Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový svět

Příspěvky

Vesmír má mnoho udivujících způsobů, jak přivést ty správné lidi na správné místo

20. 12. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Existuje názor, že souhry náhod jsou zázračné události jejichž tvůrcem je Bůh, který si jinak nepřeje dát o sobě vědět.

Honoré d´Balzac napsal: „Náhoda je ten největší romanopisec na světě“. A je fakt, že mnohokrát se člověk nestačí divit, když se sám stane účastníkem nějakého úplně fantastického životního scénáře. Musíme zkrátka uznat, že život je tím nejlepším režisérem, který točí film podle našeho scénáře. „Ale jak?“, zeptáte se možná.

 

Lemurijské spojení

24. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Tento živý channeling byl přijat Lee Carrollem v Mount Shasta v Kalifornii

20. června 2004

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Tato místnost byla v uplynulých dnech naplněna tak ohromnou energií! [Toto je třetí den konference v Shastě.] Byla zde úžasná lehkost mysli, učení a léčení. Také zde došlo k odhalením – možná i k začátku revoluce v osobním myšlení.

 

Proč je důležité neztrácet naději

18. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Když je nám poskytnuta naděje, dostáváme impuls, novou energii, s kterou jak cítíme, můžeme dokázat téměř cokoli. Přináší nám vnitřní pocit osvobození, odpoutání se od hmotné reality. Dokáže nám zlepšit náladu a připravit živnou půdu pro semínko, které dřímá v nás samotných a čeká na trošku vláhy, protože i kapka vody stačí k vyklíčení statného a silného stromu.

 

Cesta kruhu poznání

10. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Jsme jiskry vědomí, manifestované v této holografické realitě skrze osu času a prostoru. Našim hlavním úkolem je rozšířit své původní síly o poznání, přinášející nejen novou znalost pobytu jemně-hmotné bytosti ve hmotě, ale též o projevení těchto znalostí přímo zde, na Zemi.

 

Život, který chci žít. Člověk, kterým chci být. Aneb stavím pozemský chrám pro svou duši

13. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Za svůj život a následky svých činů se zpovídám sama sobě - a to je mnohem větší síla, než když se bojíme vnějších soudců. Jestli existují nějací astrální karmičtí strážci, kteří účtují naše činy, tak vidí, že sama sobě jsem nejspravedlivějším soudcem. A protože jsem součástí organismů jako je rodina, obec, Země a Vesmír - dokážu odhadnout důsledky svých činů a chápu, že i vše současné je výsledkem mých minulých já a v pokoře to přijímám a měním se - ani ne tak, protože jsem byla doposud z lidského pohledu špatná, ale protože jsem byla taková díky pocitům oddělenosti a strachu.

 

Kryon: Mnohá VY

6. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby! Je zde mnoho těch, jejichž jména znám. Bůh zná každičkého z vás. Zdá se to být jako fráze – být Bohem znám – ale zeptejte se těch, kteří byli v minulých měsících a letech uzdraveni… oni vědí, co to znamená.

 

YALAH z planéty ALURU

23. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Pozdravy vo Svetle Stvoriteľa. Môžete ma volať Yalah. Naša civilizácia sa podieľa na veľaváženom projekte Láskavý Kontakt. Radi by sme vás teraz pozdravili, keďže sme si vedomí, že sú tu určití ľudia, ktorí budú ťahaní pozvať nás presne na ich Pristávacie Plochy.

 

Výzva linearity

23. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Ach, to je příjemné místo! Vždy jsou zde tací, kteří řeknou, že to skutečně není možné. Řeknou, že to mluví jen lidská bytost… nic víc než to, a že to musí být podvod.

 

Kryon: Život v pravdě x život ve lži

19. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Poselství Kryona přijala Marketa Selinijana dne 11.02.2014
 
Celý channeling je Kryonem energetizován a během čtení můžete vnímat vibrace magnetické lásky.
 

Zdravím Vás moji milí, jsem Kryon z magnetické služby a dnešní den se budu zabývat vibracemi, které narušují váš energetický stav. Období zvláštního napětí je pryč a nadechujete se k nové etapě běhu. To, co bylo zanedbané, se začíná stále intenzivněji ozývat. Přesto se vám dostává velké pomoci zvenčí, neboť Zemi skrápí velké kapky lásky, které dopadají na místa, která to potřebují. I k vám lidem se tato energie dostává. Nikdo není vynechán, jen se mění množství lásky, kterou každý potřebuje. Jako by ten někdo nad vámi rozhodil prachovou peřinu jako velkou kapku lásky a každé z pírek bylo láskyplným objetím andělů. Někoho se dotkne velké pírko, jiný přijde do kontaktu s menším. Každý tak, jak to potřebuje k ustálení čakry srdce, která se poslední dobou velmi rozpínala. A to u každé bytosti na Zemi. I u rostlin, zvířat a minerálů. I jejich srdeční čakra se rozpínala a všichni tím změnili vyzařování svého energetického pole, aury. Zase jste skutečnosti o kousek blíž.

 

Osho: Buďte alespoň trochu inteligentní

19. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Nový svět

Celá má filozofie je založena na tom, že nemáte vyvíjet žádné úsilí, že máte jen relaxovat a osvícení se samo dostaví. Přijde, když zjistí, že jste úplně uvolněni, bez napětí, bez úsilí, a okamžitě se na vás snese jako tisíce květů. Všechna náboženství vám kážou naprostý opak a tvrdí, že osvícení je namáhavá záležitost, že vyžaduje celoživotní úsilí, možná i mnoho životů, a že tu není žádná jistota a záruka. A vy ani navíc neznáte cestu k osvícení, proto je možné, že ji ztratíte a zabloud& iacute;te. Jen pár lidí se doklopýtalo k osvícení. Byla to pouhá náhoda.