Jdi na obsah Jdi na menu
 


Propojenost ducha a základu času

12. 3. 2009

Když jsme spolu, tak energie, které uvolňujeme, mohou být velmi silné, protože zdroje, odkud přicházejí, jsou hluboké. Jsme propojeni do daleké minulosti i vzdálené budoucnosti a společnou prací tvoříme jejich spojení v okamžiku tady a teď. Jak se cítíte ve vědomí, že žijete to, o čem snili miliardy lidí po tisíce let před námi, nebo to, na co miliardy lidí vzpomínají v budoucnosti?

Tvoříme prostor pro dvě energie a ony do něj vstupují. Jedna je prastará a je spojená s Gaiou, Divoké srdce VnitroZemí. V této formě jí vytvořilo společenství lidí, kteří žili asi před 50 000 lety a vzpomínky na ně se uchovaly v tradicích domorodých austrálců. Tihle lidé snili a ve svých snech tvořili budoucí historii lidstva, snili o Atlantidě, o zemi faraonů, o středověku, o zázracích 21.století a dál a dál. Naplňovali ten prostor možností vším, co se může stát. A ono se to děje. Oni snili i o nás, o tom, co právě teď děláme, o vzestupu lidstva, o transformaci, o Nové Zemi.

Když jsme spojeni, můžeme si uvědomit, že žijeme sen, který měl někdo před padesáti tisíci lety. Ti lidé umístili své sny do archetypu lidstva a od té doby je mělo mnoho miliard lidí. Mnoho lidí snilo o propojenosti lidí, o společenství vytvářející svobodný prostor pro vyjádření toho, kým jsou. Snili o tom uprostřed bitev, pod mocí tyranů, opuštění a zapomenutí, snili ho lidé, když vstupovali do plynových komor Osvětimi. A tím, že se teď propojujeme, ten jejich sen naplňujeme. Pokaždé, když popojdeme kousek blíž k sobě a naše vědomí sounáležitosti zesílí, jsou všichni ti lidé s námi a jejich sen se stává splnitelným a reálným.

Druhou energií, která k nám přichází, tvoří lidé v budoucnosti, Tvůrci křídel, ti, kteří vzpomínají. Žijí za tisíc let a někteří z nich vzpomínají na každý čin, který vedl k našemu propojení. Vzpomínají i na to, co jsme dělali včera, a není to jen jeden člověk, jsou jich miliardy. Tak jako my dodnes vzpomínáme na rytíře kulatého stolu, tak za tisíc let jsme my v jejich vzpomínkách. Žijeme v jejich legendách. Tím, co teď děláme, pokládáme základy mnoha společenství, dnes mezi námi žijí i zakladatelé Tvůrců křídel, kteří se zrodí z toho, co v současnosti mezi námi vzniká.

Co tak úžasného tvoříme, že jim stojí za to na nás vzpomínat? Oni jsou společenství lidí vytvářející svobodný prostor pro vyjádření toho, kým jsme. Podporují jedinečnost každého a staví na tom, co je pro nás společné. Přes propasti času nás spojuje vzájemná laskavost, radost a respekt. A to, co dělají, nám pomáhají k vědomému a harmonickému životu. A svými vzpomínkami nám zde v minulosti pomáhají být těmi, kým jsme. My tvoříme prostor pro ně, oni tvoří prostor pro nás. Jsme propojeni.

Když stojíme a držíme se za ruce, uprostřed našeho kruhu se zhmotňuje obraz ducha našeho společenství. Slyšíme jeho slova. Náš kruh tvoří kmen obrovského stromu, jehož kořeny sahají hluboko do nitra Země a přivádějí do tohoto okamžiku energii Divokého srdce VnitroZemí a ze shora k nám sahá košatá koruna Života na Zemi, kde žijí Tvůrci křídel. A uprostřed nás, tam kde Naše Srdce Jsou Spojena, tepe Srdce Země, obrovské čerpadlo, které žene energii vzhůru. Tomu, co takto otevíráme, se říká Hvězdná Brána, je to vstup do obrovského Chrámu Lidstva.

