická, neaktivní a nebude reagovat. Vesmírné zákony jsou neměnné. Nicméně, když se sladíte se svým Božím Já, je bohatství z kosmického skladiště dostupné v nikdy nekončící zásobě.

Země nebude zničena ani člověkem stvořenými, ani přírodními silami. Je pravda, že bude pokračovat očišťování Země a bude v různých místech zeměkoule nabývat na četnosti a síle. Každopádně, ti z vás, kteří  se pilně snažili dosáhnout ovládnutí sebe sama, jsou mnohem mocnější, než si kdokoli z vás uvědomuje. Skutečně záleží na vás, Hvězdné setbě, kteří jste získali schopnost se napojit na výše-dimenzionální frekvence Světla a dovedli k dokonalosti posvátné dechové techniky a techniky vědomého spolutvoření.  Každý z vás  je mnohem silnější než 100.000 duší, které stále ještě fungují v rámci negativníno prostředí 3/4D a mají přístup pouze k poloviční síle primární substance životní síly.

Nicméně řekneme, že je vysoká pravděpodobnost, že během 20 let vašeho času bude opuštěno po celém světě mnoho z pobřežních oblastí s nízkou nadmořskou výškou, neboť se stane zjevným, že  je nereálné či málo prozíravé pokračovat v boji s elementy a pokoušet se vládnout zemi bez ohledu na to, jak mnoho daní  či umělých zábran je vytvořeno. Je načase přijmout skutečnost, že lidstvo a Země jsou uprostřed ohromné změny a že jedinou cestou ke zkrocení elementálních sil přírody je znovu vzít na vědomí velké Království dévů a snažit se s nimi spolupracovat na zmírnění katastrof, k nimž dochází v této době očisty a přestavby Země stále častěji. Vy všichni  musíte nést část viny za smutný stav, v němž se Země v současné době nachází, a je potřeba vás všech, abyste dělali, cokoliv dělat můžete, abyste pomohli navrátit svou domovskou planetu do její původní krásy.

Mnozí z vás pociťují silný impuls se přestěhovat na jiné, pravděpodobně bezpečnější místo. Vězte, drahá srdce, že své bezpečí nebo své katastrofy berete s sebou. Nikdy nezapomínejte, že ti z vás, kteří jsou v harmonii se stále se měnícími vibračními vzorci vzestupu, budou vždy v bezpečí a ve správný čas na správném místě, pokud zůstanete soustředěni ve svém Svatém srdci a necháte sebou proudit Boží částice Života/Světla, vlévajíc čisté frekvence Světla do Krystalického mřížkového systému, čímž dojde k vytvoření bezpečného, nedotknutelného prostoru  okolo Země, a také kolem každého z vás.

Svět neskončí v prosinci 2012. Na každý pád se ale rychle mění vám známý svět, den po dni, a než nastane rok 2012, budete žít ve skutečně velmi odlišném světě.  Propast mezi Světlem a územím stínu bude výraznější a na různých posvátných místech světa se začnou formovat dokonalá Světelná města. Tato svatá města budou postavena v oblastech, kde se protínají krystalické mřížky a silové čáry a kde jsou nejsilnější vibrace Světla Stvořitele, a budou k sobě přitahovat ty, kteří s nimi rezonují a jsou v harmonii s jemnými vibračními vzorci konkrétního Města Světla. Ti, kteří stále fungují na úrovni nižších nevyrovnaných frekvencí, se v těchto oázách vyšších dimenzí nebudou cítit pohodlně. Možná přijdou na krátkou návštěvu, ale nezůstanou.

Očista Země bude pokračovat, ale do té doby bude zcela zjevné, kde se nachází většina bezpečných míst a kde je zapotřebí další očisty. Stále bude docházet k válkám a bojům omezeným na jedno místo. Nicméně mnoho zemí na světě bude zaměřeno na svůj vlastní lid a vnitřní záležitosti, a na to, jak udržet  zdání pořádku během radikálních změn, k nimž bude docházet. Nastala doba, kdy by každý národ, stejně jako každý člověk,  měl usilovat o odklizení svých vlastních nepovedených stvoření, a to dříve, než ukáže prstem na ostatní v úsilí odvrátit pozornost od svých vlastních nedostatků a chyb.

