Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Postřelmov - Sokol Jestřebí 5:1

13. 5. 2012

Nedělní zápas v Postřelmově, rozhodnutí o prvním místě tabulky dopadl pro naše dorosty špatně výsledkově,ale ne herně.
Musíme sice konstatovat,že jsme zaslouženě prohráli,ale byli jsme rovnocenným soupeřem.Výsledek 5:1 jsme si zdaleka nezasloužily.
Začali jsme zápas aktivně,ale po velké chybě třech našich hráčů nám z půlky utekl postřelmovský hráč a chladnokrevně zakončil.
Další góly jsme dostali po závaru v naší šestnáctce,kdy jsme po výborných zákrocích gólmana nedokázali míč jakkoliv uklidit a soupeř ho uklidil nám do sítě.Jeden gól jsme dostali po rohu,kdy dvoumetrový chlapci z Postřelmova nedali nikomu šanci hlavičkovat.
Další nekompromisní rána z dvaceti metrů znamenala také gól,kdy sebelepší brankař neměl šanci.Gól padl i z trestného kopu na hranici šestnáctky,kdy se mohl opět gólman jen dívat.
Naopak jsme měli i my několik tutových akcí,kdy jsme je nevyužili z očí do očí ze soupeřovým gólmanem.
Tak našim jediným střelcem byl Tomáš Neplech za stavu 2:0 pro soupeře prostřelil obranu po odraženém míči po rohu.
Ale jak už jsem psal na začátku za odvedený výkon musíme dorostence pochválit.Byl to s jistotou zatím nejlepší výkon jara.
Byla jim vyslovena i poklona od vedení Postřelmova,že s tak dobrým soupeřem, nezávisle na výsledku na jaře ještě nehráli.A to prohráli minulé kolo v Bludově.
Hráli:Habrluk,Kondler,Polách,Sita,Doubrava,Švoma,Sládek,Švestka,Neplech,Adámek,Marada,
          Mička,Šváb,Ovčiarik,Reichl,Štrampach,Zeman,Dzurik

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

my

(sestava, 22. 5. 2012 20:50)

Mě by zajímalo,proč ale furt čachrujete se sestavou když se nějakej zápas zadaří,tak ji na druhej zápas promícháte.. nebylo by lepší nechat tu sestavu v tom složení kde jim to šlo..myslím,že kdyby to bylo takhle,tak hrajem jinak ... tím myslím líp .. když jsou na sebe ti hráči zvyklí,tak jim tam dáte někoho,kdo jim to s prominutím Ku***.. a už jim to nevychází tak jak předtím to je celý.

Re: my

(Mike, 22. 5. 2012 21:02)

Myslím že tohle ti může bejt u pr... od toho tu jsou trenéři aby dali do zápasu sestavu která se jim zdá nejlepší a ty jako hráč do toho nemáš co kecat. A tím kdo nám to ku... myslíš sebe ?

jinej pohled

(ja, 22. 5. 2012 18:34)

Docela by mě zajímalo proč hráči hrající od jak živa střídají a na jejich postu hrají hráči úplně jiní, kteří neodvádějí výkony jako oni. Nepřipadalo mi že jsme hráli vyrovnanou hru, Postřelmov byl znatelně lepší. Gol který padl nebyl z odraženého balónu ale po vynikajícím centru Martina Sládka.