Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchenfest 2014 - 2.ročník

    Čvrtá srpnová sobota přinesla do Touchovic po roce "bigbeatové dunění" při druhém ročníku Touchenfestu. Hostitelé ze skupiny Barruth připravili pro milovníky tvrdého rocku zajímavou sestavu kapel pokrývající různé metalové žánry.

     Celou akci zahajovali power metaloví Steelfaith z Lovosic, po nich se představili hořovičtí Ranydej se dvěma zpěvačkami, ústečtí rockeři Wertex, temně metalová Demencia Mortalis a staří známí z loňského roku Not Perfect.

     Poté přicházejí ve výborné formě hrající hostitelé Barruth a desátá hodina večerní je vyhrazena pro headlinery večera crossoverový X-Left To Die z Chomutova. Charizmatického zpěváka a výkon kapely odměnili posluchači živým aplausem a žádostí o přídavek. I následující kapela Skažená Skarlet, která byla odskočením od tvrdých kytarových rifů k latinsko americkému ska, byla vděčně přijata publikem. Závěr obstarali symphonic metalový Falcar, kteří udrželi posluchače na parketu až do konce celé akce.

      Druhý ročník posunul festival opět o něco dále - profesionální stage, headliner večera,kvalitní zvuk, dobrá organizace a přátelské prostředí byli hlavními devizami tohoto malého festivalu. Příští ročník - uvidíme,  spolu s hostiteli věříme, že bude.

    Poděkování patří touchovickým občanům za trpělivost a toleranci, všem sponzorům (Obec Hřivice, Cukrárna u Telecomu - Stárek Jiří Louny, Eisenhammer, prodejce krbových kamen a příslušenství Touchovice, JiLaT s.r.o - Jiří Laube - Truhlářství), zvukařům Tomášovi a Kájovi za výborný zvuk,hostitelské skupině Barruth a dobrovolníkům z TJ a SDH Touchovice.

                                                                                                                                    (hp)

 

Další fota naleznete na těchto odkazech

Touchenfest 2014

Touchenfest 2014 krok za krokem

 

 

Náhledy fotografií ze složky Touchenfest 2014

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30