Jdi na obsah Jdi na menu

Krajský přebor žen Veselí nad Lužnicí - 28.5.2011

Na Krajský přebor žen jsme se vydali v nejpočetnější výpravě ze poslední roky. Celkem bylo 7 závodnic, které přes celý rok trénovaly v jednom družstvu s trenérkou Janou.

V katerogii základní stupeň se závodu zúčastnily Kristýna Žáková (19.místo)  a Aneta Ježková (23.místo). Holky bojovaly, ale letos kombinovaly závody jak v kategorii přípravek tak i v základním stupni. Bylo to pro ně náročné. Nejvíce zabrat jim dala kladina na které zaostávaly za svými soupeřkami nejvíce. Na zbylém nářadí se soupeřkám vyrovnaly. Banální chybička (zapomenutá arabeska) na prostných odsunula Kristýnku o 1,3 bodu zpět. Anetka též bojovala, ale strach z velké kladiny byl větší.

V kategorii mladší žákyně jsme měly největší zastoupení Daniela Dvořáková, Eliška Hamadejová, Kateřina Žohová a Nikola Žáková (holky se umístily za sebou od 15. do 18.místa). Pro splnění výkonnostního stupně bylo potřeba dosáhnout 53,0 bodů. Dádě se dařilo nejlépe, ale i 0,1 bodu za tímto limitem zůstala. Výkonnostní stupně se též dají plnit věkem a tak i přesto může postoupit do dalšího stupně. Dádě za její snahu tento limit uznáváme (neuznali jí výdrž ve váze +0,2 bodu) a tak si může za splnění vybrat nějakou odměnu. Eliška na závodě popadala z kladiny a příliš se jí nepovedl přeskok, proto za Dádou zaostala 5 bodů. Eliška si též v dalším roce zazávodí ve vyšší kategorii (starší žákyně). Katka S. a Nikola v závodě bojovaly, ale jejich čistota provedení v jednotlivých cvicích není dokonalá. Další rok obě budou závodit v kategorii "žákyně B".

A poslední kategorie kde jsme měly zástupkyni byli starší žákyně. Závodila zde Kateřina Smoleňová, tyto sestavy jsou velice obtížné. A tak se Katce nejvíce dařilo na kladině. Na přeskoku Katku brzdil strach, ale na tréninku to umí skákat. Bradla tam zase vzklopky. A prostná? Vysoká náročnost přemetů a fliků. Další rok se Katka přidá k druhé Katce a Nikče a budou závodit v kategorii žákyně B. 

I přesto všem holkám děkujeme za vzornou reprezentaci oddílu na Krajském přeboru. A po prázdninách se těšíme na novou gymnastickou sezónu, kde vrcholem bude Krajský přebor v družstvech.

 

 

 

 

Výsledky zde

Videa zde (část)

Fotky zde (od p.Zourové) a ....

 

Informace k platbám oddílových příspěvků

Příspěvky se platí bezhotovostně na účet oddílu sportovní gymnastiky č.ú.

262643444/0300

variabilní symbol 33

DO POZNÁMKY JE NUTNÉ UVÉST JMÉNO A PŘÍJMENÍ DÍTĚTE pro identifikaci platby.

Členský a oddílový příspěvek ve školním roce 2023/2024 je 3400,- s možností 2. splátek:

1.splátka-částka 1700,- (do 31.10.2023)

2.splátka-částka 1700,- (do 31.1.2024)


Podzimní soustředění

17.11.2023

Více informací:

Soustředění a výlety


Tréninky

Pondělí: 16 - 19 hod. základní škola
Úterý: 16:30 - 18:30 hod. sportovní hala
Středa: 16 - 19 hod. sportovní hala
Pátek: 17 - 19 hod. základní škola

Rozdělení tréninkových hodin je dle jednotlivých družstev.

Trenéři a tréninky


Kontakt

TJ Spartak Trhové Sviny, z.s. , oddíl sportovní gymnastiky

Budovatelská 913
374 01 Trhové Sviny

724 251 223

halova-n@seznam.cz