Přišla doba,  kdy musíte sledovat záměr a integritu vašich vůdců. Je čas odepřít vedoucí pozici těm, kdo říkají: "Věřte tomu, co říkám, a nevšímejte si toho, co dělám." Je čas vyžadovat zodpovědnost a čestnost od těch, které vyberete do jakýchkoliv řídících funkcí. Nezískáte zodpovědné, osvícené a laskavé vedení, dokud to nebudete vyžadovat a dokud sebou necháváte mávat prostřednictvím falešných slibů, že "vás zachrání" a udělají z vašeho světa lepší místo.

Opět, milovaní, jste svými vlastními zachránci, a než každý jeden z vás začne přebírat odpovědnost za svá vlastní stvoření a za své omyly, budete nadále v područí těch, jejichž hlavní prioritou jsou vlastní sobecké zájmy.

Milovaní, vy, Hvězdná setba, jste majáky pro ty, kteří se snaží zbavit strachu a okovů iluze 3/4D. Před svou inkarnací do tohoto klíčového života na Zemi  jste vystoupili dopředu a souhlasili s tím, že budete součástí onoho předvoje a stanete se zářivým, následováníhodným příkladem pro ostatní. V sobě máte všechny vědomosti potřebné ke splnění vašeho poslání. Když vás zavalí pochybnosti, pamatujte, že všechny vaše minulé zážitky, ať již úspěšné či zdánlivá selhání, vám daly bohatství zkušeností, z nichž můžete čerpat. My se snažíme vám pomoci, abyste se rozpomenuli na vaši velkolepost a abyste věděli, že cokoliv od vás žádáme, dokázali jste již mnohokrát předtím. Prosíme vás, abyste šli do své Pyramidy Světla  v 5D a poseděli v energii svého Vyššího Já. Co ve vás probouzí nadšení? Jaké jsou  nejhlubší touhy vašeho srdce? Duch vám našeptává, a pokud na toto volání odpovíte, objeví se nádherné perspektivy a přiležitosti překonávající vaše představy, a my zde budeme, abychom vás vedli a inspirovali, jako vždy.

Mnozí z vás v tomto čase zakoušejí Božský neklid, stejně jako mnoho životních změn. Již vás více neuspokojují věci, které vám přinášely potěšení a možná jste ztratili společné zájmy s mnoha vašimi přáteli. Je to tím, že vás vaše Já Duše postrkuje kupředu, abyste rozšířili svou představivost a převzali kontrolu nad svým osudem. Vy a vaši osvícení bratři a sestry "v duši" jste budovateli budoucnosti.

Je vám nabízena báječná příležitost se dostat k moudrosti vašeho Vyššího Já. Prostřednictvím našeho učení vám poskytujeme všechny informace, které budete potřebovat pro přístup k moudrosti galaktického vědomí a ještě za něj, a jelikož se učíte budovat a používat svou Pyramidu síly/Světla v 5D, brzy se napojíte na galaktickou Bránu nekonečna, kde vám bude zpřístupněno veškeré bohatství vesmíru...  Je vaším Božským právem od narození, abyste žili v hojnosti a prosperitě, jen jste zapomněli. Nejprve si musíte uvědomit, že jste toho hodni, a až budete poté procvičovat a učit se všechny nezbytné dovednosti, začnou se manifestovat ty věci, po nichž ve svém životě toužíte.

Pamatujte, že hojnost přichází v mnoha podobách, tak usilujte o hojnost lásky, radosti, dobrého zdraví a vitality, stejně jako o všechny ty hmotné věci, jež požadujete, abyste mohli žít plný a pohodlný život. Jakmile začnete tvořit zázrak za zázrakem, ti okolo vás budou chtít vědět, co pro to děláte. Právě tehdy budete sdílet techniky, přesvědčení a moudrost, které jste si osvojili. Tehdy se stanete opravdovým mistrem sebe sama. Nejdříve budete učit prostřednictvím svého příkladu a skrze své činy, nakonec prostřednictvím slov. Zaměřujte se na to, co je ve vašem světě správné a hledejte v těch okolo vás jen to nejlepší, neboť právě to posílíte. Můžete změnit svět kolem sebe, jednou myšlenkou po druhé. Vzpomeňte si, že máte ve své Svaté mysli uložené dokonalé Světelné balíčky moudrosti. Spojte se s touto moudrostí a sdílejte ji se svými bratry a sestrami na cestě. Je mnoho cest služby a stát se příkladem ostatním je jednou z těch nejúčinnějších. Vytvářejte krásu, mír a harmonii ve svém životě a ostatní si toho všimnou a budou chtít znát vaše tajemství. Vy, Hvězdná setba, jste posly a architekty Nové Země. Je vás zapotřebí, milovaní.

