Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Jestřebí - FRC Zábřeh

7. 8. 2008

Výsledek: 3:6 (2:4)
branky: Tomáš Němec, Kuba Němec, Honza Solník
sestava: Hanák-Kramar M.,Orlický,Daniel,Polášek-Pokorný,Němec T.,Krátký,Němec J.-Kramar J.,Kramar K.
náhr.: Glockner,Solník
V zápase, který byl naším prvním po delší době jsme vstoupili poněkud zakřiknutě a umožnili jsme soupeři vstřelit poměrně rychle 3 branky. Postupně jsme se sehrávali a do poločasu jsme vstřelili zásluhou obou záložníků - Němců, 2 branky. Ve druhém poločase jsme se dotáhli na rozdíl 1 branky a ve snaze o vyrovnání jsme po jasném ofsajdu , který Péťa Daniel zastavil faulem v šestnátce obdrželi gól na 3:5 a v závěru Jarda Janíček (v dresu FRC!!!) zvýšil na rozdíl 3 branek.
První zápas s dvěma novými hráči - Martin Glockner a Michal Krátký ukázal, že po sehrání kolektivu je v jeho silách se vypracovat na solidní úroveň. Soupeř je v přípravě dál než my a hlavně Jarda Janíček v dresu FRC, kde chce působit, ukázal své fotbalové umění. Je na něm jak se rozhodne, určitě by pro nás byl velkým přínosem. Jinak z prohry neděláme tragédii, jedná se o přípravu a hledání sestavy, stejně tak jsme nepřeceňovali výhru 5:0 nad FRC v březnu letošního roku.
Také čekáme na uzdravení našich hráčů (Pavel Pecháček z Rovenska a David Lukáč), dnes také chyběl Radek Čecháček, Kamil Hrdlovič a dorostenci, ktří již hrávají za muže (Lukáš Hýbl, Marek Valko).
Příštím testem bude miniturnaj mezi Sokolem Jestřebí, Bohutínem a starou gardou Jestřebí 16.8.08 v Jestřebí.

Detaily turnaje budou včas oznámeny na těchto stránkách.