Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUALITY

16.12.2009 - Zkoušky DD

Opravdu krátký článek z postupových zkoušek.

 

2.11.09 - Dogdancing

24.10. jsme se zúčastnily již zmiňovaného dogdancingového závodu v kategorii fun. Kikina tancovala nadšeně a nepřesně. Ale jsem moc spokojená. Teď aktualizace moc často nejsou a nebudou - není čas...

 

23.10.09 - Závody

Krátký članek ze závodů v Plzni je zde a výsledky jsou zapsány. Zítra se chystáme na závody dogdancingu do Kounic, ale zatím jenom do kategorie fun.

 

6.10.09 - Fotky

Několik fotek ze sobotní vycházky.

 

22.9.09 - Článek

Povídání ze Sněžky.

 

18.9.09 - Výlet

Sobotu 12. jsme strávili na Sněžce, zítra (možná:-)) přidám krátký článek s několika fotkami.

 

6.9.09 - Článek, výsledky

Článek z tábora v Čebíně najdete tady. Výsledky neoficiálních závodů na konci tábora.

 

30.8.09 - Tábor

Z Čebína jsme zpátky, bohužel jsme tam s Kikinem nestrávily celý týden, ale i tak jsme si to užily. Časem přidám článek s parkury.

 

20.8.09 - Fotky

V rubrice ostatní najdete slíbené fotky z prázdnin.

 

19.8.09 - Aktuálka

Červenec jsme s Kikinou starávily všude možně (v Praze, na chalupě, v Chotěboři, v Hatích). Několik příbuzných mělo sice snahu udělat z Kikiny obézního jorkšírka, ale nepovedlo se. A v srpnu jsme zakotvily na chalupě na Vysočině, předevčírem jsme se vrátily do Prahy. Z Kikiny se stala houbařka, pár výletů jsme taky zvládly a chodily se koupat do rybníka. Kikin styl plavání je zvláštní, občas udělá pár temp, ale většinou se tak nějak potápí - ale na radosti jí to neubírá. Zítra přidám několik fotek.
Pomalu se chystáme na tábor do Čebína, kam jedeme v neděli.

 

10.7.09 - Novinky

Výsledky z dogdancingu se dočkaly lehkých úprav, jelikož jsem si je napamatovala přesně. Dnes odjíždíme na chalupu (Kikin se už těší na ničení zahrádky ), poté pojedeme k babičce, tam to snad Kikina přežije ve zdraví...

 

21.6.09 - O Nymburskou tlapku
Včerejšek jsme strávily na závodech dogdancingu O Nymburskou tlapku, článek a výsledky.
A máme novou návštěvní knihu.

 

12.6.09 - Velká jarní cena
Minulý víkend jsme strávily v Kyjích na závodech. Článek zde. Další závody nás čekají až za přibližně dva měsíce, takže máme spoustu času dotrénovat to, co nám ještě moc nejde.  Nedopatřením jsem nejspíš definitivně přišla o návštěvní knihu, co nejdřív založím novou.

24.5.09 - 2 roky, články
V neděli 17.5. jsme trénovaly v Opatovicích u Ireny Kochové. Článek se všemi sekvencemi zde. Včera jsme byly na závodech v Lysé, kde Kikina oslavila své druhé narozeniny. Všechny závody jsou již napsané ve výsledcích.

 

12.5.09 - Články ze závodů
Neoficiálky v Nymburku a Májová cena, tu zapíšu do výsledků, až se objeví na stránkách.

 

9.5.09 - Májová cena
8.5. jsme s Kikinou vyrazily na první oficiální závody - na Májovou cenu do Masečína. Byla s námi ještě Karolína se Samem a Míša s Girou, které opět moc děkujeme za odvoz. A oproti očekávání jsme dopadly vcelku úspěšně. Zkouška SA1 na Výborně s jedním odmítnutím, Agility bez chyby (ale mohlo to tedy být rychlejší..) a 3.místo/34 a Jumping, kde mě Kikin potěšil nejvíc, o fous 4.místo/33. Z toho vyplývá, že už po prvních závodech má Kikina 2 běhy na MR, ale tam tedy opravdu nepojedeme. Do výsledků to zapíšu později a i nějaký článek možná bude. Míša nám opět také všechny běhy natočila, tentokrát by z toho mohlo být i nějaké video, když bude čas.

 

30.4.09 - Závody Nymburk, Adéla, akce
Naše druhé letošní závody (neoficiálky Nymburk 26.4.) máme za sebou - a úspěšně. V paralelním parkuru a hře se nám sice příliš nedařilo, ale zato se Kikině podařilo vyhrát agility (viz výsledky). Nějaký malý článek bude možná později. Máme ovšem také nemilou novinku - včera nám zemřela Adéla  a vlastně nikdo, ani veterinář, neví proč. Byla zdravá a pak jí najednou strašně změkl krunýř a přestala jíst..
Na stránku O mně přidány akce na červen.

 

25.4.09 - Co děláme?
To, že nejsou žádné aktuálky, rozhodně neznamená, že s Kikinem nic neděláme. Zítra jedeme na neoficiálky do Nymburka. Ale největší novinkou asi je to, že jsme se s Kikinou přihlásily na začátečnické závody v tanci. A nebudeme tancovat jenom samy, ještě jsme ve dvojici s Kájou a Samíkem. Tak jsem tedy zvědavá. Konečně je delší dobu hezké počasí, takže jezdíme různě na výlety. Parky a lesíky na severu Prahy známe už opravdu skvěle. Z Kikiny se asi pomalu stává vodomil, pořád by se v něčem chtěla brodit, ale na pořádné plavání ještě nedošlo. Nedávno jsem se rozhodla, že se s Kikinou vydám na brusle. Dokonce nám to moc šlo, takže máme další prima zábavu.

