Jdi na obsah Jdi na menu
 


05/květen - "Čarorejdění" v Oldřichově-Krušné hory

30.4.-3.5.2009 se odehrávalo v Oldřichově nad Perninkem velké ,,Čarorejdění" a další aktivity, hlavně vodáctví a cyklistika. Zúčastnili se: Luciferius Ďuzna, čarodějnice Dáša, Boženka, Madla a Lucka. Ještě tu byli dva kotelníci Hadži a já/Luboš/. Popáleniny se léčily vínem a pivíčkem. Počasí bylo po celý prodloužený víkend vynikající pro všechny a spokojenost maximální. Tímto děkujeme Božence za poskytnuté zázemí a všem za prima chvilky. Tady dávám k dispozici fotky z mé cyklovýpravy, zaměřené na vyhlídková a zajímavá místa /hlavně pak rozhledny v širokém okolí/.
1 den, pátek: Blatenský vrch/rozhledna/, vrchol Klínovec, Pašerácká c., vrchol Meluzína, vrchol Mědník, vodní nádrž Přísečnice, Vejprty, Fichtelberg/rozhledna/, Potůčky, příhraniční hřebenovka a Tisovský vrch/rozhledna/.
2 den sobota: Nové Hamry, Rolava, Jelení, Německo, Ausberg/rozhledna/, Jeřábí jezero, Rájecké údolí, Bublava, Olověný vrch/rozhledna/, Aschbrg/rozhledna/, hraniční Kammloipe, prameniště Rolavy, Přebuz, Tisovský vrch/rozhledna/-západ slunce.
3 den neděle: návrat po vlastní ose do Kladna: Oldřichov, Abertamy, Plešivec/rozhledna/, Jáchymov, Klášterec nad Ohří, Kadaň, Podbořany, Hořesedly, Rakovník, Louštín-vrchol, Mšec a Kladno.
Toť vše a omrkněte to tu.                                            Zdravím, Luboš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Malej, ale šikovnej

(Luboš, 7. 5. 2009 15:10)

Lucko, byl od země do půli stehen, já věřím, že se nedal přehlédnout. Informace pro ostatní, to aby nedošlo k omylu, jedná se o sněhuláčka z dvacáté fotografie. Teď je myslím vše v pořádku.

vzkaz

(Lucka, 7. 5. 2009 11:17)

Ahoj Luboši, děkujeme za vzkaz, ale už se nedivim, že jsme ho tak lehce přehlédly, teda i kdybychom se bývaly byly vydaly na vrchol, tak bychom ho nejspíš přehlédly :-), protože vypadá, že je docela malinkej