Jdi na obsah Jdi na menu

"Výtvarná dílna" - zájmový kroužek pro děti

23. 6. 2022

 

Výtvarná dílna - zájmový kroužek pro děti

 

Městská knihovna v Tovačově zajišťuje pro děti zájmový kroužek "Výtvarná dílna", který je určen pro žáky 1. stupně ZŠ. Tvořivé aktivity probíhají v prostorách knihovny pro děti a mládež (náměstí vedle lékárny) každý čtvrtek od 15 - 16.30 hod. Termín konání "Výtvarné dílny" (čtvrtek od 15 - 16.30 hod.) je platný v období od měsíce dubna 2022 do června 2022. Výtvarné výrobky a dekorace jsou následně vystaveny ve výloze knihovny a pak si je děti mohou odnést domů.

 

"Výtvarná dílna" je zajišťována prostřednictvím Městské knihovny v Tovačově a je určena dětem, které navštěvují knihovnu. Mohou tak využívat jak možnost půjčování knih, tak možnost navštěvovat tento zájmový kroužek. Finanční náklady se týkají pouze registračního poplatku v knihovně, který je ve výši 60 Kč s platností 12 měsíců.

 

Kroužek výtvarných aktivit probíhá pouze v době školní výuky, v období letních prázdnin nebude zajišťován. Půjčovní služby knihovny jsou realizovány v průběhu celého roku vč. letních prázdnin, pouze v případě čerpání dovolené bude v obou knihovnách (oddělení pro děti a pro dospělé čtenáře) zavřeno.

 

Poslední setkání dětí ve výtvarném kroužku před letními prázdninami je ve čtvrtek 23. 6. 2022. Zahájení podzimních tvořivých aktivit vč. termínu konání bude oznámeno v době zahájení školní výuky v měsíci září.