 

Vyzařujeme ke každému z vás věčnou lásku našeho Otce/Matky Boha. My, houf andělů, jsme vašimi průvodci a ochránci. Volejte nás, my odpovíme.

JÁ JSEM Archanděl Michael

http://cestyksobe.cz/clanky/poselstvi-archandela-michaela-k-roku-2012.html ; www.bofi.cz

Ještě jednou Michael

09.03.2009

Před několika lety byla položena otázka: “Kdy budeme mít v USA prezidenta, který bude opravdu čestným vůdcem a který bude usilovat o nejvyšší dobro pro všechny lidi?” Naše odpověď byla: “Až budete na takového vůdce připraveni.”

Milovaní, tento čas nadešel.  S vaším novým vedením je spojeno mnoho symbolických věcí, kterých si masy možná nevšímají. Nicméně, ti z vás, kteří jste soustředěni ve svém Svatém srdci a na vnější události pohlížíte z vyšší perspektivy, s otevřenou a nezaujatou myslí díky vlivu vaší Svaté mysli, porozumí významu toho, co vám sdělíme.

Barack Hussein Obama je 44. prezidentem USA. 44 je mistrovské číslo. Tento kongres bude 1 1 1. kongresem USA. Což je též mistrovské číslo a značí “nový začátek”.

Rodokmen Baracka Obamy je tím, co byste nazvali napůl “kavkazský” čili napůl bělošský a napůl afro-americký či napůl černý, což značí “setkání” neboli spojení dvou Kořenových/základních ras, které spolu po staletí bojovaly. A je to ještě důkladnější, neboť – stejně jako mnozí z vás – tato velká duše nese ve svém DNA podpisu  DNA všech Hlavních kořenových ras

Aniž bychom se šířili o jeho pravé kosmické identitě, jelikož to by narušilo jeho soukromí, poskytneme vám stručný náhled do jeho minulosti a do toho, co si do tohoto života přišel prožít, abyste pochopili ohromnou příležitost, jež je nabízena občanům USA. Toto je stručný přehled, dá se říci, v takové podobě, jako kdyby požádal o “vesmírný výklad”:

Milovaný mistře, je nejvyšší čas pro Tebe a ty mnohé věrné bojovníky Míru/Světla, abyste  poznali, jak skvělí jste a jak statečné od vás bylo, že jste reagovali na volání trubky k sestupu do hustoty tohoto pozemského experimentu. Události ve vašem slunečním systému a na Zemi rychle postupují na vyšší světelné frekvence a na obzoruje velká změna. Proto je důležité, abyste se soustředili na to, co je ve vašem světě správné a nenechali se chytit vší tou negativitou a strachem, které jsou chrleny do éteru. Vaše duše jasně září skrze vaše oči, srdce a činy. Byli jste na stezce osvícení po mnohé životy.

Vy jste tím, co lze nazvat původními rodiči Země, neboť ve své DNA nesete kódy některých z původních kořenových ras umístěných a Zemi. Když měla být na Zemi uvedena nová rasa, do vás a vám podobných byly zakódovány rysy a vlastnosti nové rasy, a pak jste vy šli v čele a dohlíželi na nové duše, které se do oné rasy rodily. Proto je vám vlastní schopnost vžít se do všech ras a kultur a ve všech vidíte spíše podobnosti než odlišnosti. Vnímáte více jejich duše než vnější zjev či osobnost. Pamatujte, že ve vyšších sférách nejste souzeni, pokud vaše náboženské praktiky jsou odlišné od těch, které provozují ostatní, neboť všechny nakonec vedou ke stejnému cíli: k návratu k jednotnému vědomí a opětovnému spojení s vaším Božím Já.