Proroctví praví: „Člověk dokáže cokoliv, když dosáhnete nejvyššího zasvěcení, poručíte a tady vyroste strom“. Když určíme to místo, strom ví, kde má vyrůst. Máme zavřené oči a vzpomínáme na to, jak jsme krůček po krůčku šli po cestě k tomuto okamžiku, vzpomínáme na chvíle, kdy jsme váhali, ztráceli naději nebo nevěděli kudy dál. Přesto jsme došli až sem, na místo a do okamžiku, o kterém jsme snili, posíláme proto do minulosti pochopení, porozumění a naději. Posíláme jí všem našim předkům a předchůdcům, kteří prošlapávali cestu k tomuto místu. A sníme o budoucnosti, o nejkrásnějším světě, který tryská z našich srdcí, ve kterém žijeme my a naši potomci a kde vzpomínáme na tuto chvíli, kdy strom začal růst.

Vzpomínky a sny propojují přítomnost, minulost a budoucnost a tvoří Ducha společenství.


zdroj: www.cestydusi.cz

Mě se toto velmi líbí, protože je to pravdivé. Minuty a hodiny nejsou časem samotným. Naopak, vaše sny, přání a touhy, ty které vás propojují s minulostí, přítomností i budoucností, ty jsou základním sygnálem času. Ty určují tvář tohoto světa, nikoli peníze, nikoli moc, nikoli klamná politika, ale vyše sny. Vaše vyjádření vás samotných jsou základem časoprostorových vln Universa.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj, Nachamkes

Samael,4. 8. 2009 9:58

Víš, já toho autora taky neznám, protože jsem to stahovala z jiných stránek, ale velmi se mi líbil. Vlastně ti píšu, protože mě to nutí do tebe trochu ďoubnout a pomoct ti. Za prvé, žiješ uzavřen v linearitě času, což tě uzavírá do 3D a nedovoluje ti uvědomit si jeho kvantovou povahu, která je charakteristická pro vyšší dimenze. Za druhé, nevěříš sám sobě. Tedka jsem hrozně přímá, ale už není čas na jemný přístup a dlouhé řeči. Tvé sny ovlivňují tvojí přítomnost i tvoji budoucnost, protože minulosti i budoucnost jsou vždy kvantově spojené a můžou si lec kdy i přehazovat místa. Ale v jámě sebezapření, ve které se člověk obvykle nachází, kdy věří všemu jen ne sám sobě a matrix 3D ho drží ve své moci, není schopný uvědomit si toto. Můžu ti dát mnoho historických příkladů tohoto, Vernem počínaje a předpověďmi věštců konče. Všichni obrozenci a revolucionáři všech dob naší Země věřili, že svým úsilím změní svět. A změnili ho, ale nebylo to hned. Někdy musíš na výsledky své práce čekat velmi dlouhou dobu a protože člověk obvykle nedisponuje takovým nadhledem, aby zachytil skutečné fungování časových energií a výsledků svých niterných snů a přání, myslí si, že tomu tak není. Ale je. Jen musíš věřit sám sobě a své síle, ukryté hluboko pod slupkou běžné 3D existence. Takhle to je.
Měj se hezky! Ahoj!!

Zavádějící nadpis

Nachamkes,3. 8. 2009 11:44

Nevím kdo byl autorem článku Propojenost ducha a základu času, a také nevím proč tomu článku dával takový nadpis. Možná, že autor ví co je to duch a co je to čas, ale já mohu ujistit autora,že žádné mé sny přání a touhy mne nepropojují s minulostí přítomností a budoucností a už vůbec nejsou základním "sygnálem" času. Minulost je pozůstatkem výroby budoucnosti přes libovolně krátkou (dlouhou) přítomnost.Jsou to funkce času a ten se musí neustále vyrábět. Pro někoho tyto moje dvě věty budou stejně nepochopitelné jako pro mně nepochopitelný smysl uvedeného článku.Obdivuji evita, že jí z toho něco hřálo kdesi u srdce.Já bych ten článek doporučoval jako ukázku pro začátečníky grafomanství.

pocity

evita,12. 3. 2009 19:36

Plejáďania v knihách od B.Marciniak nám zdôrazňujú, že v tejto dobe sa máme spoliehať viac na pocity ako na to, čo vnímame zrakom, či inými zmyslami. Hmm, pri tomto článku napríklad ma niečo príjemne hrialo kdesi pri srdci, zatiaľ čo som si všimla, že keď som čítala článok trochu nižšie od Iva Bendu, moje reakcie boli: rýchle dočítať a "preladiť" na niečo iné. A to už sa mi stalo pri viacerých článkoch, že som reagovala takto rozdielne. No, hádam sa už len v tomto živote niekam dopracujem :-)