12.4.09 - Fotky z tréninku
Díky Atreykovi máme krásné fotky z předvčerejšího tréninku.

9.4.09 - Čéšky a nadváha
Dnes jsme tedy s Kikinou navštívily specialistu na luxaci čéšky - a výsledek? Kikina má na obou nožkách 2. stupeň luxace. S našimi aktivitami prý končit rozhodně nemáme, ale na podzim půjde Kikina pravděpodobně na operaci. A co nám dál řekli? Kikina má nadváhu. To, že je mírně při těle, jsem věděla, bylo to asi kvůli přechodu na jiné krmení. Dieta se nějak nedařila, protože ostatní členové rodiny tomu moc nevěřili.. Ale teď Kikinovi končí lososové granulky od Orijenu, nastupuje dieta od Eukanuby a od našeho jídla nic - to byla pravděpodobně další příčina nadváhy, ale nikdo mě moc neposlouchal. Kikina by v ideálním případě měla zhubnout okolo půl kila, ale při její váze (4,5kg) to je poměrně dost. A také snad konečně pravidelně začneme běhat. 

 

8.4.09 - Novinky a akce
Stránky zůstaly delší dobu neaktualizované, opět na ně není nějak čas. Ale další aktuálka bude snad dříve.
Kikina začíná mít trochu asi problémy se zadníma nohama, bojím se, že to bude luxace čéšky. Zítra jdeme k veterináři, tak se uvidí... Snad je to jenom planý poplach...
Na stránku O mně jsem doplnila akce i na květen. S Kikinou teď pilně trénujeme nejen agility, ale také dogdancing. Snad se někdy v brzké dostaneme na zkoušky nebo nějaké závody.

17.3.09 - Fotky a různé úpravy
Tady najdete fotky z dnešní ''jarní'' vycházky. Udělala jsem různé úpravy všude možně - změněné různé fotky a přidáno několik odkazů.

11.3.09 - Novinky
V sobotu 7.3. jsem se Kikině vrátila - v půl šesté ráno, ale jí to neodradilo a vítala, jako kdyby mě neviděla měsíc. Celý týden lenošila (a dokonce asi trošičku přibrala). Od soboty jsme byly s Kikinem 3x na agi tréninku, většinou si ale nevezmeme všechny naše překážky (kdo by se s tím taky tahal, že?) a cvičíme jen chvilinku. Dnes jsem na tréninku zapomněla zapomněla 2 Kikininy nejoblíbenější hračky, budu muset někde sehnat ty samé (jiné Kikina ignoruje..), protože cvičíme na psí louce, a hračky tedy už nikdy neuvidím.
Stránky snad brzy potká nějaká rozsáhlejší aktualizace.

27.2.09 - Novinky
Nic se neděje, na aktualizace není čas, ale alspoň jsme změnily úvodní fotku. Včera se udělalo vyjímečně hezky, tak jsme (i přesto, že jsem nemocná) šly vyzkoušet nový tunel. Kikina se ujala rozbalování tunelu z pytle, moc hezky jí to šlo - igelity roztahané po celém pokoji. Zítra jedu na hory, ale chudák Kikýn bude celý týden v Praze...

19.2.09 - Novinky a článek
Momentálně na aktualizace není příliš čas, tak jen ve zkratce: Máme nový tunel, ale ještě jsme ho nevyzkoušely, protože je hodně sněhu. Konečně jsem se odhodlala a přihlásila nás na první oficiálky - jsem na to tedy zvědavá. Článek o výletu do Liberce si můžete přečíst tu. Fotky tam ale žádné nejsou, foťák jsme s sebou sice vzali, ale měl vybité baterky.. A mobilním fotkám se nějak nechce do počítače.  Konečně přidán Kontakt.

10.2.09 - Co děláme?
Momentálně téměř nic. To byl také jeden z důvodů, proč stránky byly dlouho neaktualizované. Ale 31.1. jsme byli na výletě v Liberci, Kikýnovi se tam samozřejmě moc líbilo - hlavně lyžaři se jí libili. Možná přidám i článek. Počasí se nám umoudřilo, takže už zase pravidelně trénujeme agility. Jednak na vlastních překážkách, jednak už opět také na cvičáku. Parkury z Masečína nebudou, protože jsem ztratila blok, kde byly nakreslené. A podle videa se mi to kreslit nechce..

27.1.09 - Rok 2008 a výsledky
Přidala jsem článek o roce 2008. Do výsledků jsou zapsány masečínské závody.

19.1.09 - Závody v Masečíně
V sobotu 17.ledna odstartoval Kikýn svou letošní závodní sezónu - na neoficiálkách v Masečíně - a úspěšně. Což mě docela překvapilo, protože jsme naposledy trénovaly v půlce prosince v Čebíně. Na Nový rok jsme si sice vytáhly tři skočky, ale to jsme toho moc nenatrénovaly. Článek ze závodů si můžete přečíst tady. Výsledky doplním až později a článek o roce 2008 jsem ještě nedopsala...

5.1.09 - Nový rok, Silvestr a tak...
Co se u nás dělo na Silvestra si můžete přečíst zde. Na Nový rok Kikina trénovala na vlastních překážkách. Teď nám ale trénink překazil sníh. O víkendu jsme byli na procházce se Samíkem a štěndem Ernym. Kikina se ale rozhodla pro ústup. Dnešní procházka v šeru (které po chvilce přešlo ve tmu) a sněhové vánici se Kikině moc líbila. Hopkala po louce v závějích jako zajíc. Jediný problém je v tom, že do sněhu vždycky zapadne až po hlavu... Co nejdříve se pokusím dopsat článek o tom, co důležitého se u nás událo v roce 2008.

AKTUALITY V ROCE 2008