Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži:Moravičany - So Jestřebí 5:3

22. 4. 2012

Do zápasu jsme vstoupili dobře, domácím jsme zatopili hned ve 2. minutě, bohužel z jasné šance nedal Tomáš Němec gól. Za pět minut poté domácí nakopli balon dopředu, náš obránce nereagoval na balon ani na hráče a domácí snadno a z ničeho dali gól. Za 2 minuty nato, jsme dostali opět branku, když naše pravá strana nechala odcentrovat do vápna domácího hráče, který našel svého spoluhráče a ten se nemýli - 2:0 ! Docela šok pro Jestřebí, když se ještě nezačalo ani hrát a místo toho abste vedli, prohrávate o dvě branky. Ke cti jestřebských slouží to, že zvedli hlavu a do poločasu otočili na 2:3 !! Dvakrát se trefil David Pokorný, kterému moravičanský trávník svědčí a hlavou Pavel Pecháček, domácí byli ke konci poločasu na ručník, škoda, že je vysvobodila přestávka. Po poločase navíc sudí vzal zápas do svých rukou, veškeré kontakty pískal proti Jestřebí, otáčel fauly a proti domácím nepískal vůbec nic. Výsledkem byla jedna standardka za druhou a v těch jsme propadli. Nejprve domácí vyrovnali po trestném kopu, když jejich centr na vzdálenější tyč naši hráči neubránili a o 5 minut z podobné situace propadl balon opět na volného moravičanského hráče a bylo to 4:3. Protiútoky jestřebských hráčů nevedli k brance, i když někdy chybělo málo.Za zmínku stojí i podražení Tomáše Němce ve vápně hostů, na které sudí nereagoval, navíc vyloženě hlídal aby se náhodou Jestřebí nedostalo do šancí, tak, že pískal opačné verdikty. Snaha o vyrovnání jak už to v takových případech bývá byla neúspěšná a naopak do otevřenější obrany jsme dostali 5. gól, tentokrát ze hry. Přesto se nemůžeme vymlouvat jen na rozhodčího, šance se měly proměnit a standardky ubránit, je to o kvalitě řešení herních situací a tu jsme dnes bohužel neměli. Proto si neodvážíme body, které se musí vybojovat příště.

Statistiky:

branky: Pokorný 2, Pecháček

Kramar K-Paraska,Pecháček, Krátký,Lukáč-Solník,Sládek,Němec J,Hýbl-Pokorný,Němec t

náhr.: Pěnička,Kondler,Karamar M

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozhodčí ?

(xxx, 30. 4. 2012 11:51)

omlouvám se, ale nesouhlasím s tímto článkem. osobně jsem se byl podívat a musím přiznat, že nás Moravičany předčily v závěru fyzičkou ! klobouk dolů v jakém tempu dokázaly tento zápas dohrát. 2 góly jsme daly jen po jejich chybách v obraně, jinak jsme se k ničemu nedostaly !!!! škoda, že naši kluci neumí hrát na tak velkém hřišti.

NEVADÍ,RYCHLE ZAPOMEŇTE!

(HONZA, 24. 4. 2012 21:23)

Chlapi rychle zapomeňte a v neděli v Mírově hrajte na 100%,body se vrátí. Rozhodčí!? Přeci v Česku klasika,dokud nebude mít někdo vážný zájem s tímto problémem něco rázně udělat...