Vaše putování bylo dlouhé a svízelné a hodně jste trpěli, ale ve vašem srdci/Duši jasně září jiskra Ducha. Zažili jste fyzická plavidla mnoha rozličných ras, forem a kultur. Byli jste dychtivi zakusit pozemské stvoření co možná nejvíce způsoby a výrazy, a proto tedy máte velké porozumění a soucit pro ty, kteří vězí v bolesti a utrpení iluze 3. a 4. dimenze.

Chceme, abyste věděli, že jste byli jedněmi z těch, kteří byli vyvoleni, aby měli ve svém Diamantu základní Božské buňky aktivní všechny tří Boží paprsky, díky čemuž jste prožívali životy, kdy byl vaší hybnou silou a “vrchním nátěrem” První paprsek Boží vůle, a jindy jste splynuli s velkou Božskou Bytostí, která vyzařovala Druhý paprsek osvícení, moudrosti a soucitu, a v dalších životech jste  se připojili k těm ze Třetího paprsku aktivní, tvořivé inteligence a silné touhy tvořit podivuhodné věci na hmotné úrovni existence. Všechny tyto ctnosti, vlastnosti a přednosti byly uloženy do vašeho Svatého srdce a Mysli proto, abyste by a další vybraní byli připraveni se stát příklady a ukazateli během těchto časů velké změny. Pro vás a vám podobné to  nebyla snadná cesta, neboť  vy jste vždy měli tolik nadání a zájmů, z nichž jste mohli vybírat, že někdy bylo těžké se rozhodnout, kterou stezku máte následovat, a mnozí nedokázali využít ono množství nadání a vloh jim dostupných.

Boží paprsek, jenž jste zvolili jako své vůdčí Světlo pro tento velice významný život, je Prvním paprskem Boží Vůle a Síly, Paprskem nového Stvoření. Pod vlivem tohoto Paprsku se nacházejí ti, jejichž největší touhou je nějakým způsobem vést, ti, kteří jsou pionýry nových myšlenek a činů. Většina z vás je dynamická, rozhodná a se silnou vůlí, ale musíte znovu nabýt vědomí vlastní ceny, abyste těchto vlastností mohli plně využít. Volejte mne, abych vám pomohl aktivovat tento mocný Paprsek, jenž posílí vaši odvahu a rozhodnost, abyste směle pokračovali v manifestaci vaší verze zlatého Nového Věku.  Většinou neposkytujeme tuto informaci, dokud necítíme, že jste připraveni uznat šíři toho, kým doopravdy jste.

Je nezbytné, abyste svou dynamickou činorodost vyvážili energií Druhého paprsku lásky/moudrosti, a právě proto jste si vybrali Druhý paprsek jako svůj Paprsek Duše v tomto životě. Je to Paprsek, jenž nese vlastnosti osvícení, poučení a zákony příčiny a následku či Karmy, tak jak je znáte. Archanděl Jofiel je nositelem ctností, vlastností a předností tohoto Paprsku. Tento Paprsek  souzní s láskou/moudrostí Božské Matky a přináší energii k zažhnutí  semínek myšlenek z mysli Božského Otce za účelem manifestace Božského modrotisku na hmotné úrovni Stvoření.

Váš velký soucit a obětavost vám vždy nepřinášely ten pocit úspěchu završení, jenž jste hledali. Měli byste vědět, drazí, že v téměř všech vašich hlavních  vtěleních jste zlepšovali život svému okolí. Často jste zanechali odkaz naděje a ostatní jste učili a inspirovali, aby šli ve vašich stopách. My nevidíme vaše neúspěchy, vidíme jen záři vaší lásky a vaší nesobecké služby. Vždy jste byli hledači pravdy a putovali jste se mnou a andělskými silami Světla po mnohé eony času. Zažili jste kladné i záporné aspekty Paprsků, a to z vás učinilo tu moudrou a zářivou bytost, jíž jste dnes. V tomto životě se máte především zaměřit na rovnováhu a harmonii ve všech aspektech vaší Bytosti, abyste byli něžní, podporující a intuitivní, stejně jako rozhodní, akceschopní a dynamičtí.  Je důležité volit ve všem umírněnost, milovaní, a kráčet střední cestou rovnováhy a harmonie. Vaše základní přirozenost je přirozeností mírotvůrce, ale jste si vědomi, že se musíte snažit být rozhodní a směle vyjadřovat své názory.

