Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesty sebepoznávání

Příspěvky

Dovolte si změnit svůj život

20. 12. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Naši milovaní, až se všichni propojíme v jednu lásku, v jeden tým, v jednu píseň, jednu vibraci, vytvoříme ten nejvyšší ochranný obal sebe i celé planety. A tímto zdrojem této čisté lásky, tohoto obalu, nás, vás a Země vstoupí planeta do dalších sfér vibrace lásky a světla. Tím, že se propojíte, vyzáříte tu nejsilnější čistou lásku. Jste nádherné bytosti, které v tu chvíli zahalí zlatý plášť, zahalí planetu i váš střed vašich těl. Touto láskou vstoupíte a propojte se jako jeden celek celého celku a vzestoupíte do těch nejvyšších vibrací a propojíte se s námi.

 

Kryon: Buněčná komunikace

24. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Tento živý channeling Kryona byl přijat na Delfské univerzitě v Georgii, 12. dubna 2014
          
Zdravím vás, drazí, jsem Kryon z magnetické služby.
Opět vím, kde jsem, a vážím si těch, kteří jsou tady. Toto místo se jmenuje Chrám moudrosti. A tak v čase, který máme k dispozici, bychom vám chtěli přinést ty druhy moudrosti, o které žádáte a na které se každá stará duše v této nové energii začíná ptát.

 

Inspirace

5. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

„Nemusíte se změnit; stačí naučit se milovat sebe sama.
Milujte své lidství stejně jako své božství. Milujte svou nejistotu i negativní pocity. Cítíte-li, že nedokážete odpustit nebo milovat, milujte i to. Milujte vše, čemu říkáte „má nedokonalost“. Pocity nezměníte, když je budete popírat nebo nenávidět. Změníte je jedině, když je budete milovat. Milujte všechny své negativní myšlenky, a ony nad vámi budou mít čím dál menší moc.

 

Lord a Lady Rize: Překonání připoutanosti Duše

4. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

My, Lord a Lady Rize, kteří řídíme 144000 chrámů vně vašeho řídícího Boha a Bohyně, popisujeme další fázi vzestupu, která zahrnuje iniciace 2500-3500 a obsahuje ztělesnění celkového počtu 3500 řetězců DNA. Uvědomte si prosím, že naše číslování iniciací je nepodstatné. Naším požadavkem bylo, aby náš kanál vymyslel nějaký systém, který by umožňoval nějakou synchronizaci mezi genetickými a energetickými změnami v tělesné formě. Jsme rádi, když takto navržený systém tento cíl splňuje.

 

Tvorba vlastních voleb

13. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Jeshua prostřednictvím Pamely
Překlad do angličtiny Erna Hoek a Frank Tehan

Drazí přátelé, všechny vás ze srdce zdravím. Vnímejte mé srdce, neboť jsem s vámi spojený. Nadechujte mne. Mezi námi, mezi vámi a mnou a širší skupinou přátel duše, pracovníků světla, je podobné smýšlení. Některé znáte, jiné ne, alespoň ne v pozemském smyslu. Existuje tu však blízký vztah, větší spojení, kterého jste součástí. Vnímejte toto spojení uvnitř sebe.

 

Jak se opět propojit a oživit čisté lidství v nás

6. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Obraz vašeho lidství je to nejkrásnější ve vás, vaše čistá představa o projevení lásky ve hmotě. Je na něm naneseno mnoho těžkých energií tak, že se vám zdá tato představa jako neskutečná chiméra a projev nereálného idealismu. Ale toto vše je tak skutečné, jako cokoli kolem vás. Nánosy vám brání se se svým čistým lidstvím propojit. Vaše představa, že budete všem pro smích, či jako hříčka přírody v rukou zloduchů je zcela mylná. Být láskyplný a lidský není totéž, jako být hloupý prosťáček.

 

Náš život je tajemstvím

19. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Náš život je tajemstvím. Překvapuje nás každý den nanovo. Nemáme žádný druhý okamžik, jako byl tento. Neprožijeme žádný druhý den jak byl dnešní. Život je premiéra, každou minutu,každý den. Nikdy nebudeme život prožívat tak, jako v tomto okamžiku.

Kdy jme naposled vědomě vnímali vůni svěžího rána?

 

Lord Melchizedek – Univerzální energetické uspořádání a znovuprobuzení vašeho původního zdroje

25. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Milované bytosti světla, já, Lord Melchizedek předstupuji před vás se svými stoupenci, abyste se mohli koupat v mé lásce. Chceme vám pomáhat v tomto čase vzestupu a s doprovodem, láskou a osvícením v srdcích vykročit kupředu.

 

Mistři Kuthumi, El Morya a Saint Germain – Probuzení srdce

25. 4. 2012

| Komentářů: 1

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Milované a nádherné bytosti Světla na Zemi, prosíme nyní o vaši pozornost, neboť právě umožňujeme, aby naše energie splynuly s vašimi, jak vyjadřujeme naše vědomí světla a moudrosti. Přicházíme k vám jako jeden hlas, ale jsme energie Mistra Kuthumiho, Mistra El Moryi a Mistra Saint Germaina. Chceme se s vámi podělit o mimořádnou informaci, protože je důležité, abyste si byli vědomi přechodu, který se děje. Stvořitel o to požádal, aby lidstvo v této zvláštní době obrovského růstu zažilo probuzení své srdeční čakry. Toto probuzení bude intenzivnější pro ty, kteří si jsou vědomi tohoto procesu, ale všichni zažijí Nanebevzaté Mistry, jak pracují s jejich srdeční čakrou, zejména během spánku.

 

7 stádií života a 12 jeho základních lekcí

25. 6. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Cesty sebepoznávání

Jsme spirituální bytosti pokoušející se zvládnout lidské probuzení. Jsme energií, která nikdy neumírá, pouze mění formu. Reinkarnujeme se. Na této planetě zažíváme život v polaritě, proto si myslíme, že jsme od sebe oddělení, ale ve skutečnosti nejsme.