Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLAZ KETKAZ CUP 2007

11. 7. 2007

PLAZ KETKAZ CUP 2007

  1. DINOSPORT IVANČICE
  2. ČUČICE
  3. FP HUFANI
  4. PALERMO ZBÝŠOV
  • NEJLEPŠÍ STŘELEC - Zdeněk Prokeš - FP Hufani
  • NEJLEPŠÍ HRÁČ - Milan Slavík - Dinosport Ivančice
  • NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ - Tomáš Doležal - Čučice
  • NEJVÁŠNIVĚJŠÍ FANOUŠEK - Stanislav Rosa de Pauli - Ketkovice

nejvášnivější fanda.jpg

V sobotu 7.7.2007 nám počasí aspoň trochu přálo, i když  bylo poněkud větrno, tak vylezlo po pár dnech aspoň sluníčko. Los svedl do skupiny obě ketkovská mužstva a rozlosování jim přisoudilo dokonce hned úvodní zápas. Velké derby zvládli lépe All Stars a porazili Šamany 2:0. Šamany to ale natolik nakoplo, že hned v následujícím zápase překvapivě porazili brankou Orky pozdějšího vítěze turnaje Dinosport 1:0 a  remizovali s FK Perhotam 2:2. All Stars remizovali se starohuťákama (letos spíš mladohuťákama) 2:2 a prohráli s Dinosportem 1:5. Před posledními zápasy neměl nikdo ze skupiny jistý postup a skupina se ukázala velmi vyrovnaná a silná. V posledním kole si Šamani i přes mohutné povzbuzování nejvášnivějšího fanouška Standy Rosy neporadili s Riem a na vzájemný zápas s All Stars nepostoupili. Předvedli ovšem velmi dobrý výkon, v bráně několikrát čaroval Vraník (tata mu radil u tyčky co a jak má dělat). Skupina A se od začátku rýsovala zřetelněji a první příčku s přehledem a bez ztráty bodu vykopali senoradští Hufani a nepopulární nepostupovou pozici „nafasovala“ bez bodu hrající Chelsea Oslavany. O 2 - 4 místě rozhodovalo skóre.

Skupina A - 1. Hufani, 2. Palermo, 3. Dělňák, 4. Izolace Brno, 5. Chelsea

Skupina B1. Dinosport, 2. Čučice 3. Perhotam, 4. All Stars, 5. Šamani

Ve čtvrtfinále nastoupili All Stars proti vítězi druhé skupiny – Hufanům z druhýho břehu Oslavky. V poměrně vyrovnaném bezbrankovém utkání musely o postupujícím rozhodnout penalty. Rozhodla až šestá série, kdy Mičeli pouze nastřelil brankáře a Tarzan nezaváhal  a poslal dál Hufany. Ve druhém čtvrtfinále mezi Dinosportem a Izolací Brno to krapet jiskřilo, vzduchem létala neslušná a silná slova, k viděni byly ostřejší zákroky a tak rozhodčí musel tahat několikrát červenou kartu. Nakonec Dinosport zvítězil 5:2 a Dobrá Duše si šla dát černou kávu. Ve zbývajících čtvrfinálových zápasech vyhrály Čučice nad Dělňákem Oslavany 1:0 a Palermo Zbýšov porazilo FC Perhotam 2:1.

V semifinále na sebe tedy narazili Hufani a Čučice. Po remíze v normální hrací době 1:1 rozhodovaly opět penalty. Tentokrát už se postavila k senoraďákům štěstěna zády a prvním finalistou bylo Rio. Druhý semifinálový zápas byl jednoznačnou záležitostí Dinosportu, který porazil Palermo 4:0. Po dohodě obou týmů hrající o 3. místo se místo zápasu kopaly penalty a v nich brali bronz senoradští Hufani.

Do finále nastoupil Dinosport proti Čučicím. Rio se snažilo, ale proti zkušenému soupeři tahalo za o kousek kratší konec a prohrálo 1:2. A tak se soudek kutálel z kopečka až do Vanglu.

Tak zdar zase za rok - tentokrát domácí dosáhnou  ještě výš - ....snad 

 

 SPONZOŘI TURNAJE

  • AB PORTAFER – VRATA, BRÁNY, POHONY
  • OBECNÍ ÚŘAD KETKOVICE
  • OBECNÍ ÚŘAD SENORADY
  • DINOSPORT IVANČICE
  • DAVID DANĚK s.r.o– SLABOPROUDÉ INSTALACE
  • ING. ŠVESTKA – KOVOVÝROBA
  • ČEZ a.s.
  • ZELPo – K spol. s r.o.
  • M - SPORT IVANČICE
  • MILAN KLUSÁK
  • VÍTĚZSLAV MATOUŠEK – DŘEVOVÝROBA
  • IZOLACE BRNO s.r.o.
 

Náhledy fotografií ze složky Plaz Ketkaz Cup 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Izolace???

(Cantona, 13. 7. 2007 14:51)

ti se umí akorát rvát :-)Hlavně golman.

Cantona

(Dobrá Duše, 12. 7. 2007 15:26)

Ty asi jsi se díval na IZOLACE BRNO když jsi viděl dobrý fotbal

Cantona

(Dobrá Duše, 12. 7. 2007 15:26)

Ty asi jsi se díval na IZOLACE BRNO když jsi viděl dobrý fotbal

k turnaji

(Cantona, 12. 7. 2007 14:09)

Blahopřeji Dinosportu - vyhráli zaslouženě. Další týmy už byly vyrovnané a na medaile mohl dosáhnout kterýkoliv tým. O to víc mě se.. ta nedaná penalta. Jinak musím pochválit své mužstvo ALL-STARS, zvlášť mladíci (ročník 1991 -1993) nás drželi, do příštího roku pozbírají více zkušeností a třeba vyhrajeme my.