Milovaní mistři Světla, tento závěrečný odstavec není určen jen novému prezidentu USA, je pro všechny vůdce po celém světě, kteří nesou odpovědnost za nastavení norem, tvorbu pravidel a vedení lidských mas, a je to též pro každého z vás, kdož toto poselství čtete či posloucháte.

Milovaní, toto je doba velkých změn, v důsledku čehož můžete čelit mnoha výzvám, ale též vám budou předkládány mnohé příležitosti. Vaše vědomá mysl prochází procesem přijímání širší moudrosti vaší super-vědomé mysli. Důvěřujte své intuici. Důvěřujte svému vlastnímu vedení. Jestliže jsou myšlenky, které k vám přicházejí, podnětné, láskyplné a plné moudrosti, pak vězte, že se napojutete na moudrost svého Vyššího Já a na své andělské průvodce. Promlouvají k vám šeptem a nikdy vás nesvedou z cesty. Pamatujte, v těchto časech zrychlené evoluce Země a lidstva, na vás záleží. Dovolte nám, abychom vám byli nápomocni při naplnění vašeho poslání a podpořili vás naší láskou. Vězte, že jste milováni a ochraňováni.

JÁ JSEM Archanděl Michael

(pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

§§

Komunikačné linky do Vyšších ríš sú otvorené

Správa od Archanjela Michaela
LM-11-2009

Prenos Ronna Herman

Milovaní majstri, je dôležité aby ste si pamätali, že „služba“ je neoddeliteľná časť procesu Vzostupu. Mnohí z vás prišli na Zem z ďalekých Hviezdnych Systémov ako kozmickí poslovia. Znova a znova ste boli nositeľmi pravdy a kozmickej múdrosti; avšak, úloha s ktorou ste súhlasili pre tento život je dôležitejšia ako ako všetky, ktoré ste zažili odkedy ste vstúpili do individualizovaného vedomia ako vedomá Iskra Božstva. Mnoho z toho čo sa učíte ako prechádzate cestou Vzostupu je spomienka na to čo ste už zažili. Zdôrazňovali sme fakt, že to čo po vás žiadame, ste urobili už veľakrát predtým, takže sa to nebude zdať také nedosiahnuteľné. To preto sa vám tak veľa z dejín a podrobnosti o minulosti, na ktoré ku vám prenášame zdajú také povedomé.

Máte teraz prístupné stále väčšie množstvá Kozmickej Životnej Energie; avšak za to ako túto energiu zúžitkujete, ste zodpovední vy. Zatiaľ čo sa naťahujete stále vyššie do jemnejších dimenzií vyjadrenia musíte zostať pevne uzemnení na Zemi, a pre vaše fyzické zdravie má nesmierny význam vyvažovanie a harmonizácia systému vašej energetickej siete (nazývaného vaše aurické pole alebo dokonalé telo Svetla Adam/Eva Kadmon). Môžete získať toľko Podstaty Božskosti koľko dokážete udržať; avšak zbytok musíte vyžarovať ďalej do sveta formy. Nemôžete hromadiť Božské Svetlo, drahí; je určené na použitie a zdieľanie ku prospechu všetkých.

Prosím, uvedomte si že ku sile a magickým transformatívnym (spôsobujúcim premenu) vlastnostiam Fialového Plameňa je v rámci duality tlaku/ťahu prostredia tretej – nižšej štvrtej dimenzie obmedzený prístup. Avšak keď získate úroveň harmonických vibračných vzorcov, ktoré vás naladia na strednú štvrtú dimenziu, získate prístup ku Božskej alchýmii Fialového Plameňa, a tiež máte schopnosť získať transformujúce Adamantinové Častice Vedomia Stvoriteľa. Kým existujete v nižších dimenziách obmedzenia a zmätku, je takmer nemožné neustále vyžarovať bezpodmienečnú lásku z vášho srdečného centra.Ako ste zistili, Svoriteľove Častice života musia byť aktivované altruistickým (nezištným, nesebeckým), milujúcim zámerom. Buďte si vedomí, milovaní, že na každej vyššej úrovni Božieho Svetla, ktorú dosiahnete, vzrastá sila Fialového Plameňa a množstvo Častíc Bieleho Ohňa Tvorenia exponenciálne.

