Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostatní rozhovory

Příspěvky

Exkluzivní rozhovor! Vilém Čok: V návrat Pražského výběru jsem moc nevěřil

11. 11. 2013

Představovat baskytaristu a zpěváka Viléma Čoka je asi zcela zbytečné. S legendárním Pražským výběrem, do kterého nastoupil v roce 1981, zažil na podzim loňského roku veleúspěšný comeback a tím pádem se další koncertní nabídky nesmrtelné kapele jen hrnuly. Výběr si tak své hraní prodloužil i o větší část letošního roku. Opomíjet ale nesmíme ani další aktivity Viléma Čoka. V současné době je na spadnutí vydání jeho zbrusu nové kompilace, kterou se vesele ohlíží za posledními patnácti lety své sólové tvorby. Za Čokem je kus kvalitní a poctivé práce a rozhodně nemá v plánu zahálet ani nyní.

 

Kytarista Evžen Hofmann zve na klubové turné kapely Kryštof

23. 9. 2013

Kapela Kryštof zažívá doslova rok snů. Po beznadějně vyprodaných halách a neuvěřitelně natřískaných festivalech se nyní vrací do klubového prostředí. Pánové převedou svou stadiónovou show v rámci Kryštof Fernet Club Tour do intimních prostorů. Fanoušci se tak mají opět nač těšit.

 

Olympic slaví 50 let! "Každé období mělo špatné a dobré skladby," tvrdí kompilátor Oldřich Zámostný

6. 11. 2012

SPECIÁLNÍ ROZHOVOR!

Je to až k neuvěření, ale legendární skupina Olympic letos slaví 50 let své existence. Stejně jako britští The Rolling Stones. Fanoušci se můžou těšit na velké Modrá pyramida tour, které bude Olympic absolvovat společně s Českým národním symfonickým orchestrem. Série sedmi vystoupení začne 8. listopadu v Brně a skončí 1. prosince v pražské O2 Aréně.

 

Punkový dvojrozhovor: Legendární kapely E!E a SPS vyrážejí na společné Pogo Tour 2012

25. 9. 2012

Velikáni českého punku vyrážejí na Pogo Tour 2012. Ano, je to tak. Legendární kapely E!E a SPS jsou opět pohromadě a potěší vás v podzimních nečasech. Jak bude turné probíhat a na co se můžete těšit? To prozradili členové obou formací - zpěvák E!E Bořek Řehoř a basák SPS Honza Skleník Sklenář.

 

Petr Stawarz ze skupiny E!E: Energie máme na rozdávání!

30. 4. 2012

Legendární punková kapela E!E letos slaví 25 let své existence. Fanouškům nadělí novou řadovou desku a opět vyrazí na koncerty po městech českých i moravských. O tom, jaká deska bude a co na ní nalezneme se rozpovídal kytarista Petr Stawarz.

 

Josef Kubáník: Slovácké divadlo mi dalo velice moc a jsem mu vděčný

20. 2. 2012

Herec Josef Kubáník patří k výrazným postavám Slováckého divadla. Objevuje se v několika úspěšných inscenacích, mimo jiné také v letošní novince, kterou je Oskar a růžová paní. Na jevišti se tak znovu setkává s legendární Květou Fialovou.

 

Vánoční rozhovor s Milošem Dodo Doležalem: Dárky nepotřebuji, jsem rád, když se sejdeme jako rodina a jsme zdraví

23. 12. 2011

Kytarista, skladatel a zpěvák Miloš Dodo Doležal úspěšně dodělal vánoční desku koled v rockové úpravě. Již druhý díl spatřil světlo světa minulý týden a podílela se na něm celá řada interpretů.

 

Robert Kodym: Nová deska, to jsou klasický a pestrý Wanastovky!

24. 11. 2011

Legendární kapela Wanastowi Vjecy vydala po pěti letech novou řadovou desku. Povedlo se jí to v tichosti, bez větší asistence médií. Frontman a kytarista Robert Kodym v rozhovoru prozradil, jak samotné dílo vznikalo a také vysvětlil, proč nese zajímavý název Letíme na Wenuši.

 

Kuba Ryba: Moc se na turné se Třemi sestrami těšíme!

4. 10. 2011

Kapela Rybičky 48 vydává novou desku, kterou v říjnu slavnostně pokřtí. Do toho objíždí republiku v rámci Nebepeklo tour a v listopadu vyrazí také na 348 tour se Třemi sestrami. Jak to bude všechno vypadat prozradil frontman a basák Kuba Ryba.

 

Martin Švec: Krize už máme za sebou

10. 9. 2011

Bubeník Martin Švec je již dlouhá léta členem legendární punkové kapely Plexis. Parta okolo Petra Hoška vydala letos v červnu nové album Vohul to!, které bylo velmi pozitivně přijato posluchači a dokonce i kritikou.