Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži:So Jestřebí - FK Bohutín 1:2

6. 5. 2012

Do zápasu vstoupili naši hráči s elánem a prvních deset minut ovládli hru, škoda, že jsme nedali branky z šancí, které měl David Pokorný a Tomáš Němec, hosté vyčkávali a po chybě v naší obraně se dostali k balonu a z nevinné akce došlo k souboji v našem vápně a rezultovala z toho penalta. Po překvapivém vedení hostů byli naši hráči trochu zaskočeni a hra se přesunula na kopačky Bohutína. V situaci, kdy Jestřebí opět udávalo tempo hry, došlo k situaci, která hodně zaváněla ofsajdem a hosté z 2. útočné akce nadvakrát překonali Radka Hanáka. naštěstí do poločasu snížil po dlouhém autu Davida Lukáče Pavel Pecháček hlavou a navíc ještě Kuba Němec neproměnil sólo na hostujícího gólmana. Do druhého poločasu se šlo s cílem srovnat, ale spálili jsme neuvěřitelné šance, poslední v samém závěru, když gólman Bohutína chytil loženku Míšy Krátkého a nakonec i šanci Aleše Parasky. Šance na zvrat byly, ale nepodařilo se je proměnit. Na druhou stranu Bohutín to ubránil zkušeně, neustále hrozil z brejků a zápas měl na III. třídu neskutečné tempo a napětí. Do zápasu zapadl i mladý rozhodčí, který ho odřídil na vysoké úrovni. Zápas byl pro nezaujatého diváka nadprůměrný, škody, že naši hráči z maxima proměnili minimum, soupeř z minima maximum, a proto si odváží 3 body. Takový je fotbal, nedá se říct až tak negativního na naši hru, bojovnost, urputnost a snaha byla u Jestřebí vidět, ale selhali jsme v koncovce. Nezbývá než se soustředit na další zápasy a ještě patří poděkování divákům, v takové hojné návštěvě se již dlouho nehrálo.

statistiky:

branky: Pecháček

Hanák-Pecháček,Daniel,Krátký,Lukáč-Hýbl,Němec J, Sládek, Janíček-Pokorný,Němec T

dále hráli: Kondler, Solník,Paraska

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky So Jestřebí-Bohutín-6.5.12

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ŠKODA ALE JEDE SE DÁL !

(HONZA, 6. 5. 2012 23:50)

Bojujte dál,pokuste se o 2.místo,bylo by parádní a zasloužené! Byl to ale zřejmě pěkný mač...Zdalipak jsem tipnul alespoň počet diváků,bylo 500 ?

Re: ŠKODA ALE JEDE SE DÁL !

(předseda, 7. 5. 2012 19:28)

Diváků bylo hodně, ale 500 je nadnesené číslo, v Zábřehu bylo nedávno na okresní derby s Uničovemo 360 diváků. Tipuju tak 200, byli vidět fandové ze Zvole, z Třeštiny, ze Zábřeha a blízkého okolí. Nezaujatý divák viděl bojovný a napínavý fotbal, domácí byli zklamaní, že se nevyhrálo, i přes šance, které si domácí vytvořili. Ale takový je fotbal...