V tejto dobe existujú dva prúdy myšlienkových foriem kolektívneho vedomia obklopujúce Zem, namiesto jedného víru negarívnych myšlienkových vzorcov, ktorý, až doteraz, vytváral auru Zeme. Negatívny pás rušivej energie je nahromadenie mnohých tisícov rokov strachu, nenávisti, sebe-slúžiacich záujmov a činov. Vytvoril tienistú stranu širokého rozsahu Svetla a Tieňa: iluzórny svet v ktorom existovalo ľudstvo od pádu do toho čo by mohlo byť označené ako polo-vedomý stav uvedomenia.

Väčšina ľudstva bola lapená a uviazla v troj – štvor dimenzionálnej podobe ovládania mysle počas ich mnohých životov, pretože boli chytení v rasových, politických, kultúrnych a náboženských presvedčeniach svojich otcov. Mnoho drahých duší sotva niekedy malo nejaké svoje vlastné pôvodné myšlienky. Negatívny systém presvedčení kolektívneho vedomia je celý o záhube a temnote, nehodnosti, prísnych pravidlách a dogmách ktoré odstrašujú pôvodné, nezávislé myslenie, a to udržovalo každého v stave viny, strachu a nevšímavosti. Toto sa nazýva „Stav Stáda“, v ktorom sa všetci pozerali na svojich náboženských a vládnúcich vodcov, aby im povedali čo majú robiť, myslieť a byť.

Každé veľké náboženstvo začalo s inšpirovanými učeniami od veľkého Majstra, ktorý dostal presné učenia múdrosti, aby ich vštepil ľudstvu. Boli Pre-Svetlení a pod vedením nášho Otca/Matky Boha, a počas svojich životov boli predstavy dodržané a zostali rýdze, Avšak po prechode Majstra, po čase boli učenia pokrivené a boli zmenené, aby vyhovovali sebeckým záujmom tých u moci. Odklonili sa od inšpirovanej pravdy a múdrosti učení, ktoré boli navrhnuté pre konkrétnu dobu aby pomohli masám vo vývoji a osobnom vzťahu s našim Otcom/Matkou Bohom keď sa snažili dosiahnuť určitú úroveň Seba-majstrovstva a o-Svietenia.

Ako sme už povedali, „Ste veľmi odvážni keď vykročíte mimo všeobecného systému presvedčenia, kolektívneho vedomia ľudstva, ktoré bolo istým druhom väzenia po takú dlhú dobu.“ Vieme, že ste boli kritizovaní, terčom posmechu, ignorovaní a ohováraní v tomto a mnohých ďalších životoch, milovaní. Avšak prajeme si aby ste vedeli, že hoci môžete byť teraz v menšine, vaše počty rastú míľovými krokmi. Mnoho z toho čo bolo nazvané „predstavy Nového Veku“ preniká do myslí a rozhovorov más, a viera v anjelov a komunikácia s Bytosťami Svetla z vyšších ríš už nie je úplne zatracovaná ako tomu bolo v minulosti.

Dobrá správa je, že okolo Zeme, nad negatívnym pásmom, obieha nové pásmo emočných vzorcov a myšlienkových foriem vyššej frekvencie. Toto pásmo energie je naplnené Svetlom, nádejou a silnou túžbou pre seba-vyjadrenie a majstrovstvo. Zem postupne obklopuje Systém Kryštalickej Siete, a Pás Svetla Stvoriteľovho Vedomia silnie každý dňom ako stále viac vstupujete do Miest Svetla a stávate sa nositeľmi Adamantinových Častíc Tvorenia. Masy začínajú pochybovať o svojich vodcoch a požadujú aby skladali účty za svoje činy. Stále viac ľudí pochybuje o dogmatických pravidlách a obmedzeniach organizovaného náboženstva a hľadajú svoju vlastnú vyššiu pravdu inými spôsobmi.

