Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fleret

Příspěvky

Fleret zpestří závěr svých oslav autogramiádou i výstavou

19. 11. 2013

Oslavy třicátého výročí vizovické kapely Fleret míří pomalu do finále. Parta okolo kapelníka Zdeňka Hrachového vydatně slaví celý letošní rok a fanoušky neošidí ani v měsíci prosinci.

 

Obrazem: Křest knihy Umělci na šňůře na Rockové noci pod hvězdami v Zádveřicích

23. 7. 2013

V sobotu 20. července 2013 oficiálně vyšla kniha k třicátému výročí kapely Fleret s názvem Umělci na šňůře. Ještě ten den byla slavnostně pokřtěna na Rockové noci pod hvězdami v Zádveřicích. / FOTOGRAFIE

 

Kmotr knihy Umělci na šňůře Vlasta Redl: První knížku jsem napsal, když mi bylo padesát

22. 7. 2013

V sobotu 20. července 2013 oficiálně vyšla kniha k třicátému výročí kapely Fleret s názvem Umělci na šňůře. Ještě ten den byla slavnostně pokřtěna na Rockové noci pod hvězdami v Zádveřicích.

 

Frontman kapely Fleret Zdeněk Hrachový o připravované knize Umělci na šňůře: Je to poctivý materiál!

2. 6. 2013

Zdeněk Hrachový, frontman legendární valašské kapely Fleret, začal opět vařit na rádiu Valaška. Lépe řečeno, posluchači se dočkali dalšího pokračování oblíbeného pořadu s názvem Hrachova polévka, ve kterém muzikant povídá, co je v kapele nového, co ho trápí, z čeho má radost a vždy také přidá nějaký ten zajímavý recept. V květnovém díle nezapomněl zmínit třicáté výročí Fleretu a s ním spojené vydání knihy Umělci na šňůře, jejímž autorem je kulturní žurnalista a divadelní inspicient Jakub Malovaný.

 

Kapela Fleret pomalu "vbíhá" do své třicáté sezóny

22. 12. 2012

Legendární kapela Fleret se pomalu, ale jistě přibližuje k opravdu velkému jubileu. Rok 2013 bude pro vizovickou partu plný oslav, jelikož se dožije krásných třiceti let. Momentálně jsou Flereti na šňůře vánočních koncertů, včera jim například aplaudoval zcela vyprodaný Kulturní dům v rodných Vizovicích.

 

Rocková noc pod hvězdami opět spojila kapelu Fleret a Jarmilu Šulákovou! Bylo to naposledy?

22. 7. 2012

21. 7. 2012 Zádveřice, areál fotbalového hřiště

 

Fleret v Golemu vzpomínal na zesnulého textaře a básníka Milana Matějku

28. 1. 2012

27. 1. 2012 Zlín, klub Golem

 

Fleret: Promo tour bylo výborné!

7. 12. 2011

Vizovická kapela Fleret úspěšně absolvovala koncertní Promo tour k nové desce O krásách Valašska, která vyšla v červnu letošního roku. Během turné kapela objela celou republiku a desku řádně pokřtila. Samozřejmě, že slivovicí. Po posledním křtu ve Vsetíně se za koncertní šňůrou ohlédli frontman Zdeněk Hrachový a houslista Stáňa Bartošík.

 

Fleret pokřtil novou desku také ve Slavičíně, Promo tour se chýlí ke konci

27. 11. 2011

26. 11. 2011 Slavičín, sokolovna

 

Všechno se zdálo být jednoduché, vzpomíná Tomáš Koudelka na své působení ve skupině Fleret

2. 11. 2011

Baskytarista Tomáš Koudelka působil dlouhých sedm let v legendární vizovické kapele Fleret a natočil s ní i tři desky. V loňském roce kapelu opustil, jelikož se chtěl podle svých slov zase někam posunout a vyzkoušet si jinou muziku. To se mu podařilo a v současné době připravuje nové album s Terezou Černochovou.