Jdi na obsah Jdi na menu
 


Členové:
od: 2007 Dean Butterworth (bicí)
O skupině:
Zrodila se skupina, která má dost invence i energie, aby se stala novým vlajkonošem americké neo-punkové scény - hlásá zámořský tisk o kalifornské kapele Good Charlotte. Nakolik jde o nadsázku či naopak o reálný předpoklad, můžete posoudit sami.

Eponymní debut z roku 1999 prokázal jejich nesmírnou energii a cit pro silnou melodii, jejich druhé album z roku 2002, kterého se prodalo bezmála 5 milionů kopií, je vyneslo na titulní stranu Rolling Stoneu, do New York Times či CNN a jejich skladbě Lifestyle se dostalo přídomku punk-rockové hymny roku 2002.

V roce 2003 přicházejí s albem "The Young And The Hopeless". O rok pozdeji album "Live At Brixton Academy". Ten stejný rok Good Charlotte vydávají další album "Chronicles of Life and Death", aby svůj statut jedné z nejžhavějších punk-rockových kapel současnosti obhájili.V březnu 2007 vydali svoje zatím poslední album - Good Morning Revival.

Toto album se poněkud odlišuje od předchozích,tentokrát poukazuje na ty lepší věci v životě.Good Charlotte jsou skvělou a talentovanou skupinou,určitě o nich ještě uslyšíme.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
 
Obrazek
Obrazek