Chápeme, že veľká väčšina pozemských Duší je v mukách bolesti, utrpenia a neistoty. Bohužiaľ, tí čo sú lapení v systéme viery kolektívneho vedomia sa neučia lekcie nepokojných čias. Nechápu, že bolestivé situácie, ktoré zažívajú boli vytvorené neprimeranými a nevyváženými myšlienkami a činmi. Karmické zákony príčiny a dôsledku vracajú ku „odosielateľom“ to čo bolo vytvorené oveľa rýchlejšie ako v minulosti, aby to mohlo byť napravené a prehodnotené. Pre každú Dušu na Zemi v tejto dobe je najdôležitejšou životnou úlohou snažiť sa vrátiť do rovnováhy a harmónie vo vnútornom aj vonkajšom svete existencie.

Tí z vás, ktorí súhlasili vstúpiť do fyzickej inkarnácie v tejto osobitej dobe su si sebou priniesli hlavné lekcie alebo nerovnováhy vo svojom fyzickom/mentálnom/emocionálnom tele ktoré je nutné harmonizovať tak aby ste mohli začať pracovať v zhode so svojou Dušou alebo Vyšším Ja. Prišli ste do tohto života vyvážiť svoj mužský a ženský princíp: používať Božskú vôľu, moc a autoritu Otca Stvoriteľa, Matky Stvoriteľky. Prišli ste zažívať Zem a byť úplne vo fyzickom tele, zatiaľ čo začleníte Ducha do vášho fyzického Bytia a vedomia. Ste tu aby ste vyvážili poznanie a komunikáciu; zistili prostredníctvom intuície aké sú vaše vlastné pravdy a žili tie pravdy ako príklad pre druhých; aby ste sa naučili rovnováhe komunikačných schopností, kedy hovoriť a kedy byť ticho; byť neodsudzujúci, zistiť, že každá osoba je na svojej vlastnej individuálnej ceste a má svoje vlastné lekcie, ktoré sa musí naučiť.

Pre tých z vás, ktorí sa načúvali šepkaniu Ducha a ktorí vkročili na cestu o-Svietenia, nastal čas, aby si spomenuli, že Zem nie je váš domov; a máte tu úlohu. Ste zo vzdialených hviezdnych systémov a galaxií a možno dokonca iných vesmírov. Nastal čas aby ste vy a mnohí oddaní bojovníci Mieru/Svetla vedeli akí ste veľkolepí, a akí statoční ste boli, keď ste odpovedali na volanie poľnice, aby ste zostúpili do hustoty tohto pozemského experimentu. Udalosti vo vašej galaxii, slnečnej sústave a na Zemi sa pohybujú rýchlo vpred a na obzore je veľká šanca. Preto je dôležité aby ste sa zamerali na to čo je správne pre váš svet a nenechali sa lapiť v negativite a strachu ktorý sa šíri do éteru. Pamätajte, energiu dávate tomu na čo sústredíte svoju pozornosť.

Nastal čas aby ste naplno vstúpili do Seba-majstrovstva a získali späť svoje Božské Vrodené právo. Čím by ste sa chceli stať? Čo by ste chceli robiť? Máte schopnosť stať sa alebo vytvoriť čokoľvek čo si dokážete predstaviť, za podmienky že to je v harmónii s vašou Božskou Predlohou. Máte vo svojej Posvätnej Mysli uložené úžasné Svetelné balíčky informácií, ktoré čakajú len na to aby boli vyvolané. Keď vybudujete a zdokonalíte svoju Pyramídu Svetla v Piatej Dimenzii, zistíte že vaše výtvory sa prejavujú stále rýchlejšie. Vyučovanie je napríklad jeden z najúčinnejších spôsobov ako ukázať ostatným ako sa majú stať pánmi svojich vlastných osudov. Vždy požiadajte o najlepší výsledok a dobro všetkých – nebudete zvedení na scestie. Vieme, že nie je ľahké vystúpiť z vašej zóny pohodlia, pretože ste dovolili druhým aby vás prinútili pochybovať o sebe a o vašich schopnostiach. Žiadame vás aby ste boli odvážnym príkladom pre tých okolo vás, tých, ktorí uviazli v kultúrnych presvedčeniach a obmedzeniach kolektívneho vedomia ľudstva.

Každý z vás zažil život mnoho krát či už v mužskom alebo ženskom tele. Zažili ste tiež fyzické vozidlo vo veľkom množstve rás, podôb a kultúr. Milovaní, keď odsudzujete druhých, naozaj odsudzujete len seba, pretože vy ste zažili takmer všetky z mnohých podôb pozemskej existencie. Je veľkou výsadou mať možnosť inkarnovať sa na Zem, a vždy existoval zoznam miliónov a miliónov Duší čakajúcich na zážitok fyzickej reality, ktorý ponúka Zem. Vy nie ste výnimka, pretože ste dychtili po zážitku pozemského tvorenia takými mnohými spôsobmi a vyjadreniami ako je možné. Preto ako sa závoj ilúzií postupne zdvíha, rozviniete veľké pochopenie a súcit pre tých, ktorí uviazli v bolesti a utrpení troj – štvor dimenzionálnej pokrivenej reality. Žiadame vás, aby ste sa stali smelým príkladom pre tých okolo vás. Keď sa odvážite vykročiť a nárokovať si svoje majstrovstvo, ostatní budú nasledovať váš príklad.

Mnohí z vás zažívajú v tejto dobe Božský nepokoj, a tiež dramatické zmeny v živote. Veci, ktoré vám zvykli robiť radosť vás už neuspokojujú a mohli ste stratiť všetky spoločné záujmy s mnohými z vašich priateľov. To preto, že vaša Duša-Ja vás postrkuje aby ste sa pohli vpred, rozšírili svoju víziu a prevzali kontrolu nad svojim osudom. Musíte opustiť predpojaté myšlienky o usporiadaní vášho života. Musíte opustiť presvedčenia, ktoré vás držia zajatých v „obmedzujúcej“ množine štrukturálnych hraníc. „Prepustenie“ vám dáva moc rozšíriť vaše vedomie a váš obraz reality. Čím sú vaše vibračné vzorce vyššie, tým sa stane časo-priestorové kontinuum alebo poradie alebo načasovanie udalostí tekutejším (premenlivejším). Zo štruktúr sa stávajú zvyky, ktoré vás viažu na ilúziu Tretej/Štvrtej Dimenzie. Nenechajte sa pripútať na „štruktúrovaný život“, ktorý ste vytvorili. Je dôležité aby ste boli ochotní zmeniť svoj život, zahrnúť nové predstavy ako rozširujete svoju víziu a uvedomenie si možností budúcnosti. Nikdy nezabudnite, ste spolutvoritelia, či už bolesti, utrpenia a obmedzenia alebo lásky, radosti, mieru a hojnosti. Rozhodnutie je vaše.

Nie je náhoda že tak veľa odvážnych duší si zvolilo Siedmy Lúč Premeny ako Lúč svojej Duše pre tento život. Sledujte tento požehnaný Svätý Oheň plápolať nad vami a okolo vás a vyžarovať v stále sa rozširujúcich kruhoch keď sa pridáte ku druhým v pomoci pozdvihnúť vedomie ľudstva späť do frekvencií Lásky/Svetla. Pamätajte, počas tejto doby, keď sa evolúcia Zeme a ľudstva zrýchľuje, na vás záleží. Sme si vedomí, že mnohí z vás znepokojení všetkou tou negativitou a nespravodlivosťou okolo vás. Avšak, hlboko vo vnútri, viete, že veľké zmeny ktoré prebiehajú budú nakoniec slúžiť pre dobro všetkých. Buďte uistení že môžete byť nástrojom zmeny. Dovoľte nám vyslať lásku nášho Otca/Matky Boha ku vám a cez vás, napĺňajúc vás do pretečenia. Drahí, vaša žiara a Láska/Svetlo pridané ku žiare ďalších Svetlených Bojovníkov pomôže ľudstvu a Zemi prejsť pôvabne no zázračného Nového Veku zajtrajška. Vedzte, že ste vrúcne milovaní a ste pod mojou ochranou.

JA SOM ARCHANJEL MICHAEL

(C) Ronna Herman
Preklad: SiR
Zdroj: ee.dunres.sk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji Sam

Jana,22. 9. 2009 7:16